Martin Krkoška Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Dobrý den, po dlouhé době mám dotaz: Vadí hodinkám prostředí kovového sejfu, mohlo by to mít nějaké neblahé "magnetické účinky" a pod. ? díky za odpověď
Karlos Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Já myslím, že pokud ty hodinky nemají klaustrofobii, tak by jim to nemělo vadit. Ale už jsem slyšel o kapesních hodinkách po letech vytažených z trezoru a byly úplně rezavé
Martin Krkoška Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Karlos napsal: Já myslím, že pokud ty hodinky nemají klaustrofobii, tak by jim to nemělo vadit. Ale už jsem slyšel o kapesních hodinkách po letech vytažených z trezoru a byly úplně rezavé No občas bych je vytáhl, pomazlil se s nimi a zas je uložil. Jinak neplánuju zemřít a nikomu o nich neříct
Martin Krkoška Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Proti tomu žádná, ale nedávno se k nám pokusili vloupat a já ty hodinky rozhodně nenechám sebrat nějakým umouněným fetošem, aby si za ně koupil koks. Moc často je nenosím, protože nemám vestu k saku, a proto je nemám kam dát. Upraveno 2. května 2010 uživatelem Martin Krkoška
Karlos Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Hmm, to je blbý a už tomu rozumím. Evidentně tedy kapesní hodinky - kup si kapsičku na opasek a můžeš je nosit furt
Martin Krkoška Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Karlos napsal: Hmm, to je blbý a už tomu rozumím. Evidentně tedy kapesní hodinky - kup si kapsičku na opasek a můžeš je nosit furt Díky za dobrý nápad, ale nevím jestli by ta kapsička byla vzdorovatelná spolužáckému násilí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se