Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

.....to nezjistíš,.....pokud tam není náznak nějakého dealera a nebo nejsou vyplněné v US stylu :-)

Jasne, podle dealera to jo, ale me slo o to, kam rolex pise ty lc ciselny kody, kdyz punched papers uz nejsou.. teda aspon jsem mel za to, ze driv se to cislo (napr 321) psalo na papiry..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jarettovi : DLC

Tmorisovi :

do roku ca 1990 se LC neuváděly,..referenčí a seriová čísla byla tištěná,

po roce 1990 se začaly uvádět LC a všechna čísla byla děrovaná,....to děrování neplatí pro US a papíry mimo evropu ,tam je to složitější.

od roku 2007 jsou doklady formou plastové karty a LC jsou na kartě

od roku 2014 jsou nové karty LC jsou stále na kartě,ale na druhé straně,karta je s čipem-údaje z karty putují on-line do Rolex centra.

Odkaz ke komentáři

Já měl na zkoušku v butiku jenom zlatý Skydwellery a tam to bylo poměrně znát, každopádně největší mazec byly platinový Daytony- jsou nádherný ale vedle nich i Ingy nebo Stratosy na tahu byly váhově slabej odvar :) člověk si uvědomí ten materiálovej rozdíl až když je má na ruce

Odkaz ke komentáři

Já měl na zkoušku v butiku jenom zlatý Skydwellery a tam to bylo poměrně znát, každopádně největší mazec byly platinový Daytony- jsou nádherný ale vedle nich i Ingy nebo Stratosy na tahu byly váhově slabej odvar :) člověk si uvědomí ten materiálovej rozdíl až když je má na ruce

Tak čtvrt kila je na malé hodinky dost, to musí být cítit. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...