Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem. Chci se podělit o radost. Dostaly se ke mě pěkné hodinky. Takřka v perfektním stavu, kdyby nějakej lama :wallbash: neměnil řemínek a neodřel pozdro nahoře. Dá se to nějak eliminovat? jinak jsou moc pěkné a zachovalé raritky.

post-7401-1271582657.jpg

post-7401-1271582701.jpg

post-7401-1271582842.jpg

Upraveno uživatelem romikus
Odesláno
Nechci se tě nějak dotknout, ale z té fotky toho moc poznat není.

Je to hluboké?!?

Promiň, ale nafotit to alespoň takto byl pro mě výkon, ale zkusím to lépe.Přidám zatím výřezy obou stran.

post-7401-1271591661.jpg

post-7401-1271591673.jpg

post-7401-1271591828.jpg

Odesláno
Jj taky mi to moc neprijde...

Díky za uklidňující podporu. :smile_anim: Přesto jsem zapřemýšlel o Dušákovi. Ale jak jsem se tady dočetl, tak je to docela dost mincí. A do samodomo se mi nechce. No uvidíme. Díky

Odesláno

Opravit se to, rekl bych, neda. Leda lehce ty nozky prebrousit (mechano nebo jiny opravdu sikovny hodinar) a nebo sehnat jine NOS pouzdro. Ale zbytecne se tim netrap, neni to zas tak strasny. Uvidis, ze za par dnu/tydnu (kdy Te to bude nejdriv zrat) uz si toho ani nevsimnes. Jinak hodinky jsou to fajnovy.

Odesláno

Prelesteni jako takovy neni zadnej ranec, navic nemaji ocelovy tah. NIcmene tohle by nerozlestil ani Horst Fuchs. Jak rikali hosi, neres to a nebo sezen jine pouzdro.

btw by me zajimalo, jakou maji tve fotbalady historii, protoze to jsou uz asi treti, ktere vidim a vsechny byly nejake dedictvi po nekom nebo tak, proste byly v CR uz dlouha leta, jako by sem za totace byla nejaka serie dovezena prodana pres Klenoty, nebo tak... nemate nekdo info?

Odesláno
Prelesteni jako takovy neni zadnej ranec, navic nemaji ocelovy tah. NIcmene tohle by nerozlestil ani Horst Fuchs. Jak rikali hosi, neres to a nebo sezen jine pouzdro.

btw by me zajimalo, jakou maji tve fotbalady historii, protoze to jsou uz asi treti, ktere vidim a vsechny byly nejake dedictvi po nekom nebo tak, proste byly v CR uz dlouha leta, jako by sem za totace byla nejaka serie dovezena prodana pres Klenoty, nebo tak... nemate nekdo info?

mechano! :D

Díky, jdu ho kontaktovat. Historii mají dosti pohnutou. Doufám že se jim povede lépe. Stroj jede na první nášlápnutí, a po přeměření jsem zjistil odchylku cca 6s/24h v klidu. Zkusím v pohybu. Mají origo sign. sklíčko lehounce nošená, ani ho snad nebudu zatím leštit, a cifr je jak novej, ale lupou je vidět ten věk, hlavně na indexech, tzn že jsou asi v původním stavu a kondici mají velmi dobrou, až na ty škrábance :rifle: . Malovanej číselnik!!!!!, a žádnej tachymeter ale měřič tep. frekvence!!! PECKA oujééééé :cheers:

Díky za rady

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...