Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono sa da odcitat cas aj podla polohy ruciciek, tak to aspon vidim ja. Na konkretne cisla sa nekukam. Cosmo som si vybral hlavne koli cistejsiemu ciferniku a posunu hmoty k okraji hodiniek aby posobili vacsie :)

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

adet

dobrá volba

Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 23:05, misoo napsal:
Chlapi, neviete pls preco sa ten datum preklapa presne 5 min pred polnocou?

Taky to tak mám. Ale důvod neznám.

Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2

Odesláno (upraveno)

Musim povedat, ze po par dnoch nosenia sa mi pacia viac a viac! Neni snad uhol pohladu z ktoreho by nevyzerali dobre. Z blizky sa kocham nadhernymi ostrymi detailami a z dialky mi pridu take ako by som to povedal, take chlapske. Ziadne lestenky, skor taky tmavy techno-tool-sporty look. Ocel ma krasnu tmavu farbu a vhodne ju doplna cierno-biely cifernik s lunetou a oranzova sekundovka im dodava zaujimavy smrnc. Bal som sa ze vdaka malym a tenuckym rucickam nebudem vediet poriadne odcitat cas, no strach bol neopodstatneny. Ruky vidim krasne aj z niekolkych metrov a tak viem kolko je hodin aj ked hodky odpocivaju na repraku a ja krochnim na gauci! Bal som sa aj velkosti, hlavne sirky tahu 20mm, no zvykol som si raz dva. Pri Stajnoch som si myslel ze uz mensie hodinky nechcem, no o kusok subtilbejsie Fortisky mi svojou velkostou velmi vyhovuju. Zahnutie noziciek presne kopiruje ruku, takze mi sedia perfektne! Krasny AR nema vyznam komentovat, je to parada, mozno az moc... Snad ho neodrbem... Kombinacia automatu s rucnym natahom a preklzovacim systemom mi vyhovuje, ked chcem krutim s korunkou kedy a kolko chcem a ked nie, rotor sa postara. Zatial +8s denne.

Jedinu nevyhodu zatial vidim v spone. Inac maximalna spokojnost, som rad ze som si vybral tieto Fortisky! :)

A este jedna vec, su to moje prve hodky s lunetou, myslel som si ze budem pocitat len piva, no za tie 3 dni som ju realne pouzil aspon 10x. Vyborna vecicka! :D

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno
  V 26. 11. 2012 v 16:15, misoo napsal:

Ruky vidim krasne aj z niekolkych metrov a tak viem kolko je hodin aj ked hodky odpocivaju na repraku a ja krochnim na gauci!

Člověče, z toho bych měl docela strach. Možná jsem moc opatrnej, ale na reprák bych si hodinky, snad vyjma digitálek neodkládal.

Odesláno

Pozri, misoo, ak tu budeš stále zdôrazňovať obavu o poškrábaný antireflex, tak sa to aj stane. Ja som ich ťahal na lezenie (Tatry, ale nie exponované) a nič také sa nestalo a to som drbol niekoľokrát. Zbytočne si to neprivolávaj ;)

Odesláno (upraveno)

dik za info, skusim im najst nejake nemagneticke miesto :)

Stano, no jo, asi sa na ten AR vykaslem a necham to na osud... rolleyes.gif a si ich drbol kde? akoze o skalu??

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

To bolo pri zostupe, o skalu a kotrmelcom pristál na suťovisku. Samozrejme, ako správne chrono infikovaný som sa hneď pozrel na hodinky, či sú v poriadku. A boli. Prvý úder bol sice cez vetrovku, ale dopad už s vyhrnutým rukávom. Teda žiadne rachy, ale ani nie nejaké períčko. Najviac dostala zabrať plecháč spona. Luneta, sklíčko bez šrámu, strojček takisto. Možno šťastie, ale určite som ich tam nebral a nevravel si každým krokom: "Len nedrbnúť nimi, len nedrbnúť".

Ale to je v poriadku, tiež som zo začiatku vždy okukoval, je tam ťukanec, nie je :) Teraz už to beriem s odstupom.

Odesláno

Potvrdzujem, ze ani bezna hladka omietka a obcasne zavadenie o nu, neporusi antireflex. Dokonca ani luneta nejavi stopy poskodenia, velka skoda, ze sa to neda povedat o puzdre, ktore je citlive ako ja na vonu sena.

Odesláno

hmm supr, dik za ukludnenie :) tak snad moje dennodenne ofukovanie a utieranie do tricka prezije :D na puzdre a tahu mi skrkance az tak nevadia, to beriem ako znak nosenia hodiniek. no na obrazovke to neznesiem... sad01_anim.gif

• po 3 týdnech...
Odesláno

cafte fortismeni, mam este jednu otazku... mam neorigo silikon k fortiskam a dost sa mi nan lepi kadejaky prach, ako, nie ze by mi to nejak extra vadilo, dodava to gume zaujimavy sametovy povrch :) no chcem sa spytat tych co maju origo (kaucuk?), tiez to tak zachytava prach ? diiiiiik

Odesláno
  V 13. 12. 2012 v 9:26, misoo napsal:

cafte fortismeni, mam este jednu otazku... mam neorigo silikon k fortiskam a dost sa mi nan lepi kadejaky prach, ako, nie ze by mi to nejak extra vadilo, dodava to gume zaujimavy sametovy povrch :) no chcem sa spytat tych co maju origo (kaucuk?), tiez to tak zachytava prach ? diiiiiik

Mě teda na fortisáckým neé. Ale co jsem měl originál na Traserech, tak tam se chytal taky.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...