skalis Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 (upraveno) OT: NAD je ten Libanonec, co musí vymést každou akci? Jo, to je von. Jezdi vsude mozne, obcas vezme manzelku, obcas dcerku a na vsech fotkach je vytlemenej jak poutovej kun. Upraveno 10. května 2010 uživatelem skalis
farářskej Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Dal bys mi prosím na toho dobrého prodejce kontakt? neil@chronomaster.co.uk - to je zase můj kontakt. Maximální spokojenost, ceny mírný, obsluha rychlá. Když mu řekneš, že ti dal kontakt Robert from Czech, dětinsky mě to potěší
NIGHTinGALE Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Kup si Nauticfish - WR mají 500m, uvnitř je ETA 2824 a je k nim parádní kufr Cena kolem 450 EUR. Dle mého super kup a tvé zadání splňují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 NauticFish - frcia od roku 1996-98? Nespominam si...noo, takisto dobry vyber, v predbeznom som mal trochu iny typ - Convert, ale tam ma odradila vyska 17 mm a tu to ma 12 mm....tu "6" tam sekli poriadne...ale maju aj modely s datumovkou na "3".....este pozeram, ze cely set aj s COSC je za 790 EUR? Bez certifikacie tych 490 EUR. V ponuke s tahom alebo s karbon remenom, ten sa mi velmi pozdava...Inak krasny kufor ma aj u Kazimon. Este pohladam, ci nemaju v aj nieco s Day/date.
Rim Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 neil@chronomaster.co.uk - to je zase můj kontakt. Maximální spokojenost, ceny mírný, obsluha rychlá. Když mu řekneš, že ti dal kontakt Robert from Czech, dětinsky mě to potěší Díky, zkusím to a samozřejmě se zmíním.
StanoBare Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Tak presli dva mesiace, pocas nich som bol v Prahe na avizovane modely Fortis vidiet ich v reale, pretoze oproti kosickej predajni je tam vacsia ponuka a tak aj na realne vyskusanie. Cesta mi pomohla aj v tom, ze som skusil co som stihol, mne v akceptovatelnej cenovej relacii: > ORIS Diver 42mm i 47mm a jednoznacne mi na 17.5 cm zapastie pasuje 47 puzdro. Bohuzial mi vadili leskle casti puzdra a hlavne indexov, to nemam rad. V OC Letnany mali aj GMT model s nazvami miest na lunete, ale nebolo to ono. Strasne to opticky este zmensuje, leskla luneta ...hmmm...tade cesta nevedie. > Fortis / to je ine, viac mi vyhovuje ich citatelnost, smrncovna cervena sekundovka a najma all dial otocna luneta aj s plne minutovymi, nie dieliky po 3 minutach, ci len do 15tky a potom uz len 30...45 atd. All dial lunetu vyuzijem, sice nie uplne na potapanie, ale na pracu aj vo volnom case. Cize tym skrtam vsetky znacky ktore to nemaju, resp, nie je mozne lunetu vymenit. tak si to zhrniem, kam som sa posunul: - all dial luneta - all dial cifernik, ten v ciernom - day + date...alebo aspon date - ocel - puzdro - min 42mm, max do 44-45mm - bez chronografu > Fortis - B-42 Marinemaster, zacinaju mi trochu vadit velke cislice...biela datumovka..hm,hm, ale blizky servis > Fortis - Official Cosmo DayDate (kovovy tah + silicon), maju sport zvhlad ale mozem aj k slusnejsiemu obleceniu (nie sako) > Damasko - pockat na novy model DA47 > Sinn - nieco na sposob ako foto, sice len datum, cifer bez cislic, ale luneta je all dial > Kremke Subzilla - len datum, su take ine, zvlastne pekne, cifer bez cislic, bohuzial pripadny servis je daleko na WUS upozornuju na dlzku podobne ako u Stowa Seatime > Kazimon Einthausend - podla posledneho mailu od nich - moznost redukcie ceny, moznost vymeny lunety na all dial, len datum, cifer bez cislic. zdroje: watchuseek.com - sorry, bez mena clena....forum.chronomag.cz....sinn.de...kazimon.de Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se