Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak již bylo v jiném vlákně nakousnuto, pár lidí by se tu našlo na společný sraz v Ústí. Zatím bych se zkusil domluvit na dni v týdnu (jako všude jinde čtvrtek a nebo pátek?) a podniku (chodím jen do Domečku, Pomeranče, Týny a HP baru - ale taková Mexická na Klíši by snad byla k našemu sjezdu ideální). No a termín - první polovina května?

Pokud nikdo nic nenavrhne, tak za týden něco nastřelím a uvidí se, kdyžtak se picnu sám a odřu si cestou domů hodinky...

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Asi bych na otocku dorazil - podle toho jak na tom buddu s casem.....

Tebe manželka viděla z okna a prý jsi slušný chlapec - třeba by si mohl u nás i přespat :sleeping_03anim:

Posted (edited)
Jak již bylo v jiném vlákně nakousnuto....

Dorazil bych tedy taky na muj 1.sraz - jak je v jinym vlakne receno. Snad nam klapne termin... :whistling:

A at dorazi i clen Enodis, kdyz to takhle predpripravil... :crying_anim02:

Edited by paolous
Posted
MANZELKA BUDE MIT RADOST...POJEDU TAKY S TIM VYCUCJOGURTEM

Super - manželka, děti a pes budou spát u maminky (její) :D

Posted

Už jsem nad ústeckým srazem nejednou přemýšlel, ale nikdy nenašel dostatek odvahy ani času do toho šlápnout! Rád se přidám...pokud bude hlasovačka o místě, tak jsem pro mexickou! ádios!

Posted (edited)
Už jsem nad ústeckým srazem nejednou přemýšlel, ale nikdy nenašel dostatek odvahy ani času do toho šlápnout! Rád se přidám...pokud bude hlasovačka o místě, tak jsem pro mexickou! ádios!

SEM TAKY PRO MEXICKOU....UZ VIDIM RICHARDA JAK RANO DOSTAVA TY FAZOLE Z POVLECENI A ZE PSA

Edited by xxxxxfazerxxxxx
Posted (edited)

Ja jsen se prave vratil z restraurace... Jsem tenoval. Se tesim na seraz fazera nebreru protze by mi zeblil auto , a toi nechci fakt

Edit pravopis se omlouvam nejde mito

Edited by Dantechno
Posted

Jenom bych se optal přespolních, zda chtějí akci spáchat ve čtvrtek a nebo v pátek?

Posted

Tak předběžné datum je pátek 14. května od 18:00 hod., mexická restaurace na Klíši (zamluvím salonek). Účastníci:

ricous

Guest Kamil
Posted

Tak předběžné datum je pátek 14. května od 18:00 hod., mexická restaurace na Klíši. Účastníci:

ricous

Kamil

Posted (edited)
Ještě odkaz na tu restauraci včetně polohy: http://www.bowlingrestaurantcentrum.cz/mex...restaurace.html

POLOHA JE MI VICEMENE PREDEM JASNA,AKORAD NEVIM JESTLI MI TEN PRILEPHOLUB VEME SEBOU...........hele,jak na to tak cumim-nebude to v duchu rypaky a malicky nahoru,vynikajici mlety ala mexiko a nekonecny bebaty vo kravskejch hodinkach?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by xxxxxfazerxxxxx
Posted
Hele když by jel Dan a Fazer, tož bych taky chtěl vidět to fazolobraní po ránu :-) Bych eventuelně vzal nějaký snadno omyvatelný auto :thumbsup_anim:

Že bych tedy taky doplnil karlovarskou delegaci...? Začínám o tom vážně přemýšlet. Na severským srazu jsem ještě nebyl.

Posted

HA HA TO SMRDI MIKROBUSEM A RICOUS NAS NASTRKA K FINANCUM NA SLUZEBNU........................pobleju mu u psovodu vlcaka.Mam strasne rad zviratka,uz u odvodu sem se hlasil k dragounum.........................................ty vole ted mi to doslo,ustecaci sou tam jenom dva a nase vzacna delegace se v hojnem poctu potahne nekam k Drazdanum?Prdime na ne,udelame si svuj sraz a voni dva at dotahnou za nama...........a toho vlezdoprdele Dantechna nechame sedet doma,zacina bejt horsi jak Tada...vsude byl,vsecko zna a vod vseho ma klice