Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak už je mám "orandžády" nádherný. Potřeboval bych rychlou pomoc, jelikož jsem v pracovním procesu a jsem ještě ke všemu rozradostnělej :). Mam návod jen v japonštině a nevím jak nastavit anglické názvy dní. Může někdo rychle poradit? Už bych si je chtěl dát na ruku. Díky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Když povytáhneš korunku o jedno cvaknutí na nastavování data (o dvě je k nastavení hodin), točíš na jednu stranu pro změnu čísel a na druhou stranu pro změnu dne v týdnu. A ty dny by se měly střídat v anglické a jiné jazykové verzi, podle toho, kterou tam máš.

Odesláno

Tak tyhle hodinky jsou fakt parádní. Líbí se mi víc než Vostok Europe Mriya, co ještě mám. Ty mám měsíc a už zahálí v šuplíku. Přes počáteční obavy o délku tahu jsem si nakonec musel taky nechat vyndat jeden dílek. Že by Japonci měli tak tlustá zápěstí? :). No a jejich váha, to je fakt síla. Zajímalo by mě jestli existují ještě těžší hodinky?

Ještě nemohu přijít na to, jak aktivovat to prodloužení tahu na neoprén. Nechci použít hrubou sílu a skoro jsem si ulámal nehty. Předem díky Kamile :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Použij hrubou sílu, ono se to časem ochodí, až si s tím budeš párkrát hrát :) Normálně to odklapni, ale vtip je v tom, že to musíš držet jakoby vodorovně. Aby spona tahu (vlastně spodní část spony když to máž otevřené) nesvírala s ohebnou částí tahu nějaký úhel. Když ano, nejde to odklapnout. Jako třeba kdybys to držel za sponu a zbytek tahu ti volně visel, takže by obě části vzájemně svíraly skoro pravý úhel - to nepovolíš ;)

Odesláno

Mam dotaz ohledne ebay. Je nakup na ebay bezpecny ? dival jsem se na ebay na ty monstra a jakou mam zaruku ze ty hodinky jsou nove a neposkozene ? Prece jen ilustrativni obrazek moc nenapovi.

Odesláno

Bezpečnost obchodu/prodejce poznáš podle hodnocení, které obdržel za své minulé transakce, je to v pravém horním rohu v procentech s uvedením počtu transakcí. Pokud někdo má přes tisíc transakcí a kladné hodnocení blížící se sto procentům, pak "je to bezpečné".

Odesláno

Tak vcera se mi podaril jeden stresujici zazitek. Nesl jsem krabici trosku vetsich rozmeru a malem jsem se nevlezl do dveri a svymy monstry jsem pekne skrtnul o betonovou stenu (hranou lunety). :( uplne me oblel studeny pot, protoze jsem videl jeste stopy prasku z betonu na lunete a okamzite jsem pod lupou poradne prohledl ono misto havarie. Pretrel jsem prstem ono misto, ocistil a muzu konstatovat ani stopa po skrabnuti. Proste bud stesti a nebo vazne kvalitni ocel!

Odesláno

Pánové po dlouhé době otálení jsem se rozhodl poprosit, jestli by se nenašel někdo, kdo by mě byl ochoten koupit SEIKO ORANGE MONSTER na kovovém tahu někde zahraničním webu. Neovládám cizí jazyk a nemám ani odpovídající platební kartu, takže jsem v tomhle ohledu mimo hru. Předem dík. E-mail vlasta66@seznam.cz

Odesláno
Pánové po dlouhé době otálení jsem se rozhodl poprosit, jestli by se nenašel někdo, kdo by mě byl ochoten koupit SEIKO ORANGE MONSTER na kovovém tahu někde zahraničním webu. Neovládám cizí jazyk a nemám ani odpovídající platební kartu, takže jsem v tomhle ohledu mimo hru. Předem dík. E-mail   vlasta66@seznam.cz

Jedny z mála potápěčských automatů od Seika, které si můžeš koupit i u nás (s dvouletou zárukou): http://www.azwatch.cz/hodinky/se001-seiko-...-orange-monster

Cena ale cca dvojnásobná oproti zahraničí. :(

Odesláno
Jen pro pořádek :). Například podle této stránky http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES/Sei...D149March04.htm existují tyto hodinky s papírem (originál servisní kartou Seiko) a bez (šedý trh). Může být nějaký fyzický rozdíl mezi těmito hodinkami? Popřípadě jaké vlastníte vy? Já mám bez papíru.

Tak pochopitelně, že rozdíl existuje. Ty bez papíru většinou nemají vteřinovou ručičku, luneta je napevno a rotor se hýbe jen mezi 12.00 a 4.00 hodin, jinak je zablokovaný... Nebo jsi čekal nudnou odpověď, že rozdíl je v chybějících papírech? :D

Odesláno
Tak pochopitelně, že rozdíl existuje. Ty bez papíru většinou nemají vteřinovou ručičku, luneta je napevno a rotor se hýbe jen mezi 12.00 a 4.00 hodin, jinak je zablokovaný... Nebo jsi čekal nudnou odpověď, že rozdíl je v chybějících papírech? :D

Muhehe! Kdyby ses podíval na ten odkaz tak tam pišou, že u takto prodávaných hodinek provádí kontrolu číselníku, zarovnání ručiček funkčnost data a povrchu hodinek.

Jinak hodinky zatím fungujou bez chyby. Dokonce jsou i vodotěsné :).

Jedině snad, vzadu na dýnku byla samolepka Movement Japan, Asembled China. Jestli třeba v tomhle bude rozdíl...

Odesláno
Mimochodem ja osobne bych monstra take nechal tak jak jsou, snad jen bych zvazil vymenu rucicek predevsim pak u cerne verze. Videl jsem par zajimavych uprav...

Caves Flax, prosim Ta, napis sem link na predajcu ebay, od ktoreho si kupil svoje monstra. Vdaka.

Odesláno

Tak ja menim hodinky jako ponozky a zadne krome Citizen Promaster Pilot v titankarbidu u mne nevydrzely dele jak mesic, takze ted je ma zase jeden z dalsich uzivatelu tohoto fora. :) V kazdem pripade jsou to skvele, tezke a bytelne hodinky a byl jsem zarazeny co za tu cenu dorazilo z HongKongu. Ted mam objednane tyto krasne spise nez diving tak yachting Seika:

1264f7a9e77ed740b564aa43.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...