vraby Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Nevím jestli to je na chlubení,ale jsou to moje první pilotky asi vám všem dobře známé.V práci už jsem za magora tam tomu nikdo moc nehoví(jsem tam jen k smíchu )tak se pochlubím tu. Vše okolo hodinek znáte,stav je perfektní potom co už si holky prošly.
JanC Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Velice pěkné, gratuluji. Tyto hodinky se mně vždy líbily, jednoduché, přehledné, prostě paráda. Jednou jsem málem také neodolal, ale potom přišlo do cesty něco jiného...ať slouží
little_w Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 (upraveno) taky jsem je chtel, nebyly zrovna k sehnani, koupil jsem Poljot Classic Avia IV. uz jsou pryc, ale ruske pilotky maji u mne porad rezervovane misto. edit: chtel jsem tim rict, ze ti gratuluji ke klasice! Upraveno 20. dubna 2010 uživatelem little_w
vraby Odesláno 20. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Pánové děkuji a ještě dvě z hajzlíku za tmy.Neumím to nafotit.Kdyby někdo věděl jak nastavit Panasonic DMC-TZ1(dědeček)???
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 svietia pekne. ako dlho asi vydrzi luminiscencia?
vraby Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 jankoxxx napsal: svietia pekne. ako dlho asi vydrzi luminiscencia? Tak to ti zatím nepovím mám je chvilku,jedině některý z členů u kterého se držely déle.Osonduju a pak dám kdyžtak vědět.
arnie2000 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Pekne hodky a ten remen k nim je paradny,tiez si chcem takyto carbonovy kupit.Gratulujem
kraxxus Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 arnie2000 napsal: Pekne hodky a ten remen k nim je paradny,tiez si chcem takyto carbonovy kupit.Gratulujem Taky mám zálusk na carbon, mohl by někdo z povolaných říct dojmy jaký jsou rozdíly o proti kůži? Pocit z nošení, kvalita....? Možná to tu už taková diskuze je, když tak mě nasměrujte (search sem použil) Jinak Gratulace
rubus32 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Karbon jde k ruským pilotkám nádherně. Zrovna ho mám na ruce s Poljot Travel Alarmem a taky maximální spokojenost. Hodně se potím, tenhle řemen je waterproof a skutečně, proti jiným koženým řemenům, se nosí mimořádně příjemně, nesaje pot, jen ty nitě trochu zajdou. Jinak se chci zeptat jak dlouho ti zvoněj, ty moje vydrží tak 15 sec. Jinak ještě postřeh k Poljotům obecně, travel Alarm zvlášť - někdo tu psal, že rychle zevšední. Moje zkušenost je přesně opačná. Zezačátku jsem byl na rozpacích zda si je vůbec nechat, na mé ruce byly menší než na ruce předchozího majitele, a také maj zvláštní čísla. Hodně kulatá, až moc. Tak chvíli ležely. Pak jsem nosil Fortisky B-42 a najednou si uvědomil, že tyhle hodinky maj až na absenci kvalitního skla s antireflexem podobného ducha, výrazná bílá čísla a rovné ručky na černém pozadí, ta modrá také není tak fádní jak na první pohled vypadá. A tak se stalo, že je nosím víc a víc... (rychlofotka mobilem) Jinak Aviatory mám se 24 hodinovým ciferníkem, je to trochu o zvyk, ale dá se, nicméně ty hodinky obecně na ruce působí dobře, rozhodně netuctově, nechci srovnávat s jinými značkami, ale určitě bych Aviatory nepovažoval za fádní hodinky. edit: smazal jsem fotku 24hodinovek, protože kouzkám, že jsou trochu jiný než ty moje, radši cvaknu večer na ruce. Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem rubus32
vraby Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 (upraveno) Zvoní asi tak stejně 15s +- 2s,ten karbon jim sluší.Já měl s těmito hodinkami větší úspěch v práci než z Monstrama.Asi síla v jednoduchosti. Upraveno 22. dubna 2010 uživatelem vraby
jankoxxx Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 rusaci maju svoje caro. ja mam dnes na ruke vostok amhibia a nosia sa fakt prijemne. len stale neviem aky remen na ne. odkial ste kupovali tie karbonove?
vraby Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Já ho dostal novej už z hodinkami.Koukni zde
JanC Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 (upraveno) jankoxxx napsal: rusaci maju svoje caro. ja mam dnes na ruke vostok amhibia a nosia sa fakt prijemne. len stale neviem aky remen na ne. odkial ste kupovali tie karbonove? Asi se netrefím prodejním místem, ale i na chronoshopu mají karbon klik edit: tak pozdě, sorry Upraveno 22. dubna 2010 uživatelem HonzaCentis
rubus32 Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Slíbené fotky. Na ty 24 se dá překvapivě zvyknout, akorát nestačí rychlý letmý pohled, musím vždy kouknout na které hodině ručička je. Pozornost pochopitelně budí velikou, jak pilotkoidním šmrncem (a ten maj), tak neobvyklým zobrazením. Edit: škoda toho datumu, kdyby tam nebyl, bylo by to čistší. Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem rubus32
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se