Liqid Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Rambo styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 ....jinak co se teď relativně diskutovaných DEEPSEA týká tak ty modro/černý pouťovky se zeleným nápisem mne neberou,je to podle mne šlápnutí vedle ....když něco extra,tak tyhleeee :-)).......ROLREX DEEPSEA TIME BOMB-MILTECCo je to za povrchovku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 .....to nezjistíš,.....pokud tam není náznak nějakého dealera a nebo nejsou vyplněné v US stylu :-)Jasne, podle dealera to jo, ale me slo o to, kam rolex pise ty lc ciselny kody, kdyz punched papers uz nejsou.. teda aspon jsem mel za to, ze driv se to cislo (napr 321) psalo na papiry..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jarettovi : DLC Tmorisovi : do roku ca 1990 se LC neuváděly,..referenčí a seriová čísla byla tištěná,po roce 1990 se začaly uvádět LC a všechna čísla byla děrovaná,....to děrování neplatí pro US a papíry mimo evropu ,tam je to složitější.od roku 2007 jsou doklady formou plastové karty a LC jsou na kartěod roku 2014 jsou nové karty LC jsou stále na kartě,ale na druhé straně,karta je s čipem-údaje z karty putují on-line do Rolex centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 ja to na karte nemam, nebo jsem slepy. Mohl bys prosim vyfotit, kde to tam ma byt? Nekde jsem ted zaslechl, ze na US plastovych kartach to neni. Tak tim by se to vysvetlovalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Na US plastové kartě LC není uvedeno, pro změnu se tam zase uvádí typ náramku, který na kartě pro Evropu není uveden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Diky za vysvetleni! Kdyby to nebyli svycari a navic rolex, rekl bych, ze v tom maj bordel jak v tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Myslím tím na té starší kartě. Od roku 2007 do 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jj, mam 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 ....už i na nové evropské papíry se u zlatých a bi-color modelů píše materiál tahu a barva číselníku......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ...tak uz jsou tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Ty jsou nádherný a cena také.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 kuwa pepsi rulezzz :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ...tak uz jsou tady...no ty bláho, jeden tak nějak začne chápat, proč je nedělají v oceli. Vypadají exklusivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 very sexy. ovsem u cenovky jsem si poprskal monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Jsou boží....a co váha? Asi je to poměrně znát co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Edit- double post Upraveno 24. října 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 ....váha se mi nezdá nějak mimo limit komfortu, ale nosím různé zlaté Rolex,.....tak mi ta váha tak nepřijde, i když bílozlaté Daytona se mi zdají těžší než žluté a asi to tak i bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Já měl na zkoušku v butiku jenom zlatý Skydwellery a tam to bylo poměrně znát, každopádně největší mazec byly platinový Daytony- jsou nádherný ale vedle nich i Ingy nebo Stratosy na tahu byly váhově slabej odvar člověk si uvědomí ten materiálovej rozdíl až když je má na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Já měl na zkoušku v butiku jenom zlatý Skydwellery a tam to bylo poměrně znát, každopádně největší mazec byly platinový Daytony- jsou nádherný ale vedle nich i Ingy nebo Stratosy na tahu byly váhově slabej odvar člověk si uvědomí ten materiálovej rozdíl až když je má na ruceTak čtvrt kila je na malé hodinky dost, to musí být cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se