Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potrebujem vybrať hodinky do 250eur. Zatial sa mi dost pacili jacques lemans a na druhej strane aj tissot prc 200. Problem je sa rozhodnut :)

JL vyzeraju na pohlad velmi pekne, ale moc neverim tomu automatu. Na watchuseek som cital ze to je daky cinsky upraveny strojcek, ale co mozem cakat za tu cenu ze. Tissoty su velmi pekne spracovane a quartz stroj mi v podstate vyhovuje viac lebo si niesom isty, ze hodinky budem nosit kazdy den. Plus pre Tissot je aj safirove sklicko a vyborna cena v GB. Na druhej strane sa mi pacia na hodinkach cisla na korunke a jednoduchsi dizajn , ako napr. dievas flieger timer.

Potreboval by som vediet Vas nazor na znacku JL a popripade dake navrhy na pekne hodinky do 250 eur.

Dik

Posted

Můj názor je, že s 250 eurama můžeš zahrát víc muziky jak s JL. Tissoty jsou moc hezký, ale jsou poměrně malý, tak si je raději někde prohlídni naživo aŤ se nedivíš, protože JL maji 45mm a prc200 tušim kolem 40mm a to už je fakt rozdíl ...

Posted

Ty Dievas jsou pekny, je to takova moderni (mozna az modni) variace na pilotky. Vyhodu bych videl v neokoukanem strojku. Ale nejlip udelas, kdyz si projdes tuhle sekci fora (Poradte s koupi/vyberem), protoze podobne dotazy se tu objevuji casto, takze jeste treba narazis na neco jineho, co Te zaujme. Ty Jacques Lemans bych z vyberu ale radeji vyradil.

Posted

Takze vyhrali Certina DS Podium. Pre mna su to asi najkrasjie a najuniverzalnejsie hodinky ake som si mohol s rozpoctom 300 eur dovolit. Kedze som videl, ze Tissoty sa daju zohnat za 230eur v GBR, obraciam sa na Vas o radu nejakeho podobneho e-shopu, kde by som za certiny zaplatil menej ako 300eur.

Dik za rady :)

1363630gross.jpg

Posted (edited)

S tema tissotama se vlezes do 3000kc i s dopravou.

Ja bych asi bral s tahem v oceli, kuze je pekna, ale stejne dlouho nevydrzi a nehodi se do vody, pokud ji budes chtet tak ji koupis pozdej.

Jediny na co upozornuju je ze to neni zadne zazrak, davaj do toho strojek eta g10, coz neni zadne zazrak (stoji asi par susnu, nejde ani vycistit, oprava je nerealna). Tim nechcu rict ze to jsou spatny hodinky, jen ze swiss made hodinky s timto strojkem se prodavaj i za 20000kc.

Jinak co asi bude v tech ceritinach za strojek? :-)

tady jsou linky na tissoty na ebay:

http://jewelry.shop.ebay.com/Wristwatches-....m282&gbr=1

Edited by cejny
Posted

No tak certiny maju tiez ten strojcek G10. Ale sak ak sa pokazi tak zaruka by to mala vyriesit, len mi je teraz trochu luto dat 300 eur za hodinky so strojkom, o ktorom vravis, ze je to sunt. Preto som hodinky chcel kupit niekde v okolitych krajinach a nie v USA. Tam by boli problemy s reklamaciou :)

Posted
davaj do toho strojek eta g10, coz neni zadne zazrak (stoji asi par susnu, nejde ani vycistit, oprava je nerealna)

tak toto je troska blbost. G10.211 ma renome jedneho z najpresnejsich quartzovych mechanizmov (samozrejme mimo termokompenzacie a radia) a sam to mozem potvrdit... za mesiac a pol len 1 sekunda do plusu! rovnako neviem preco by sa nemal dat ani vycistit ani opravit. je to quartzovy strojcek ako kazdy iny. cena tohoto kalibru sa pohybuje vacsinou okolo 50USD . takze aj v pripade ze by uplne cely odisiel , vymena nebude taka draha. podla mna super pomer cena/vykon.

necakaj od toho vysoku hodinarinu ani rodinny klenot pre dalsie generacie. ale svoj ucel presneho ukazovatela casu urcite splni.

Posted

to Pixelator: Dakujem, ja jednoducho chcem bezudrzbove hodinky na kazdy den. A subjektivne sa mi pacia najviac tie certiny, co je trocha skoda, lebo tissoty sa daju zohnat za polovicnu cenu. Preto som hlavne potreboval poradit daky e-shop kde by stali menej ako 300 eur.

Posted

tissoty sa daju velmi lacne zohnat hlavne z HK. u certin je to vacsi problem. predsa len tissot je rozsirenejsia znacka. co sa tyka kvality tak ta bude v rovnakej cenovej kategorii u tychto znaciek plus minus rovnaka.

certina u mna vyhrava pomerom cena/vykon hlavne u automatov ale tie su podstatne drahsie. v tejto nizsej cenovej kategorii je imho hlavne o tom co sa ti paci.. ja som si vybral tieto ;) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry410369

Posted

a este jednu vec som zabudol. moja mama ma 25 rocne quartzove certiny DS ktore prakticky bez akejkolvek udrzby funguju doteraz. cistene boli tusim len 1x..

Posted

Tak tie su fakt pekne. Vyber hodiniek je velka hra citov a nervov. Teraz som natrafil na pekne hodinky Hamilton na timeparadise. Neviete ako je to so zarukou. Myslim ce sa da uplatnit aj u nejakeho originalneho dovozcu do ciech alebo slovenska.

Posted

Tie hamiltony co si poslal su super a u mna osobne aj vyssia liga nez tissot, avsak je to aukcia. necakaj ze cena zostane na 300 dolaroch ;)

Posted

Sak jasne, mam limit tak 400 dolarov. Len ma zaujima ta zaruka a hlavne clo. Ak to chytia do ruk colnici tak sa ich cena dost navysi :)

Posted
Sak jasne, mam limit tak 400 dolarov. Len ma zaujima ta zaruka a hlavne clo. Ak to chytia do ruk colnici tak sa ich cena dost navysi :)

Ja bych je koupil z te ebay, protoze koupis to same, zaruku mas (1 rok, posta tam s pojistenim 200). Ten strojek at uz je jakekoliv nebude sunt a v zaruce se stejne neposere, pokud se posere tak si koupis dalsi a jses max na tom co by jsi dal za jedny. Muj nazor je jen ze se urcite delaj aspon pro oko pekny quartz strojky, kde je i neco videt, tohle je cosi kde je plech a je videt baterka.

Jinak wenger tvrdi ze ma ranu do 1/2s denne.

Ja tem vengerum za 2500 kc taky az tak neveril, ale nechal sem si je v hodinarstvi otevrit a ta eta g10 tam je.

PS: Pokud se vlezes do 150EU i s dopravou tak clo ani DPH neplatis, jedno odkud prijdou.

kdyztak neco o eta g10 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=81820

foto http://mr-coo.com/blog2/eta-g10.jpg