Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:helpsmilie: Prosím o pomoc s rozhodováním. Chci nějaké quartz hodinky na léto a navíc mi chybí TH F1, které jsem tady nedávno prodal. Teď jsem našel podobné, ale už 44 mm za cenu kolem 600$. A teď nevím, čekat a shánět Omegy Seamastery nebo si koupit nové Tag Heuery? Líbí se mi oboje (i když ty TH začínají vyhrávat), takže se ptám vás...... :helpsmilie: Nebo nějaký jiný nápad? Všem předem díky......

Popis Heueru je ZDE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Vzhledem k tomu, ze jsem TH F1 taky pred casem podal, volil bych z teto dvojice Seamaster.

Prodával jsem je taky, protože se mi zdály malé. Ale tyto jsou 44.

Odesláno

Ještě jsem našel tuto barevnou variantu. Nebo pokud máte jiný nápad tak se určitě nebráním., max 20 tis., optimální kolem 10 tis. K vodě, na pivo, na kolo atd. Quartz chci proto, abych je nemusel vždy když si je budu chtít vzít seřizovat (takové nasadit a jít).

Nechci Casia, Citizeny, Seika a moc se mi nelíbí Festiny a Tissoty.

Odesláno
Ještě jsem našel tuto barevnou variantu. Nebo pokud máte jiný nápad tak se určitě nebráním., max 20 tis., optimální kolem 10 tis. K vodě, na pivo, na kolo atd. Quartz chci proto, abych je nemusel vždy když si je budu chtít vzít seřizovat (takové nasadit a jít).

Nechci Casia, Citizeny, Seika a moc se mi nelíbí Festiny a Tissoty.

Někam zmizela fotka:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ja bych rozhodne volil TH a verzi bez budiku.

Ja jsem velice vazne uvazoval o obou varintach co zminil Sect. jsou to velke a paradne prehledne hodinky, pekna luminiscence (u bileho provedeni sviti cely cifernik)

ty Indy jsou hezke na obrazku ale v realu jsou neprehledne s plivaji rucicky s cifernikem...

na flore(palac flora) je mely a hned jak jsem prisel tak nabidly ze se da o cene jednat.

Stepan

Odesláno
Kdyz Formule 44mm, tak tyto.

Jsou pěkné oboje, ale cena je skoro dvojnásobná. Měli by to být hodinky sportovněpivní o kterých nebudu přemýšlet jestli je někde namočím, odřu, zašpiním atd. Takže fakt optimální kolem 10 tis.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Edit - všechno je jinak, co takhle Certina DS Action, nevypadají zle.

zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Certina/certina-ds-action-chrono

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Edit - všechno je jinak, co takhle Certina DS Action, nevypadají zle.

zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Certina/certina-ds-action-chrono

Super, to je přesně ten styl co hledám, i cena výborná - Díky, to mně možná vyléčí z těch Heuerů :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem sect
Návštěvník Snow
Odesláno

Fajn, těší mě, že jsem Ti možná pomohl. Bylo to náhoda, k Certině neinklinuji, ale probíral jsem se v duchu značkami, které dělají slušný quartz a právě tahle firma mi přišla na um.

:offtopic: Dokonce bych si našel u Certiny i něco sám pro sebe, byly by to hodinky s mým oblíbeným strojkem Valjoux 7750, Certina DS 1 Chrono Valjoux 7750 III nevypadá zle.

zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Cert...hrono-automatic

Odesláno (upraveno)
Super, to je přesně ten styl co hledám, i cena výborná - Díky, to mně možná vyléčí z těch Heuerů :thumbsup_anim:

U nás jsou v obchodech na netu kolem 10300,- nevíte jestli někdo nemá nějakou akci? Jsou někde levnější?

Upraveno uživatelem sect
Návštěvník Snow
Odesláno

Cena se zdá dost dobrá, díval jsem se v Německu a pod 10000 jsem se nedostal. Zašel bych do Koscomu a vybrečel bych si tam 10% slevu.  KLIK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...