Apep Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Prodávám jak jsem kupoval. Její nákupka má být necelé 4K a na přímý dotaz mi bylo odpovězeno, že to jsou dvojky v nerezu, v manuálním nátahu a z produkce Eltonu. Za zhruba tři týdny by je měla mít na pultě, tak je obhlídnu a nafotím a případně přidám další postřehy. Edit: upřesnění To máš jednoduchý, popros paní prodavačku, ať Ti ukáže papíry k hodinkám a bude hned jasno Ona je pravděpodobně jen trochu zmatená, když Ti pořád tvrdí, že to jsou hodinky z Eltonu, podle mne se bude jednat o nějakou výprodejní slevu z MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 To máš jednoduchý, popros paní prodavačku, ať Ti ukáže papíry k hodinkám a bude hned jasno Ona je pravděpodobně jen trochu zmatená, když Ti pořád tvrdí, že to jsou hodinky z Eltonu, podle mne se bude jednat o nějakou výprodejní slevu z MPM. Už jsem to tu psal, ona teď má do konce měsíce dovolenou, tak proto to zdržení. Já si ty tři týdny počkám a uvidím. A navíc stále doufám, že pozná Elton od MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 (upraveno) A navíc stále doufám, že pozná Elton od MPM. Vzhledem k tomu, co napsal accutron asi nepozná... EDIT: možná bude zase měna a budou se škrtat nuly na konci, pak by tohle vlákno mělo trochu smysl Upraveno 15. června 2010 uživatelem twinsfather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Třeba někdo objevil staré zásoby Prim Sport 2 Nebo že by Elton Prim Sport 2 made by Parexo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Tak záhada nových PS2 z Eltonu se vyřešila. Paní hodinářka je sice měla slíbené, ale dodávka byla zrušena. Takže úplně na kulový. A já se těšil, že si je koupím, abych měl zase jednou nové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudorovec Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Byl to HOAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se