long Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ahoj maniaci, prosím měl by jsem to sice vědět, ale nevím. Prosím poraďte mi co je to za model Seiko a co za něj mohu dát ???? Děkuji za pomoc p.s sorry za kvalitu fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Ahoj maniaci, prosím měl by jsem to sice vědět, ale nevím. Prosím poraďte mi co je to za model Seiko a co za něj mohu dát ???? Děkuji za pomoc p.s sorry za kvalitu fotek. toz ja nevim, me to pripada jako tuna can. vis aspon jestli to je mechanika nebo quartz?
shag Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Seiko Sawtooth, asi nejaky mod. Luneta je ina a takisto aj tah. Cenovo idu okolo cca 150 - 200USD, ak sa nemylim. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem shag
quest987 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 sorry za ,ale neco takoveho by se mohlo libit otci,zajimava cena(pokud je to cena),kde je maji?
Dantechno Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Seiko Sawtooth, asi nejaky mod. Luneta je ina a takisto aj tah. Cenovo idu okolo cca 150 - 200USD, ak sa nemylim. Taky to vidim tak nejak...
little_w Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 no jo, mate pravdu. seiko tuna: a seiko sawtooth: par podobnosti by se naslo, proto me to zmatlo...
shag Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 no jo, mate pravdu. par podobnosti by se naslo, proto me to zmatlo... Sawtooth bol asi navrhnuty podla Tuniaka.
long Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Tak děkuji za info. JIŽ MAJÍ I SVÉHO KUPCE. Díky moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se