Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Já bych je teda nechal ležet doma ve vitríně a chodil se k nim každej večer modlit :D Mě se na sportech dvojkách začaly dělat tečky od potu asi po roce nošení, ale to jsem je teda tahal pořád, i na kolo, plavání, vykoupaly se v moři, prostě jsem je nešetřil. A odranej chrom na nich můžeš mít třeba hned první den, když zavadíš o futra nebo s nima někde nechtěně třískneš. Prostě bych je nechal jen ve sbírce, k dalšímu pouzdru v takovým stavu už se nemusíš dostat.

Já osobně taky pro denní nošení volím variantu v nerezu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem své oblíbené Igeny vzal do Afriky. Byly se mnou na výletu "pirátskou lodí" a samozřejmě si se mnou ni zaplavaly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Tak jsem své oblíbené Igeny vzal do Afriky. Byly se mnou na výletu "pirátskou lodí" a samozřejmě si se mnou ni zaplavaly.

Hmmm, pěkný. Neměls loni oblíbené červené? :whistle:

A teď vážně, plaveš s nima, nebo se i ponoříš? 1-2m? Víc? By mne zajímalo, jestli ustojí šipku ze skokánku tak do 3 metrů ... .

Odkaz ke komentáři

Oblíbebé jsou všechny. Skákal jsem s nimi z paluby té lodi - cca 5m(po nohou i šipku). Vydržely bez problému. :smile_anim:

Edit: chybka

Každopádně máš odvahu Posted Image To bych si troufnul buď s nově renovovanýma, nebo alespoň po přetěsnění

Odkaz ke komentáři

Původně tedy s vínovým ciferníkem.

Odkaz ke komentáři

Bohužel je to propálené sklíčko/plast. V takovém stavu už jsem k hodinkám přišel.

Propal

Barva

Odkaz ke komentáři

Díky, ono sklíčko se vyměnit dá, jednou už jsem zkoušel shánět to původní (ne to, co se dávalo jako náhradní), ale hodinář nesehnal.

V tuto chvíli, ani nevím jestli se chci do nějakých změn pouštět. Když už, tak bych dal na renovaci nějaký vrak, ať to jsou hodinky na denní nošení, bez zbytečných obav...

(Škoda, že by potom nebyly v automatu a s WR alespoň 100 :) )

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

na zadosti z predchozi stranky pridavam cerstve foto. vcera jsem vymenil tu vlozku lunety za bilou s modrym potiskem.

Odkaz ke komentáři

na zadosti z predchozi stranky pridavam cerstve foto. vcera jsem vymenil tu vlozku lunety za bilou s modrym potiskem.

Tak tohle je naprosto nejvíc. Ta bílá luneta a bílé indexy, :notworthy:

Zkus pls udělat nějakou fotku lumi, já znám jenom origo a zelené.

Odkaz ke komentáři

...Zkus pls udělat nějakou fotku lumi, já znám jenom origo a zelené...

A ja starej vul misto abych spal, tak o pul pate rano litam po baraku s hodinkama, led baterkou a fotakem... No, tady to mas:

Foceno na 5 sekund, clona 5.6, ISO 800, po asi 3 minutovem nasviceni baterkou. Udelal jsem vic verzi, ale tuhle jsem nijak neupravoval, jenom trosku odstranil sum. Schvalne jsem tam nechal to okno vlevo - resp. zatazeny zaves - aby bylo videt, ze tech 5 sekund uz celkem chyta kdejake "falesne" svetlo. Tahle fotka ale podle meho odpovida nejvic realite, tj. po nasviceni mi to pouhyma ocima pripada zhruba stejne "intenzivni". No a protoze to je PRIM, tak to samozrejme rychle odezni. Ale nejaka lumi tam tusit jde, asi tak bych to rekl. Prekvapilo mne, ze to je zelene. Samotne indexy jsou na dennim svetle bile s velmi jemnym nadechem do zelena, ten je ale opravdu nepatrny.

Staci tak?

Odkaz ke komentáři

jeste doplnuji fotku s modrou lunetou/bilym potiskem. ted uz zbyva jen zkusit bilou s cernym potiskem a budu to moct porovnat.

rano trochu prselo, musel jsem susit :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...