sect Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Prosím o pomoc s rozhodováním. Chci nějaké quartz hodinky na léto a navíc mi chybí TH F1, které jsem tady nedávno prodal. Teď jsem našel podobné, ale už 44 mm za cenu kolem 600$. A teď nevím, čekat a shánět Omegy Seamastery nebo si koupit nové Tag Heuery? Líbí se mi oboje (i když ty TH začínají vyhrávat), takže se ptám vás...... Nebo nějaký jiný nápad? Všem předem díky...... Popis Heueru je ZDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Vzhledem k tomu, ze jsem TH F1 taky pred casem podal, volil bych z teto dvojice Seamaster.
baza Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Pokud jde o volbu mezi TH F1 nebo Seamaster, tak já určitě ty Omegy.
spiderer Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Seamastery, tyhle TH mi prijdou otresny..
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Vzhledem k tomu, ze jsem TH F1 taky pred casem podal, volil bych z teto dvojice Seamaster. Prodával jsem je taky, protože se mi zdály malé. Ale tyto jsou 44.
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ještě jsem našel tuto barevnou variantu. Nebo pokud máte jiný nápad tak se určitě nebráním., max 20 tis., optimální kolem 10 tis. K vodě, na pivo, na kolo atd. Quartz chci proto, abych je nemusel vždy když si je budu chtít vzít seřizovat (takové nasadit a jít). Nechci Casia, Citizeny, Seika a moc se mi nelíbí Festiny a Tissoty.
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ještě jsem našel tuto barevnou variantu. Nebo pokud máte jiný nápad tak se určitě nebráním., max 20 tis., optimální kolem 10 tis. K vodě, na pivo, na kolo atd. Quartz chci proto, abych je nemusel vždy když si je budu chtít vzít seřizovat (takové nasadit a jít). Nechci Casia, Citizeny, Seika a moc se mi nelíbí Festiny a Tissoty. Někam zmizela fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Kdyz Formule 44mm, tak tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stepino Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 ja bych rozhodne volil TH a verzi bez budiku. Ja jsem velice vazne uvazoval o obou varintach co zminil Sect. jsou to velke a paradne prehledne hodinky, pekna luminiscence (u bileho provedeni sviti cely cifernik) ty Indy jsou hezke na obrazku ale v realu jsou neprehledne s plivaji rucicky s cifernikem... na flore(palac flora) je mely a hned jak jsem prisel tak nabidly ze se da o cene jednat. Stepan
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Co tak Movado 800 series? Taky nejsou špatné (ani cenově): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Taky nejsou špatné (ani cenově): Mne sa pacia tieto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Kdyz Formule 44mm, tak tyto. Jsou pěkné oboje, ale cena je skoro dvojnásobná. Měli by to být hodinky sportovněpivní o kterých nebudu přemýšlet jestli je někde namočím, odřu, zašpiním atd. Takže fakt optimální kolem 10 tis.
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Tak ještě ty černé na gumě: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Edit - všechno je jinak, co takhle Certina DS Action, nevypadají zle. zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Certina/certina-ds-action-chrono Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Snow
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Edit - všechno je jinak, co takhle Certina DS Action, nevypadají zle. zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Certina/certina-ds-action-chrono Super, to je přesně ten styl co hledám, i cena výborná - Díky, to mně možná vyléčí z těch Heuerů Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem sect
Návštěvník Snow Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Fajn, těší mě, že jsem Ti možná pomohl. Bylo to náhoda, k Certině neinklinuji, ale probíral jsem se v duchu značkami, které dělají slušný quartz a právě tahle firma mi přišla na um. Dokonce bych si našel u Certiny i něco sám pro sebe, byly by to hodinky s mým oblíbeným strojkem Valjoux 7750, Certina DS 1 Chrono Valjoux 7750 III nevypadá zle. zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Cert...hrono-automatic
sect Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Super, to je přesně ten styl co hledám, i cena výborná - Díky, to mně možná vyléčí z těch Heuerů U nás jsou v obchodech na netu kolem 10300,- nevíte jestli někdo nemá nějakou akci? Jsou někde levnější? Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem sect
Návštěvník Snow Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Cena se zdá dost dobrá, díval jsem se v Německu a pod 10000 jsem se nedostal. Zašel bych do Koscomu a vybrečel bych si tam 10% slevu. KLIK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se