farářskej Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 maranatha napsal: Hmm. Mne sa naopak páčia veľké hodinky, ale zasa musí byť dodržaná určitá proporcionalita, nie hocijaké veľké. Jasne vyšlo to z potrieb profesionálnych letcov a potápačov a teraz sa to stalo modnym trendom. Viem nejako to teraz prišlo do módy a mne sa to nepáči, ale páčia sa mi aj veľkosti 40mm u Rolex napríklad. -) No a keď sme u Rolexu napríklad, škoda takého modelu ako Sea Dweller. -( Ešte pred rokmi sa to tak neriešilo, nebola ešte taka móda veľkosti. Ja som nikdy nešiel takrečeno s "davom". Nepáči sa mi "opičenie sa" a nejaké módne trendy. Myslím, že dalo by sa to parafrázovať asi tak, že sú autá veľké, malé, nákladné, úžitkové, športové, terénne atď. Teda je výber, kto čo chce, čo sa komu páči, čo kto preferuje. -) Tu vyjadruje každý svoje osobné názory a ak je to v rámci slušnej a pokojnej diskusie, bez invektív a osobných útokov, tak je to OK. Či nie? Doufám, že to nevyznělo jako že do tebe zajíždím Jen jsem tím chtěl říct myslel, že 40 mm je (z mýho úhlu pohledu) dneska naprosto běžná a nositelná holčičí velikost.
petr0793 Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 verta napsal: Tak chlapáci, jen kvůli vám jsem vyběhla z práce, na sluníčko, a horko těžko udělala působivý obrázek s tím co mi dnes obepíná ruku. Trvalo mi to dvacet minut než jsem si to odkývala a odhaluji část sebe sama. Tahle fotka je moc pěkná...neruší na ní ty nevkusné nehty...kdo sem tu lacinou módu pouťově pomalovaných nehtů zatáhnul... To je asi jako kdyby se mužskej vyparádil, na zápěstí připnul Pateky apod., a měl špinavé neupravené nehty. Kažký si bude myslet, že má fejky, nebo, že to ukradl...
SOZ Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Diamondking napsal: Řeknu Ti to přesně..ta kočka opustí fórum znechucená...chlapi, je ta nedůvěra opravdu tak zakořeněná..fakt tomu nerozumím/nebo je to jakýsi prubířský kámen?/..jo a Salamio to určitě nebyl..ten cestoval 380 kilometrů na sraz ze ZŠ Uvidíme - mně se prostě nezdají ta tři "a" v názvu vlákna. Proč by nějaká nově příchozí tímto způsobem zdůrazňovala, že je ženského pohlaví??
Stefan Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 farářskej napsal: Doufám, že to nevyznělo jako že do tebe zajíždím Jen jsem tím chtěl říct myslel, že 40 mm je (z mýho úhlu pohledu) dneska naprosto běžná a nositelná holčičí velikost. Nemají náhodou 38mm? Já bych řekl, že je to starší model, který ještě 40mm neměl. Sám po nich už delší dobu koukám, ale právě po tom novějším modelu. Jinak samozřejmě gratulace k pěkným, a pěkně nafoceným, hodinkám.
maranatha Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 farářskej napsal: Doufám, že to nevyznělo jako že do tebe zajíždím Jen jsem tím chtěl říct myslel, že 40 mm je (z mýho úhlu pohledu) dneska naprosto běžná a nositelná holčičí velikost. Ale kdeže nieee, naopak. -) Pohoda, len som sa nejako "rozkecal". -) No a tvoja úvaha, teda vlákno o nezmyselnosti "našej" všeobecnej "chrono" úchylky sa mi náhodou páči. -)
farářskej Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 petr0793 napsal: neruší na ní ty nevkusné nehty...kdo sem tu lacinou módu pouťově pomalovaných nehtů zatáhnul... Nevkusný? Naopak, jsou udělaný kvalitně a moc hezky - skoro bych to hádal na profi práci. maranatha napsal: Ale kdeže nieee, naopak. -) Pohoda, len som sa nejako "rozkecal". -) No a tvoja úvaha, teda vlákno o nezmyselnosti "našej" všeobecnej "chrono" úchylky sa mi náhodou páči. -) Dík
lastam Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 verta napsal: díkes miluju hodinky, kde jinde si urvat malé místečko než tady co? no na to ze ses tady par dni mas docela solidni navstevnost profilu
ego alter Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 vkusne entree! vitej! :-) rozezen vsechny pochybnosti navstevou prvniho lepsiho srazu ( tzn.jedine v ostrave :-), tam jsou i nejlepsi exteriery na dalsi fotky..) a uvidime jak opravdovy je nas zajem o hodinky...:-)
Diamondking Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 SOZ napsal: Uvidíme - mně se prostě nezdají ta tři "a" v názvu vlákna. Proč by nějaká nově příchozí tímto způsobem zdůrazňovala, že je ženského pohlaví?? Myslím, že nezdůrazňuje ženské pohlaví, ale čirou radost jooooooooooooooooooooooooooo
SOZ Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Diamondking napsal: Myslím, že nezdůrazňuje ženské pohlaví, ale čirou radost jooooooooooooooooooooooooooo To by napsala "jak jsem si udělala radoooooost"
gas Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 vnesu trochu upřímnosti, hodinky se mě nelíbí, značku nemám rád a je mě jedno jestli je mám baba nebo chlap
Jumbo Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) verta napsal: Tak chlapáci, jen kvůli vám jsem vyběhla z práce, na sluníčko, a horko těžko udělala působivý obrázek s tím co mi dnes obepíná ruku. Trvalo mi to dvacet minut než jsem si to odkývala a odhaluji část sebe sama. Pánové, všichni se díváme na rty a žádného ani nenapadne vertě poradit, že má hodinky špatně seřízené. Na té fotce evidentně nejsou dvě hodiny ráno, jak říkají hodinky. Verto, jestli jsi to fotila ve čtvrtek po obědě, tak musíš hodinky posunout o 12 hodin dopředu. Upraveno 3. května 2010 uživatelem Jumbo
Jumbo Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Omluva, nevím, proč se mi tam ta fotka hodila 2x. V editaci to nejsem schopný opravit.
verta Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Jumbo napsal: Pánové, všichni se díváme na rty a žádného ani nenapadne vertě poradit, že má hodinky špatně seřízené. Na té fotce evidentně nejsou dvě hodiny ráno, jak říkají hodinky. Verto, jestli jsi to fotila ve čtvrtek po obědě, tak musíš hodinky posunout o 12 hodin dopředu. Úžasný !! Konečně normální rozumná rada, díky. Vážně. K těm ostatním připomínkám můžu jen říct, že podezíravost je opravdu nic moc vlastnost To je tím, že hodinky střídám, podle oblečení a nemám ještě ehmmm watchwinder? Snad jsem to správně napsala. Musím nějaký pořídit.. a samo červený ne? A pak ráno v rychlosti nařizuju, seřizuju, spěchám atd. No prostě normálka. A pak mám ještě jednu otázku, prosím do jakého vlákna dávat fotky, které pořídím, tedy ty které se mi povedou a mohly by zaujmout? Poraďte odborníci, ať moc netápu. Díkes
verta Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 JohnDoeX napsal: Foto Galerie Nejlépe sem To byl fofr, díky. Pár dní a pak už budu vědět co a jak
Pixelator Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 pekne hodinky, pekne fotky... nech ti sluzia
spiderer Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 verta - cervenej a Swiss at to stoji za to: A nebo potom neco takoveho
verta Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 spiderer napsal: verta - cervenej a Swiss at to stoji za to: A nebo potom neco takoveho páááni, božíí jak že to mám zareagovat .. TEN CHCI ! vypadá to, že jak mě tak lákají na varský sraz, tak by pro mě mohl být přínosem
Diamondking Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 verta napsal: páááni, božíí jak že to mám zareagovat .. TEN CHCI ! vypadá to, že jak mě tak lákají na varský sraz, tak by pro mě mohl být přínosem jj..určitě a možná tam bude i salamio...ten, který měl být ty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se