mira1.1 Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Pánové, dnes jsem šel kolem Hanáka, jen tak ze zvyku kouknu do výlohy co je nového a... v místech kde byl vystaven Tag Heuer je teď ZENITH. Je to asi čerstvé, minulý týden to tam ještě nebylo a i na stránkách Zenithu je stále uveden jen Dušák. Takže kdo jste z Brna a okolí, máte možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Pánové, dnes jsem šel kolem Hanáka, jen tak ze zvyku kouknu do výlohy co je nového a... v místech kde byl vystaven Tag Heuer je teď ZENITH. Je to asi čerstvé, minulý týden to tam ještě nebylo a i na stránkách Zenithu je stále uveden jen Dušák. Takže kdo jste z Brna a okolí, máte možnost Wow.. pěkná novinka. Díky za info. Půjdu omrknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hanák už kdysi ZENITH prodával, ale prý to nešlo. Stejně tak měl jednu dobu FORTIS, pauza a po nějaké době je začal brát znovu. Tak uvidíme, jak se s tím jihomoravská metropole popasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hanák už kdysi ZENITH prodával, ale prý to nešlo. Stejně tak měl jednu dobu FORTIS, pauza a po nějaké době je začal brát znovu. Tak uvidíme, jak se s tím jihomoravská metropole popasuje. No jak jsem se koukal poslední dobou, tak chlubící příspěvky se Zenithkama jsou většinou od nás z Jihu. Tak už neude komu prodávat Ale kouknout se na ně zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 No jak jsem se koukal poslední dobou, tak chlubící příspěvky se Zenithkama jsou většinou od nás z Jihu. Tak už neude komu prodávat Ale kouknout se na ně zajdu. Hlavně mrkni na ceny. Zajímalo by mě srovnání s Vídní, která je za rohem, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Hlavně mrkni na ceny. Zajímalo by mě srovnání s Vídní, která je za rohem, že... Zítra před srazem se tam skáknu podívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Hlavně mrkni na ceny. Zajímalo by mě srovnání s Vídní, která je za rohem, že... Já se obávám že s cenami to bude horší... Hanák je dost drahej Když jsem před rokem a půl kupoval Breitle, v Praze v Carollinu jsem je dostal o dost levněji. Ale nechme se překvapit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Už tam mají i letošní novinku - El Primero Chrono - viz obr. za 164k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Když jsem tam byl já, tak tyhle ještě neměli, jinak bych si je určo nechal ukázat. No zatím se v těch modelech moc nevyznaj, je to pro ně halt novinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Mají tam i novou verzi oblíbeného modelu Rainbow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Včera jsem se u Hanáka zastavil, přes výlohu se mi totiž hrozně líbil model Zenith Retrotimer. I přes to sklo z něj úplně dýchala nostalgie let minulých. Dojmy po osahání hodinek: + krásně zpracované pouzdro, není mu co vytknout+ prďácká masivní spona, prodavačka ji dokonce chvíli nemohla rozepnout (byla posuvná)+ naprosto mě dostalo sklíčko - myslel jsem, že to bude hesalit, ale na webu výrobce jsem se dočetl, že jde o safír (tvar box-form - prostě vypadá jako stará sklíčka, fakt těžká paráda) + špičkovej strojek, El Primero fakt můžu a tady bylo dokonce v úpravě Monopusher Flyback (jedná se o nový strojek El Primero 4055 B složený z 281 součástek, má 31 kamenů a frekvenci 36'000 VPH) /// funguje to tak, že spodním tlačítkem se pustí stopky, centrální vteřinovka začne běžet a v subdialu se měří minutové intervaly... no a ta vychytávka je v tom, že po opětovném zmáčknutí stopkového tlačítka skočí centrální vteřinovka zpět na nulu, subdial se vynuluje a okamžitě měříme znovu, fakt se mi to hrozně líbilo, flyback jsem na hodinkách ještě nikdy neměl - moc se mi nelíbil tah - vzhledově je takovej nemastnej neslanej, žádnej nápad, nuda- dále mi vadilo, že první článek tahu (ten, který je u pouzdra), je poměrně dlouhý a nezvykle hodně přesahuje nožky; hodinky tím získaly takový divný podlouhlý tvar a na ruce se mi to moc nelíbilo (pouzdro má průměr 42mm, což je normální velikost, ale díky tomu dlouhému dílku jsem je měl na ruce hrozně dlouhé... a navíc je ten dílek pevný, takže byť je mírně sklopený, tak ruku nekopíruje úplně dobře)- a další výhrada k tahu - články jsou spojeny výraznými šroubky (i u pouzdra), což mi k tomu retro vzhledu hodinek tedy vůbec nepasuje- bílej model je krásnej, ale ještě se dělají s karbonovým ciferníkem na kaučukovém řemenu a to mi přijde jako totální úlet - to pak úplně popírá ten název Retrotimer +/- poslední věc (pro mě negativní, pro jiného možná nikoliv) - po vytažení korunky do první polohy se mění čas a datum se mění až v poloze druhé (nevím, jestli to tak má každé El Primero, ale já se s tím setkal poprvé a působilo to na mě dost divně) Resumé: cena u Hanáka lidová moc není (140 tisíc), ale hodinky za to určitě stojí (zajímavý retro vzhled, bomba sklíčko, super strojek a komplikace). Akorát bych je hned posadil na nějakého pěkného krokodýla a tím bych vynegoval ten tah, který mě vůbec neoslovil. Jo, ještě foto z netu - tam je ten dlouhý dílek tahu docela dobře vidět.(Akorát nechápu, kde vzal ten borec červenou vteřinovku, u Hanáka tam byla krásně modřená). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 nevlastní tu náhodou někdo ze členů ZENITH ELITE CAPTAIN ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 NIGHTinGALE: 140 za chrono s in-house strojkem je sakra dobrá cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se