Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se pokousel neco cvaknout, ale dopadlo to priserne, ty fotky vubec nezobrazuji realitu. Fotim hodne, ale hodinky mne proste nejdou, to neumim a navic nemam ani makro objektiv. Kuprikladu ty rucicky vypadaji na fotce jako nejake ploche cary sede barvy, pritom jsou krasne stribrne, lestene a zkosene...

1.jpg

2.jpg

Nejake dalsi co jsem nasel na Internetu a co jsou LIVE prikladam:

arcadia012uw.jpg

arcadiazeitwaage0as.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jaký je ten řemen, černý nebo hnědý? Nebo máš dvoje?

Abych vrátil diskuzi k Seikám. Co byste mi radili? Pořád váhám s těmi Monster, mám si koupit oranžové nebo černé? Babo raď :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Asi oranžový, odklizec mi předelá ručičky a Viktor poradí s pískováním :D :D :D

Odesláno

Reminek se mi zda pomerne jemny, ale samozrejme planuju nakup nejakeho jineho s "motylkovym zapinanim". Jinak hodinky jsou to vazne moc krasne, k saku a do spolecnosti jako delane. :) Za tuhle cenu a v teto kvalite rozhodne nejde nic lepsiho sehnat. Pruhled na strojek ETA prozrazuje nejake to gravirovani na zavazicku jinak zadne dalsi nesmyslne upravy coz jsem uvital. Hodne dlouhou dobu jsem zvazoval zda koupit tyto Arcadia s lestenym pouzdrem, nebo Piloty s matovou upravou, kterou mam radeji, ale nakonec to vyhraly Arcadia diky celkove uprave ciferniku, ktera pusobi "drazssim" a luxusnejsim dojmem diky pouzite galvanoplasticke technologii. Piloty maji prilis plochy, tisteny cifernik a tomu jsem se chtel u spolecenskych hodinek vyhnout.

Odesláno

Hmm, keby to niekto dokazal slušne spracovať (bleadblasting), asi by som porozmyšlal ale to asi nebude vôbec malina minimálne by sa muselo to sklo nejak veľmi dobre zakryť alebo rovno vybrať aj zo strojčekom ... : ( .

Odesláno
  Kamil napsal:
Asi oranžový, odklizec mi předelá ručičky a Viktor poradí s pískováním :D :D :D

Kamile, já bych ti rád poradil, ale moc toho o pískování (nebo kartáčování?) nevím, jen jsem někde na jiným fóru četl, že je možné leštěnou nerez ocel přeměnit na matnou, nejspíš nějakým jemným otočným kartáčkem nasazeným na leštičku a že někdo to bastlí sám a někdo to svěří šikovnému klenotníkovi. U těch customizovaných Monster výše ten chlápek píše, že to dělal sám, možná by se dalo zeptat se ho mailem.

Mně se ale Monstra líbí tak jak jsou, jen je třeba s nima jezdit k moři, na vodu, na kolo a ony už samy trochu "pískovaný vzhled" dostanou :)

Jinak já doporučuju Oranž, černých hodinek máš spoustu, navíc jsou tak nějak veselejší ...

Odesláno

Piskovani lesteneho pouzdra zajisti hodinarstvi Deal na Masarykaci v Ostrave za cca. 800,- Doba se pohybuje kolem 3 dnu. Konakt deal@deal-klenotnictvi.cz, nebo tel. 596 130 188

Odesláno

Mimochodem ja osobne bych monstra take nechal tak jak jsou, snad jen bych zvazil vymenu rucicek predevsim pak u cerne verze. Videl jsem par zajimavych uprav...

Odesláno

Tak mne napada, ze bych se mohl pochlubit take nejakymi hroznymi fotografiemi tech Monster ;)

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Odesláno

Bohuzel jsem si hned ze startu nechal odstranit z kazde strany tahu jeden dilek a jeste jsem ho musel stahnout na maximum na prezce aby mi hodinky nelitaly na ruce, takze ted uz ti asi informaci o originalni delce neposkytnu...

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 Drummer:

Mám Samurai, které budou mít stejné rozměry tahu. Vyndaval jsem jeden dílek a taky zkracoval na přezce. Dohromady tak 3 cm. Normálně mám délku 20 cm, takže tam bude pro tebe ještě rezerva, řekl bych.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na tejto skvelej stránke ponúkajú rôzne customizovateľné hodinky okrem iného aj Seiko Monster ... a majú tam dokonca aj tie pieskované ... su ale podstatne "more expensive" :D .. .ale peknéééé ...

http://www.mkiiwatches.com (dodal odklízeč)

update:

- samotné "pieskovanie" stojí 45 doláčov .. + je tam aj možnosť dať si vymeniť hardlex za safír (do 100 dolárov)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...