cigi Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 4. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 To old black: pošlete mi na sebe kontakt na mail: jan.prokop@prim.cz a dohodneme se. 29 je tedy obsazena. Zbývá už jen číslo 24. Kdo dřív příjde... To cigi: jestli pro menší logo najdete podporu u ostatních členů série, můžeme se pokusit o proporční zmenšení. Co se týče Spartaků, tak ty mají výhradně stříbřené číselníky a zlaté ručky.
Prokop Odesláno 4. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Aktuální rekapitulace objednávek a číselné řady - červeně jsou označení ti, kteří mi ještě nedodali vyplněný specifikační formulář: 1 odklizec2 Dali3 zdenda4 ondraj5 Mnovace6 Chronomag7 Kamil8 Viktor9 Lukáš10 Magnus11 cigi12 cigi13 cigi14 JJ 15 Kalimero16 Dusen17 Dali II 18 Pachollini19 Honza4920 Peca21 Kamil II.22 Peter23 Honza24 .........25 tomlin26 Lom27 MB28 Prokop29 old black30 (poslední kus) vyhrazen pro firemní muzeum PS: Limitovaná série byla uzavřena na čísle 30! Definitivní slovo! Pokud nikdo další neodpadne je volné už jen jedno místo - 24 ! Zatím to nevypadá, že by se někdo chtěl své pozice vzdát, protože předpokládám, že Magnus, JJ a Peter se ještě ozvou. O ostatních vím, že už pilně vyplňují formulář.
Gordok Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 To úplně bolí. Tak nadhérné hodinky a momentálně mimo mé možnosti ...
Honza Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Vážení pánové, jak už bylo dříve uvedeno na chystané lim. edici je cenná originalita a příběh kolem vzniku. V tomto smyslu jsem si při pohledu na rok 2006 uvědomil, že je to vlastně 40 let od roku 1966, který je zřejmě datem uvedení kalibru 66. Na www.prim.cz v seznamu kalibrů se uvádí sice datum vzniku 1965, ale ?naše? edice taky vzniká již od roku 2005. Možná by tedy bylo zajímavější rozšířit obchodní název limitované edice např. na některou z navrhovaných verzí: a) Chronomag L.E. 1966-2006 Chronomag L.E. 40. let kalibru Prim 66 c) 1966-2006 40. let kalibru Prim 66 (v posledním případě bych navrhoval uvést text CHRONOMAG namísto AUTOMATIC přímo na ciferníku hodinek nad text 17 JEWELS ? TOTO BY VÍCE UPRAVILO VYVÁŽNOST VŠECH TEXTů NA ČÍSELNÍKU!!!) Výhody: 1. Zvýšení prestiže L.E. 2. Poukáže na použitý, 40.let starý historický český kalibr PRIM 3. Zaznamená rok vzniku L.E. 4. Zvýrazní se magické číslo 40 (počet kusů L.E.?) Děkuji za Vaše shovívavé reakce.
cigi Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Gordok Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To Cigi: Zatim jsem jen chudy student a rodice nemaji pochopeni pro kvalitni hodinky Razi teorii, ze vsechny me penize jsou vlastne jejich penize a pokud budu "hloupe" utracet mnou vydelane penize, tak bych jim mel napred vratit to, co do me oni dali Penize na tuto l.e. bych mel, ale doma bych to nevysvetlil ...
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Ja nevim..mne se napad s napisem chronomag na ciferniku nelibi Je to jak rika cigi. Na ciferniku ma byt maximalne logo vyrobce, kde se vyrobilo a maximalne pocet kamenu nebo oznaceni strojku, co se stejne pouziva jen jako otpicky trik na vyvazeni ciferniku. Jinak je to tam zhola zbytecne. A nejaka "reklamni" nebo jinak myslena informace na ciferniku pusobi hodne lacine. Takove veci se pisou na zadni vicko, pripadne jinde, ale ne na cifernik. Znam hodne celkem peknych hodinek, ktere degradujou prave napisy na ciferniku a jen kvuli napisu na ciferniku si je nikdy nekoupim.
cigi Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Gordok Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To cigi: No motivační prémii mám v podobě státnic, ale do té doby už l.e. nebude ... možná se pokusím ještě o útok a dovedu mé rodiče k hrdosti ke značce jejich mládí Pokud mohu, tak se ztotožňuji s názorem odklízeče a cigiho. Nápis na hodinkách mi přijde jako z časů podnikatelského baroka a barevných sak, kdy každý zbohatlík musel dávat najevo své peníze. L.e. nemá zapotřebí dávat tak okatě najevo, že je to l.e. chronomag, aby to každý hned věděl ...
Lukáš Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Na číselník už žádný nápis prosím! Pokud bude L.E. pouze se 66, tak je to dobrý nápad, třeba na dýnko nějak diskrétně. Můj názor je, že by edice měla být pouze se 66, dlouho nám všem trvalo než jsme k tomu dospěli. Vyplněný formulář jsem již poslal, ale stále zde vymýšlíme další úpravy a návrhy. - to Prim: Bylo by dobré určit čas, kdy končí veškeré možné úpravy, protože pak bychom mohli mít hodinky třeba v létě....a já už se moc těšim
mb Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 OK. Jednak proto, ze vetsina se rozhodla pro kalibr 66 a nechci alespon v tomto hrat ulohu cerne ovce nasi "rodiny", druhak kvuli panu Prokopovi, ktery si to rovnez velmi preje a jehoz snahy a ochoty zde na foru si cenim (hadky nehadky, ty na tom nic nemeni), rozhodl jsem se rovnez pro uziti kalibru 66. Ted jej musim jeste nekde sehnat... a mozna se pokusit sehnat jich vic pro konverzi zdarma. Co se tyce zmenseni loga -- mozna by to bylo vhodne, pak bych ale i uvazoval o dalsich zmenach, napr. kompletnim odstraneni udaje o poctu kamenu. Nekdy je mene vice... A nejak se ted neorientuju -- ta cestina byla skutecne nadobro odmitnuta? Je to docela skoda...
Prokop Odesláno 5. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To Honza: Zajímavé, ani mě toto spojení nenapadlo! Určitě je to ale dobrý nápad, akorát bych ho nechal v rovině certifikátu, který bude součástí osvědčení Limitované série. Tam je prostor pro podrobnější charakteristiku. Na číselník bych napis Chronomag nedával, dokonce to bylo i přání samotného Chronomaga. To Gorodok: To bys holt nesměl přiznat, kolik hodinky stály anebo je prezentovat jako výhodnou investici, což je mimochodem pravda. Jinak ale přijměte mou upřímnou soustrast. Takovýto přístup rodičů by mne také mrzel. Takový je totiž život, že rodiče dávají a děti berou. Děti totiž pak dávají zase svým dětem atd. Je to systemický vztah vyššího řádu než vztah partnerský. No nic, nebudu sem tahat ještě psychologii. To odklizec: Naprostý souhlas. To Lukáš: Problém je v tom, že už jsem si myslel, že je vše dohodnuto a sjednoceno, ale skutečnost je jiná. V objednávkových formulářích je to patrné. Už 3 lidé by si přáli 73. Hlavně kvůli tomu, že by chtěli automat. A teď co s tím? Mě to problém nedělá, já bych byl možná nakonec radši, protože já jsem nechal v prosinci vyrobit 22 pouzder na 66, a teď jsem sám překvapený, že jsme skončili na čísle 30. Já a muzeum si na hodinky klidně počkáme... Krom toho, stále ještě nemám formulář od mnoha lidí (Magnus, JJ, Peter a Tomlin se mi již delší dobu neozvali, ale stále s nimi počítám, protože svůj zájem jednoznačně potvrzovali).
Prokop Odesláno 5. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To MB: Máte pravdu, mě by se líbilo, kdyby celá série měla jednotné a hlavně české srdce. Myslím, že by bylo fajn, kdyby panovala jednota i v designu ruček, leč nepanuje. To jak kdo bude mít vydekorovaný strojek, je myslím zálažitost každého zvlášť a dokonce si myslím, že to dělá každé hodinky výrazně zajímavějšími. Viditelné je ta však až při detailnějším ohledání. Čeština byla skutečně nadobro zamítnuta. Hlasem lidu! Můj názor je také takový. Jsem patriot, ale nechci, aby si nás lidé spojovali s nějakou exotikou typu azbuka na číselníku a podobně. To do hodinařiny nepatří. Když by to byla čeština, muselo by to být naprosto lingvisticky promakané a graficky použitelné.
Tomas Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Dobrý den pánové, jetsli je možnost, rád bych se taky přihlásil.
odklizec Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Tome a i ostatni "opozdilci"..vypada to tak, ze budete muset doufat, ze nekdo z jiz prihlasenych vypadne. Pokud vim, pan Prokop uz to uzavrel na 30 kusech a i termin k meznimu prihlaseni byl stanoven na 31.12.05. Nejake korekce a upravy se urcite jeste delat budou, ale nevim jestli se bude dat jen tak se prihlasit do rady. To bychom totiz tu L.E. mohli natahovat relativne do nekonecna a bylo by fajn konecne uzavrit definitni pocet kusu. Jak to tak byva, on urcite jeste nekdo vypadne a vzdycky se najde nekdo dalsi, kdo by se chtel prilasit. Ale od toho je to L.E. aby se jednou reklo "bohuzel..na tebe se uz nedostane" Sorry, jestli to zni tvrde. Jen uz bych osobne rad videl konec dohadovani o poctu kusu
Prokop Odesláno 5. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To odklizec: pomalu. Série je sice definitivně uzavřena na 30ks, ale ještě tam je poslední kus volný číslo 24. Chronomag další kousek neobjednal, takže Tom má právo vzít ten s číslem 24, a pak teprve nastane ta situace s čekáním na odpadlíky.
Prokop Odesláno 5. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 To old black: individuální, v závislosti na žádané specifikaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se