miracolo.cz Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Má tady někdo zkušenost s Edoxy? Moc jsem toho tady nezaznamenal a v obchodech jsou u nás většinou quartzy. Docela mě nadchl tento model, který by měl být na trhu nově, nebo brzy bude. Dýnko kovové, cena cca 760 Eur. Což mi na Edox nepříjde moc.
Dingo Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Má tady někdo zkušenost s Edoxy? Moc jsem toho tady nezaznamenal a v obchodech jsou u nás většinou quartzy. Docela mě nadchl tento model, který by měl být na trhu nově, nebo brzy bude. Dýnko kovové, cena cca 760 Eur. Což mi na Edox nepříjde moc. Přes Edoxy jsem tady já. Od 08/2009 mám Grand Ocean Day/Date. To znamená stejný strojek, 2834. Edox jako značka je v mých očích teď hodně vysoko. Perfektní zpracování i nejmenších detailů. Tyhle nové Vauberts vypadají podle fotky skvěle a vím, že skutečnost bude ještě lepší. Výhledově plánuju k ročnímu výročí něco napsat, dát pár fotek na koženém řemenu, který jsem mezitím pořídil. Tedy jen krátce. Naprostá přesnost. I když to má být normální provedení, mám vlastně chronometr! Podezírám Edox, že je to lepší provedení strojku z těch několika kvalitativních řad. To nejlepší asi ne, to už by prezentovali jako chronometr. Nebo dělají s koupenou Etou nějaké zázračné úpravy. Nebo mám prostě obyčejné štěstí na kus. Na přesnosti si zakládám, sleduju denně. Asi po 2 měsících se chod ustálil a teď je to tak 0 až +1s denně. Někdy třeba 3 dny po sobě 0-0-0. Při mém stylu nošení Po-Pá, kdy většinou sedím u počítače se zhruba 1-3s předejdou a So-Ne je strčím do winderu a zase se tak 2-3s zpozdí. Takže je vlastně skoro neseřizuju a jedou -5 / +5 rozmezí proti radiovému signálu. Prostě paráda. Tedy za mě rozhodně doporučuju koupi. Upraveno 4. května 2010 uživatelem Dingo
MKR Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 miracolo: mam Class 1 Chronoffshore titanium s upravenou etou 7750 a jsem maximalne spokojen, denne do +3sec max. "oblekova" rada les vauberts co postujes mi jiz taky delsi dobu lezi v hlave i pomerem cena / vykon...navic je mi ta znacka znacne sympaticka uz jen kvuli tomu, ze nepatri treba pod swatch group atd...
Helex Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 V dolní polovině Václaváku, když jdete dolu tak po levé straně je mají v průchodu ve výloze. Jsou moc pěkný, akorát podle ceny mají myslím quartz verzi...
miracolo.cz Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Díky za info s tvou zkušeností. Grand Ocean jsou nádherné hodinky, ale budget je vetší, než jsem ochoten akceptovat. Už jsem tyhle viděl na Václaváku v Altmanovi, stojí něco málo přes 20k. Jsou moc pěkné a opravuji, mají průhledné dýnko. V Polsku je mají cca o 2.500 Kč levnější. Ten ukazatel dne na pozici 10 a 11 je fascinující, fakt originální pozice, to se mi moc líbí :-). V dolní polovině Václaváku, když jdete dolu tak po levé straně je mají v průchodu ve výloze. Jsou moc pěkný, akorát podle ceny mají myslím quartz verzi... Ne, cena je správná, u Altmana, máš pravdu.
miracolo.cz Odesláno 7. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2010 miracolo: mam Class 1 Chronoffshore titanium s upravenou etou 7750 a jsem maximalne spokojen, denne do +3sec max. "oblekova" rada les vauberts co postujes mi jiz taky delsi dobu lezi v hlave i pomerem cena / vykon...navic je mi ta znacka znacne sympaticka uz jen kvuli tomu, ze nepatri treba pod swatch group atd... s tou grupou souhlasim :-), ale nove Omegy Aqua Terra by mi taky nevadily :-)
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 http://www.avikotime.cz/catalog/83011-3b-ain--les-vauberts-automatic-day-date/
Kid_A Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Z toho ukazatele dne v tydnu by mi zarucene casem jeblo...
tano Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) Divne rozlozeni daydate. Mam pocit, ze ten day chce nekam zdrhnout. Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem tano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se