Matej Bovan Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Winder je takové zařízení do kterého dáš hodinky s automatickým nátahem a pomocí elektromotorku se simuluje pohyb rukou, takže se ti hodinky nezastaví...pokud máš více automatů tak to využiješ..pokud jedny tak stěží. Já mám jedny automaty skoro rok, nosím je denně a tudíž tento přístroj nepotřebuji a hodinky se mi ještě nezastavily. A jinak, nebuď smutný z té nepřesnosti, ono se to ustálí, uvidíš. Ďakujem veľmi pekne za informáciu. Som strašne šťastný, že som objavil toto fórum, pretože aj keď som v oblasti automatických náramkových hodiniek totálny laik, čo spôsobuje, že sa pýtam z Vášho pohľadu primitívne otázky, aj napriek tomu sa správate voči nováčikom ako som ja korektne a neposielate ich so základnými otázkami do čerta tak, ako to robia na 90 % iných fórach, za čo Vám všetkým chcem veľmi pekne poďakovať. Keďže mám automatické hodinky len jedny a nosím ich denne, to že by mi zastali v mojom prípade určite nehrozí a ešte raz ďakujem za vysvetlenie pojmu winder.
jankoxxx Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Ďakujem veľmi pekne za informáciu. Som strašne šťastný, že som objavil toto fórum, pretože aj keď som v oblasti automatických náramkových hodiniek totálny laik, čo spôsobuje, že sa pýtam z Vášho pohľadu primitívne otázky, aj napriek tomu sa správate voči nováčikom ako som ja korektne a neposielate ich so základnými otázkami do čerta tak, ako to robia na 90 % iných fórach, za čo Vám všetkým chcem veľmi pekne poďakovať. Keďže mám automatické hodinky len jedny a nosím ich denne, to že by mi zastali v mojom prípade určite nehrozí a ešte raz ďakujem za vysvetlenie pojmu winder. heh, preluskaj sa tymto vlaknom http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29331&hl=
tyfo Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Sorry, že sa pýtam takú primitívnu vec, ale čo je to winder? A inak, ďakujem za tú internetovú linku, kde sa dá zmerať presnosť hodiniek. Veľmi mi to pomôže. Maťo z Bratislavy No na Winder ti jiz odpovedeli, a link jsem rad poskytl vsak proc by jsem se s tim jinac delal velice mne tesi kdyz to vyuziva i nekdo jinej nez Ja a nejsou ty hodiny prace ztraceny. Jinac co se tyce te odchylky tak oboje hodinky s etou si na mne zvykaly a ze zacatku delaly daleko vetsi odchylky, Mida byly koupeny starsi tem to trvalo chvili ale H byly koupene nove a ¨zlepsily se o par sekund az tak za pul roku.
Matej Bovan Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 No na Winder ti jiz odpovedeli, a link jsem rad poskytl vsak proc by jsem se s tim jinac delal velice mne tesi kdyz to vyuziva i nekdo jinej nez Ja a nejsou ty hodiny prace ztraceny. Jinac co se tyce te odchylky tak oboje hodinky s etou si na mne zvykaly a ze zacatku delaly daleko vetsi odchylky, Mida byly koupeny starsi tem to trvalo chvili ale H byly koupene nove a ¨zlepsily se o par sekund az tak za pul roku. Ďakujem za informácie. Aspoň už teraz viem, čo môžem od svojich hodiniek čakať, čo sa týka presnosti. Som veľmi rád, že takto zhovievavo pristupujete k nováčikom. Maťo z Bratislavy
strong Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Ma Tissot PRS516 automatic srobovatelnu korunku? Nikde to neviem najst, ani na produktovych strankach.
strong Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Kedze som nedostal odpoved tu, skocil som pozriet do kamenneho obchodu... na moje prekvapenie srobovatelnu korunku nemaju. Ak sa nemylim tissot niekde uvadza, ze hodinky od WR100 by ju mali mat...Snad to niekomu pomoze pri vybere.
porter Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Zdravim Má Tissot PRS516 automatic , šrobovací dýnko (podle tohoho co jsem vypozoroval tak asi ne) ? A pokud ne měl bych v tom vidět problém? Moje první automaty..., vybírám už asi druhý měsíc a tento model se drží nejdéle , ikdyž byl mezi prvními a nejlevnějšími . Připadají mi dokonalé , ale to dýnko pokud by nebylo šroubovací by je hodně srazilo. Byl by to konkrétně tento model předem díky za info
porter Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 (upraveno) Tak od včerejška jsem hrdý majitel Tissotů PRS516 ( tentíž model jako na obrázku nade mnou) Po dvou mesíčním čekání konečně doma a musim říct úžasný hodinky , nevim jestli mám štěstí na kus , ale pokud Tissot dělá takové hodinky standartně klobouk dolů .Co se týče vzhledu , tak za jedna ... proto jsem si je taky pořídil a čekal na ně tak dlouho že... Trošičku jsem se bál kvality dílenského zpracování , přiznám se že na Tissoty jako značku jsem vždy koukal trošku skrz prsty (zdejší fórum mi taky nepřidalo) , ale po včerejšku spíše po dnešku , budu asi fanoušek značky , k tomu zpracování , například indexy naprosto přesně korespondují s polohou ručiček , lumi celkem rychle pohasne , ale čitelná je celou noc a konečně co se týče přesnosti .., od včerejší 15 hodiny do dnešní aktuálně 17hodinu se oproti mému rádiovým signálem řízenému budíky rozešel odhadem o +0,5s , ale klidně to může být i 0 ! No uvidím o kolik to bude zítra... Upraveno 20. října 2012 uživatelem porter
porter Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Tak po zhruba 5 dnech používání mají odchylku +3s to znamená +0,6s/den ! Docela koukám.... a mám takové podezření , že při nošení na ruce mi jdou do mínusu a naopak při odložení do plusu . Musím ještě poopravit mé info o svítivosti , zhruba po 5h po nasvícení je konec, tma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se