odklizec Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Tak si vem jeden s ETA a druhy s PRIM strojkem? Aspon pak budes moct porovnat presnost a celkovy pocit z obou hodinek. Ja mam taky docela silne cukani, ze bych si vzal jeste druhy kousek, ale zatim se premaham
Prokop Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 To odklizec a Chronomag: No jen do toho! Bylo by vystaráno!.) Krom toho i standardní model se safírovým sklem bude v sériové výrobě dražší, než v rámci této limitované série, takže i ekonomický důvod by to mělo.
cigi Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Ok cigi, svým tolerantním názorem jste udělal radost minimálně pachollinimu a lomovi.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Taky nemám problém se stříbrným ciferníkem, dokonce jsem o něm sám uvažoval, ovšem v kombimaci se zlacenými ručkami. Že bych objednal ještě jedny? CIGI je to jednoduchý, dopíšeš text, uděláš mezeru (to je taková ta dlouhá klávesa dole na klávesnici) pak zmáčkneš a DRŽÍŠ zmáčknutou klávesu, na které je napsáno SHIFT nebo je tam namalovaná šipka nahoru (nebo obojí), současně s tím zmáčkneš tlačítko na kterém je většinou namalovaná šipka doprava a vedle toho dvojtečka. Potom BEZ MEZERY A BEZ SHIFTu zmáčkneš klávesu, na které jsou různé závorky a je umístěná vedle klávesy ENTER. A je to!
Prokop Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Tak, že bychom to nakonec rozšířili na 50ks? Když si každý vezme dvoje,..... to už by mohlo vyjít.
Smolik Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Ja myslel, ze je to s koncem roku uzavrene, sam ted hledam spise spolecenske hodinky a koukal jsem i na tyhle zajimave PRIM, ale nechtel jsem zde zasahovat do diskuse, protoze jsem planoval nejake automaty. Ale ted vidim, ze asi jeste pockam, jak to zde bude pokracovat.
Prokop Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 To je v pohodě, kolegové už nastartovali další desítku :) , takže místa bude habaděj.
Ondraj Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Kolik tedy nakonec bude těch kusů ? Chápu, že pro Prima je dobré prodat co nejvíce, ale je leden a už by se nemělo nic zásadního měnit. Poslal jsem objednávku, zálohu, tak si teď připadám trochu jako rukojmí, když pořád nevím, jak to tedy ve finále bude. Stále se vymýšlí nové a to jsem myslel, že jsme se už všichni dohodli. Pomalu se na hodinky z LE přestávám těšit.
mb Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Co se týče ruček, tak ty je možné použít buďto profilované a nebo štíhlé ploché. Střední cesta není. Nevim, zda jsme si porozumeli... chapu, ze na tech puvodnich LINEA ruckach asi neni co profilovat, tam by to ztracelo smysl, nicmene ja mel spise na mysli, zda by ty profilovane rucky nemohly byt mirne uzsi. Chapejte, sirka cislic na ciferniku zustala stejna, ale sirka rucek je mnohem vetsi. Otazka je, jak to bude v realu vypadat, zda to nenarusi tu puvodni eleganci. Nejak jsem nepochytil, jak to tedy bude s napisy... jsem pro ceskou variantu, ale podridim se. Jeste drobnost k cislu -- vsiml jsem si, ze jste me preradil na 24. Pokud by to bylo mozne, rad bych zustal na 25, prip. 27. Rad bych zustal u licheho cisla... Jeste tedy prosim ostatni, aby se vyjadrili k moznosti pouziti kalibru 73 a stribrneho ciselniku. Nejsem jeste zcela rozhodnut, je mozne, ze nakonec se sam rozhodnu pro 66 a bilou variantu. Kazdopadne je fakt, ze stribrny ciselnik s pozlacenymi ruckami asi nebude nikdy pouzit pro otevrenou edici (ci se mylim?), tudiz na nem bude na prvni pohled znat jeho exkluzivita!
Prokop Odesláno 4. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 To Ondraj: ty dva smajlíky je třeba brát jako smajlíky. Série zůstane na 30ks! To jestli si poslední dva volné kusy vezme chronomag a odklizec nebo jeden kousek přenechají velkoryse Smolíkovi bude záležet jen na tom, kdo bude rychlejší. Jestli Vás trápí to, že několik lidí si přeje stříbřený číselník, tak vězte, že už takhle to bude série 30ks do značné míry "solitérních" hodinek, které ale také hodně věcí spojuje. Design pouzdra, číselníku, bezdatumové provedení mechanického strojku, kožený pásek, ale hlavně způsob jakým se celá série zrodila a jak se na ní každý z Vás podepsal. Nebyl bych z toho smutný, ale naopak bych to považoval za velmi cenné. To MB: Add. ručky: ručky mohou mít buďto šířku těch profilovaných a nebo těch štíhlých (tedy pokud se nemá dramaticky zhoupnout cena). Navíc sdílím názor cigiho, který poukázal na to, že na černých (ostatně i na bílých) ručkách stejně nebude profilování vidět (to je viditelné nejvíce na lesklém povrchu). Proto vidím jako zbytečné design ruček měnit. Add. číselník: stříbřený číselník se zlatými ručkami se určitě objeví ve variantě Sv.Václavských hodinek, tedy s římskými čísly a listovými zlacenými ručkami. V designu Linea se v sérii určitě neobjeví. Aktuální rekapitulace objednávek a číselné řady - červeně jsou označení ti, kteří mi ještě nedodali vyplněný specifikační formulář: 1 odklizec 2 Dali 3 zdenda 4 ondraj 5 Mnovace 6 Chronomag 7 Kamil 8 Viktor 9 Lukáš 10 Magnus 11 cigi 12 cigi 13 cigi 14 JJ 15 Kalimero 16 Dusen 17 Dali II 18 Pachollini 19 Honza49 20 Peca 21 Kamil II. 22 Peter 23 Honza 24 ......... 25 tomlin 26 Lom 27 MB 28 Prokop 29 ......... 30 (poslední kus) vyhrazen pro firemní muzeum PS: Limitovaná série byla uzavřena na čísle 30! Definitivní slovo! Zbyly pozice 24 a 29. Pokud nikdo další neodpadne jsou volná už jen dvě místa pro poslední zájemce. Zatím to nevypadá, že by se někdo chtěl své pozice vzdát, protože předpokládám, že Magnus, JJ a Peter se ještě ozvou. O ostatních vím, že už pilně vyplňují formulář. Alespoň si všichni ozkoušíte, co je okolo každého solitéru papírování.:) Za těchto cenových podmínek už podobné hodinky (individuálně dělané) nikdy nekoupíte, takže někdo rychle obsaďte poslední dvě pozice, ať to můžeme uzavřít a naplno se začít věnovat přípravě nových supersportovních hodinek. Vizualizace datového modelu už mám v počítači..... Pokud nějaké hodinky zbydou - vydražíme je. :)
cigi Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 4. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 To Cigi: Ten stříbřený číselník je v podstatě stříbrný i v masivu, protože slitina, ze které je vyroben obsahuje z větší části stříbro., takže kolize s naší filozofií kolekce zde nenastává. Potisk by byl černý.
cigi Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Viktor Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Cigi: já chci mít nad šestkou text, sorry mně se to tak víc líbí... jiný než 17 Jewels asi nepřipadá v úvahu.
Prokop Odesláno 4. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 To cigi: myslím, že jsme se už shodli na tom, že tam nápis 17 Jewels zůstane. S logem nic dělat nebudeme. Omlouvám se, ale logo není předmětem k diskuzi. Ani jeho znění, ani jeho grafické varianty. Probrali jsme to ve firmě shora a sdola a vykrystalizoval pro nejbližší léta jednoznačný a neměnný závěr. Pro všechny pochybovače o oprávněnosti slova Manufacture v logu mám dobrou zprávu, budeme se stále více snažit naplnit obsah a význam tohoto slova v logu firmy!
mb Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 to mb....obávám se vážně, že ještě více, než širší lomené ručičky naruší původní koncepci a eleganci kombinace kovů a dokonce POZLACENÍ - to už je moc i na mě, tady podporuju odklízeče. Do teď jsem předpokládal, že tzv. "metalisti" pod stříbrným ciferníkem rozumí nerez plíšek a zlaté ručky chtějí z masivního zlata. Pokovení je u linea skutečný úkrok mimo a nedoporučuju ho. Jaký by pak byl potisk - černý? To je ale karneval! Ale co se dá dělat? :::: - smíšek kamilovou metodou, díky! Ukazku, jak by tato barevna kombinace mohla vypadat, muzes videt napr. zde -- Spartak l.e.. (Pozn.: tady v praci mam postarsi LCD s ne dost kvalitnim barevnym podanim, takze se mi to zda takove trochu "vyblite", doma vsak na CRT to vubec nevypada zle. Ono by vubec chtelo videt je vsechny nazivo a teprve pote se rozhodnout, kterou barevnou variantu zvolit.) To PRIM: Diky za prehozeni cisla! A nevite nahodou, jake vsechny modely ma pan Hanak ve sve prodejne? Byl jsem pred par tydny v jedne z jeho dvou brnenskych prodejen a tam nemel ani jedny. Jeste se teda mrknu do te druhe. Docela by me zajimalo barevne srovnani LINEA bila varianta a Spartak l.e. Kdyby tam tyto mel, hned by se mi lepe rozhodovalo. Btw. spise nez JEWELS se mi libi RUBIS, nebo jeste lepe RUBINU, ale to jen tak stengruju...
šarik Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Má je na Rašínově. Vlevo u vchodu podél výkladu vzadu na zdi je malá vitrínka a tam to je. Díval jsem se na ně 19.12 a kromě l.e. tam byly se mě zdá všechny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se