miracolo.cz Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Taková pidi galerie jako má premiéra. Tah by stál za to a fotky na zápěstí by byly fajn, ale potřebuji je prodat, proto nerozbaluji... možná časem. Prosím omluvte mě, že jsou fólie na hodinkách. Upraveno 15. května 2010 uživatelem miracolo.cz
miracolo.cz Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2010 tak už jsem je rozbalil :-)umělecké ambice nemám, spíš chci více ukázat tah...a za chvíli dodám foto na zápěstí.
miracolo.cz Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Podvečerní fotky, špatné světlo, samému se to fotí docela špatně, alespoň to není umělé.
Ram 21 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 moc pěkný hodinky, a fotky taky povedený.
miracolo.cz Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Tak mi napiš, co tě trápí :-)Dělám teď 3denní test, o který se pak podělím asi v recenzi.Ale už budu potřebovat platit nějaké výdaje, docela by mi bodlo je prodat.Dle mého vypadají mnohem lépe na ruce, než ve vitríně obchodu.
bil Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 moc pěkné a navíc kvalitní hodinky,super fotky-prodávat je-možná škoda
klobadysek Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Pekne fotky peknych hodinek, teto zde na foru pomerne prehlizene znacky, charakteristicke vynikajicim zpracovanim cele produkce. Uzij si je.
rorda Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Zajímavé univerzální hodinky ... Líbí se mi čím dál víc, designově velmi povedená záležitost ...
miracolo.cz Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 to bil:velké díky, jo škoda to je, kdyby se něco nepokazilo (s tím se nedalo vůbec počítat), tak bych je v žádném případě neprodával. Zpracování všech detailů je promakané, ať už pozdra, korunky, cifru nebo tahu. to klobadysek:pravdou je, že tady moc lidí RW nepostuje. Freelancer a Nabucco mě uchvacují svým osobitým vzhledem. Díky za kompliment. to rorda:souhlasím, přestože mám v poslední době alergii na slovo design. V práci je kolegové ihned pochválili :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se