Slaco Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Mám je zatím dva dny a jsou super, nemohu se vynadívat na tu kásu . Hlavně chválím úchvatný antireflexu a ta modrá barva......
Koniferka Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 další vydařené fotky nádherných hodinek,gratuluji
Vit Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Moc hezké hodinky. Občas si na ně myslím. Gratuluju.
Peta-Biker Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 (upraveno) Ať slouží, jsou to krásné hodinky. Často na ně vzpomínám. Upraveno 8. května 2010 uživatelem Peta-Biker
Slaco Odesláno 8. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2010 Peta-Biker napsal: Ať slouží, jsou to krásné hodinky. Často na ně vzpomínám. Díky, tvoje super fotky mě hodně pomohli při rozhodování co z řady FORTIS koupit.
marosh Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Ať slouží, jsou to krásné hodinky. Často na ně vzpomínám. Tak to jsme dva a teď mi ukápla i slza.
Slaco Odesláno 25. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2010 (upraveno) Změna je život.Jedna z posledních fotek na mé tlapě. Upraveno 29. září 2010 uživatelem Princ Milis Fotky jsem smazal, fakt byly velký jak prase. Milisák.
sonny.c Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 quote posledních fotek na mé tlapě.už jseš na to tady dost dlouho aby jsi věděl že se tady fotky zmenšujou,nikdo tady opravdu není zvědavej koukat na tvý póry...prosil bych o smazání těch plachet 1
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 V 29. 9. 2010 v 16:52, 'sonny.c' napsal: quote posledních fotek na mé tlapě. už jseš na to tady dost dlouho aby jsi věděl že se tady fotky zmenšujou,nikdo tady opravdu není zvědavej koukat na tvý póry... prosil bych o smazání těch plachet než se mi to načte tak ti udělím bod
Slaco Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Omlouvam se.Pridal jsem fotku z jineho adresare,kde nebyla upravena velikost. Doufam,ze jste to ve zdravi prezili
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se