Honza.manta Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Tak se pochlubte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 No a nikdo. Tak alespoň já. Takže moje Igeny: A moje PS1 letecké automaty: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorda Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Hezké, jenom si myslím, že tento tah se k nim moc nehodí ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Hezké, jenom si myslím, že tento tah se k nim moc nehodí ... Stále ještě jsou ve vývoji(teď je testuji a to skoro stejně tvrdě jako sporty MPM) a teprve pak je finálně dám do pěkného pouzdra a třeba budu řešit i tah, ale zetím se mi líbí - a hlavně - chtěl jsem něco jinak(ve všem - automat PS1, ciferník limitka PS2, vložka do lunety kovová no a tah omega). A v reálu na ruce ten tah vypadá dost dobře(můj pocit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sect Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Kdyby Tě ty letecké přestaly bavit, tak dej vědět, rád bych se případně stal jejich majitelem . Mají číslo na dýnku, nebo jsou v neoriginálním pouzdře? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Kdyby Tě ty letecké přestaly bavit, tak dej vědět, rád bych se případně stal jejich majitelem . Mají číslo na dýnku, nebo jsou v neoriginálním pouzdře? Nechci šťourat, ale letecké byly PS2. Já z nich vzal střívka a za dost dlouhého pokusování je nakonec nahnal do PS1 pouzdra(je o tom samostatné vlákno, jak přestavět PS1 na automat). To je čistokrevný bastl hrubého zrna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sect Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Nechci šťourat, ale letecké byly PS2. Já z nich vzal střívka a za dost dlouhého pokusování je nakonec nahnal do PS1 pouzdra(je o tom samostatné vlákno, jak přestavět PS1 na automat). To je čistokrevný bastl hrubého zrna. No jo no, tak kdyby jsi o nějakých originálech věděl........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Trochu to tu oživíme I když už jsem zase líný vytahovat zrcadlovku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 Trochu to tu oživíme I když už jsem zase líný vytahovat zrcadlovku. Ty vypadají moc pěkně. Indexy jsi opravoval nebo jsou takhle zachovalé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Ty vypadají moc pěkně. Indexy jsi opravoval nebo jsou takhle zachovalé? Původní indexy přeci neměly takhle bílou barvu Tenhle ciferník jsem koupil už bez indexů, takže je tam NoctiLumina, respektive NoctiStar. To samé na ručkách. Jinak ručky vypadají černé, ale jsou normálně chromované. Někdy je přinesu ukázat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 Původní indexy přeci neměly takhle bílou barvu Tenhle ciferník jsem koupil už bez indexů, takže je tam NoctiLumina, respektive NoctiStar. To samé na ručkách. Jinak ručky vypadají černé, ale jsou normálně chromované. Někdy je přinesu ukázat. Už se těším, až je uvidím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 Původní indexy přeci neměly takhle bílou barvu Tenhle ciferník jsem koupil už bez indexů, takže je tam NoctiLumina, respektive NoctiStar. To samé na ručkách. Jinak ručky vypadají černé, ale jsou normálně chromované. Někdy je přinesu ukázat. No ale ještě ti tam chybí bílé ručky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Mám obavu, že s bílýma ručkama už by to bylo přebílené Zvláště s tou bílou fluorescenční barvou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero55 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Tak dnes jsem vydražil svoje sporty jedničky a myslím za docela dobrý peníz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 @Pero55 Hezké! Pouzdro je teda durch, ale třebas korunka, ciferník, ručky a sklíčko vypadají dobře @Honza.manta Řemínek jsi vzal z těch bílých PS2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Řemínek jsi vzal z těch bílých PS2? Jojo, on na PS2 vypadal všelijak, tady mi sedí líp. 2 Pero55: Jak píše Biges, chtělo by to sehnat lepší pouzdro, ale zbytek moc pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero55 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Nevim nevim no jestli seženu nějaké lepší pouzdro a do renovace v eltonu se mi moc nechce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Nevim nevim no jestli seženu nějaké lepší pouzdro a do renovace v eltonu se mi moc nechce. Ale jo, co by's nesehnal? Chvíli po možná potrvá, naskytne se ti možnost sehnat hezké pouzdro třeba s vymláceným sklem nebo tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biges Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Takhle s bílou... A takhle nějak by vypadaly s černou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts