FiXilVer Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Ahojte, vcera som bol na Majalese, dobre som sa bavil ( skakal, tlieskal, .. proste hodinky na zapasti dostali zabrat ) vysledok toho bolo ze dnes, ked som kontroloval ako presne idu, bol vysledok 5 minut v minuse.. ( omega PO ) nemate nejake skusenosti/rady : vadi to hodinkam? ( teda asi hej, ale ako moc? ) mozu z toho byt nejake trvale nasledky? budu mat vacsiu odchylku? asi by sa teoreticky mohol odtrhnut aj rotor ze? to by nebolo mile.. mylsim, ze take IWC ingenieur-y by to zvladli v pohode.. tazkze otazka na IWCmanna: mal si niekedy ingenieury na ruke vpodobnej "traslavej" sytuacii? a aka bola odchylka? ak vobec nejaka bola.. idem spravit pokus, nastavil som ich vyrazam znovu do mesta, uvidim co sa bude diat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 no nevím, nevím, ale řekl bych, že to co popisuješ takovou odchylku nezpůsobí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 majáles tě natřese - s omegou to zatřese / no nic du rači spát / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 takze to bol asi len "plany" poplach.. hodinky uspesne prezili aj druhy vecer, a od 1.maja do dnes idu o necele 4 sekundy v minuse.. cize presne jako vzdy, tych 5 minut nechapem odkial sa zobralo.. asi aj hodinky maju svoje dni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 takze to bol asi len "plany" poplach.. hodinky uspesne prezili aj druhy vecer, a od 1.maja do dnes idu o necele 4 sekundy v minuse.. cize presne jako vzdy, tych 5 minut nechapem odkial sa zobralo.. asi aj hodinky maju svoje dni.. tak tak, jednou jsem na omega smp pozoroval podobny ulet v presnosti, cca - 2 minuty a od te doby vse ok v COSC mezich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Ahojte, vcera som bol na Majalese, dobre som sa bavil ( skakal, tlieskal, .. proste hodinky na zapasti dostali zabrat ) vysledok toho bolo ze dnes, ked som kontroloval ako presne idu, bol vysledok 5 minut v minuse.. ( omega PO ) nemate nejake skusenosti/rady : vadi to hodinkam? ( teda asi hej, ale ako moc? ) mozu z toho byt nejake trvale nasledky? budu mat vacsiu odchylku? asi by sa teoreticky mohol odtrhnut aj rotor ze? to by nebolo mile.. mylsim, ze take IWC ingenieur-y by to zvladli v pohode.. tazkze otazka na IWCmanna: mal si niekedy ingenieury na ruke vpodobnej "traslavej" sytuacii? a aka bola odchylka? ak vobec nejaka bola.. idem spravit pokus, nastavil som ich vyrazam znovu do mesta, uvidim co sa bude diat Já svý inženýry opatruju jako oko v hlavě, podobným "experimentům" jsem je zatím nevystavoval, ale co jsem viděl, jakým způsobem je ve fabrice testují, tak by snad musely přežít i atomový výbuch. S Omegama P.O. na ruce jsem již jednou nafukoval jízdní kola, celkem 10 ks, takže takový to hrkání nahoru a dolu asi 1 hod. a vydržely to bez jakékoliv úhony. Se Seikama se mi to už ale jednou stalo, že při podobné činnosti udělaly asi 2 min. do plusu a potom šly zase dál jakoby nic. Jinak ale obecně zacházím s každými hodinkami velmi slušně a při každé práci je raději sundávám, něž bych musel přemýšlet, jestli jim to vadí či nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 5. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 @IWCmann - dakujem za odpoved, ja si tiez davam velky pozor na hodinky. No mam rad, ked hodinky zvladnu to co ja, a este aj viac a neobmedzuju ma. teraz nehovorim o vodotesnosti 600metrov.. Skor ze si ich nechavam na ruke, ked idem plavat, idem do baru.. takeho pol roka dozadu som ich stale skladal a vymienal za steinharty ocean 1, no odkedy som na nich praskol tah a stratil posledny clanok ( snb - som sa poriadne vytrieskal ) som na ruke nemal nic ine len PO.. OK, nenosim ich na bicykel, snb, ani ine podobne sporty, ale inac su stale na ruke.. Chapem vsak, ze PO a ingenieury je ina liga.. a aj ked vydrzia neporovnatelne viac jak omegy, urcite by som ich ani ja nenosil na podobne aktivity. mali update chodu od 1 maja do dnes -6 sekund.. dakujem vsetkym za odpovede, hlavne ze by to nemalo mat dlhodoby vplyv, budem kludne spat ( vlastne nie, zas ma zacali matat tie ingenieury.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Ja svoje PO nosím všade, okrem streľby z pištole ich mám na ruke pri každej situácii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se