Josef01 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Mám na majitele Seamaster dotaz ohledně tahu. Prodejce mi tvrdí, ze nabízí originál, ale mě se tu úplne nezdá. Skutečně takto vypadá značení tahu? OMEGA Seamaster GMT No. 1610/930 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Ano. Starsi tahy maji cislo razene v rohu koncoveho dilu, novejsi ho maji leptane/gravirovane takto na stred. Nicmene to jeste neni zarukou pravosti. Vice fotek v detailu a hlavne spony kdyztak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Spona se mi prijde originál, jen jsem měl pochybnost o tom leptani. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Lepsi fotky nemas? Me to prijde tak 50:50, mozna spis fejk - z fotky ty napisy moc precizne nevypadaji, navic ta prvni fotka s cislem ma takovy pocitove "divny" brouseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Bohužel lepší fotky nejsou, ale ještě mám sponu zezadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Bohužel lepší fotky nejsou, ale ještě mám sponu zezadu.. já bych řekl origoš, mám podobné, origo, ali čína se lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Díky za info, raději jsem objednal originál u Dušáka, vyšlo to nakonec levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Kolik dneska takovyhle tah u Dusaka stoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Stojí 9.600,- Kč, tedy méně, než viděl na interneru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se