Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 trocha osvěty nikdy neuškodí takhle vypadají hodinky MARINA MILITARE - prodejní cena se pohybuje od 60 do 100t USD, podle stavu tento model se vyráběl i s korunkou na levé straně tzv. Left-handed *paneristi
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Dotaz neznalka: K cemu je ten kryt pod zadnim vickem, nejaka ochrana?
Návštěvník Kamil Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Já nejdřív myslel, že sem dáváš pro výstrahu nějaký fake. Ta cena je realizovaná, opravdu se prodaly a kolik jich bylo vyrobeno?
Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Dantechno napsal: Dotaz neznalka: K cemu je ten kryt pod zadnim vickem, nejaka ochrana? zrovna nad tím přemýšlím - he he - hele nevím - antimagnetická vložka to nebude - můj tip: vložka proti radiaci
Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Kamil napsal: Já nejdřív myslel, že sem dáváš pro výstrahu nějaký fake. Ta cena je realizovaná, opravdu se prodaly a kolik jich bylo vyrobeno? počet nevím, ale mohu dohledat - řádově to bude do 500ks TAK OPRAVA - MODELU 6154 POUZE 30KS - 6152 - 300KS Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem SukHoi
jiriskopal68 Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 SukHoi - rychle piš příspěvky, máš tam tři šestky Skupina: Member_50 Příspěvků: 666 Registrován: 31.1.2010 Od: TŘESKOPRSKY Člen číslo: 11,030
lib Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) SukHoi napsal: zrovna nad tím přemýšlím - he he - hele nevím - antimagnetická vložka to nebude - můj tip: vložka proti radiaci Antimagnetická vložka mě napadla jako první. Proč myslíš, že to není právě tothle? Vložka proti radiaci? ... Asi jen málo talských potapěčů nebo jejich nadřízených tehdy bylo chronomagory a v případě ozáření se možná spíš starali o jiný věci než o hodinky... Edit: Původně jsem tam měl "myslíže". Správně mělo být "mi slíže". Ach, ten pravopis... Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem lib
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) lib napsal: Antimagnetická vložka mě napadla jako první. Proč myslíže, že to není právě tothle? Vložka proti radiaci? ... Asi jen málo talských potapěčů nebo jejich nadřízených tehdy bylo chronomagory a v případě ozáření se možná spíš starali o jiný věci než o hodinky... Asi ma na mysli vyzarovani luminescence indexu ktere byly v te dobe z radiaktivniho materialu. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Dantechno
Návštěvník SukHoi Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 lib napsal: Antimagnetická vložka mě napadla jako první. Proč myslíže, že to není právě tothle? Vložka proti radiaci? ... Asi jen málo talských potapěčů nebo jejich nadřízených tehdy bylo chronomagory a v případě ozáření se možná spíš starali o jiný věci než o hodinky... já opravdu nevím - možná že to je antimagnetická vložka každopádně koho tohle téma zajímá tak se vše dozví na tomto jediném odkazu - který tu už určitě někde je - KLIK
bruno7 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 No, je to nadhera, ale za ty prachy... Za kolik se prodavaji Militare ted? V tech novejch ale asi nebude osmidenni, rezerva, co...? :-) 2
skalis Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 V 2. 11. 2010 v 12:23, 'bruno7' napsal: No, je to nadhera, ale za ty prachy... Za kolik se prodavaji Militare ted? V tech novejch ale asi nebude osmidenni, rezerva, co...? :-) Puvodni hodinky Panerai (tedy i ty, ktere nesou oznaceni Marina Militare) jsou velmi vzacne. Celkem jich bylo vyrobeno pro armadu (pro civilni trh se nevyrabely) okolo 300 kusu a zdaleka ne vsechny se dochovaly do dnesnich dnu. Cena je proto astronomicka. Hodinky v "mizernem stavu" (rekli bychom) a ceny zacinaji cca. na 1,5 - 2 mio kc. Da se ocekavat, ze uz jenom poroste, zvlast, pokud si znacka Panerai uchova svoji fenomenalni popularitu. Mezi novodobymi modely Officine Panerai jsou i hodinky s 8-denni rezervou natahu. Minuly ctvrtek jsem byl ve Wempe v Drazdanech poucen, ze to nejsou plne in-house strojky (resp. je to komplikovanejsi). Pry OP koupila mensiho vyrobce strojku a modifikovala jejich kalibry. Az kal. 9X jsou plne vyvinuty pouze v OP (ty maji rezervu natahu 3 dny). Docela jsem cucel, jak se ten prodejce vyzna, v CR jsou takove znalosti dost vyjimecna zalezitost (napr. Martin v Oriose). Wempe Dresden ma u mne plusovy body .
organic Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Tohle je pro me jediny Panerai - vintage panerai. Jen dodám - áááách ich ááách óóch.. Více zde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se