Horhe Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Asi jsem úplně blbej, poraďte mi prosím někdo jak dostanu jpg a gif do podpisu. Vždycky mi to napíše "Litujeme, dynamické stránky nejsou povoleny v značce."Díky předem
maty Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Musis si obrazek nahrat nekam, kde se nepouzivaji dynamicke adresy...tzn. php, aspx, apod.
Horhe Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Aha, stejně vim Můžeš to pls blíže specifikovat? Třeba jestli to mám nasypat někam např. na Rajče a nasměrovat to tam?
Peta-Biker Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 jo, přesně tak. A nebo na imageshack.us - třeba.
Návštěvník salamio Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Aha, stejně vim Můžeš to pls blíže specifikovat? Třeba jestli to mám nasypat někam např. na Rajče a nasměrovat to tam? Nebo vlož ten obrázek sem do příspěvku (jako přílohu ? pod oknem pro psaní příspěvků). Pak ti řeknu co dál.
maty Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) No Rajce, Chronomag apod. jsou prave dynamicky stranky si myslim. Ale ja taky vim Edit: pokud nekdo potrebuje, muze mi svuj obrazek poslat emailem a ja mu ho "prdnu" nekam do nedynamicna Upraveno 19. května 2010 uživatelem maty
Návštěvník salamio Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 No Rajce, Chronomag apod. jsou prave dynamicky stranky si myslim. Ale ja taky vim Chronomag si přílohy ukládá staticky ? mrkni na URL kteréhokoli vloženého obrázku v příspěvcích.
Horhe Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) No mělo by to tam bejt, díky panstvo. Juchajdá Upraveno 19. května 2010 uživatelem Horhe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se