mb Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 mnovace: Klid, rozhodnu se, az je uvidim. Pro me jsou jedinou autoritou moje oci!
cigi Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník peter Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 jasně, když se vám líbí, udělejte si samosebou stříbrnozlatý ciferník, co to tu je zpátky za móresy poslední dobou předepisovat jiným, co mají dělat? Já taky ještě nejsem o českých nápisech rozhodnutý, ale ptát se nikoho nebudu. mám tomu rozumieť tak, že ak sa rozhodnem mať na "dýnku" meno, nemám sa nikoho pýtať, kašlať na jednotnosť a dať si to tam napísať (mne by sa tam to meno totiž páčilo a nepredpokladám, že by som tie hodinky chcel niekedy predať)
mb Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Obavam se, petere, ze cigi si pouze zaironizoval... bez tech smajliku je to jen obtizneji poznatelne.
Návštěvník peter Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Obavam se, petere, ze cigi si pouze zaironizoval... bez tech smajliku je to jen obtizneji poznatelne. prečo tie obavy
cigi Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Tyto diskuze občas nechápu. Vy už se zkrátka nemůžete dočkat, že ano? S cigim dáme určitě dohromady nějakou jeho privátní sérii, protože má spoustu nápadů a jako na potvoru se nikdo nežene do toho je sdílet. Myslím, že experimentovat se dá kdykoliv, ale u L.E. bych se snažil vyeliminovat minoritní požadavky ve prospěch jednoznačněji definovaného produktu. Tím nechci říci, že bych chtěl někoho tlačit, jen se snažím ve prospěch určité konsolidace lobbovat. Přístup petera, pakra, MB i smolika mi příjde OK a jsem za takovýto přístup vděčný a myslím, že ho v konečném důsledku ocení i oni sami.
cigi Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
watch Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Cigi, vazim si vsech Tvych napadu. Ozivuje to diskuzi! V jednom ma ale Prim pravdu. LE neni soliter a jednotici prvky jsou nutne. Vsichni prece chceme le Chronomag, a ne hodinky pouze vlastni specifikace. U soliteru bych nektere specifikace volil uplne jinak, ale u le to nejde a ani to nechci. Tady opravdu nejde o eliminovani mensin ale o co nejlepsi definovany produkt.
Prokop Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Mě jde především o to, abych pojem Limited Edition nedevalvoval. To je i jeden z důvodů, proč se model Diplomat nebude vyrábět v jiném provedení. Fakt je ten, že z nerezu by to současnou technologií (připravenou na zlato a platinu) ani nešlo. Opatrný jsem i ve směru k ostatním limitovaným sériím. Nedovolím, aby mohlo dojít k záměně. Prostě, kdo bude chtít postavit solitérní hodinky příliš podobné některému modelu z L.E., nedojde u mne pochopení.
cigi Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Mě jde především o to, abych pojem Limited Edition nedevalvoval. Opatrný jsem i ve směru k ostatním limitovaným sériím. Nedovolím, aby mohlo dojít k záměně. Prostě, kdo bude chtít postavit solitérní hodinky příliš podobné některému modelu z L.E., nedojde u mne pochopení. To se mi líbí
Prokop Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Cigi mne asi dobře nepochopil. Svobodně se u nás může realizovat každý, ale ne tak, že bude spekulovat, jak si solitérní stavbou zajistit vizuálně (případně i technicky) podobný model, jaký už jednou vznikl v limitované sérii nebo v zákaznickém solitéru. Prostě u nás musí každý zákazník přijít s trochou vlastní invence. Zrovna u vás cigi bych se tedy nebál, že byste nám narušoval obchodní strategii nějakým laciným kopírováním něčeho, co už existuje. Vy máte vždy v zásobě dost originálních nápadů.
Prokop Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 To cigi: chlape, vy taky všechno překroutíte. Mě šlo o jen a jen o to, že ani vám by nebylo po chuti, kdyby za půl roku někdo přišel s tím, že by chtěl na bázi hodinek Elegant Linea 40mm postavit solitér s kalibrem 66, u kterého by byl nápadně podobný i ten číselník. O to tady běží. Když solitér, tak se musí něčím výrazněji lišit. Mám rád lidi odvážné. Kopírování něčeho, co už jsme v poslední době vyrobili nebo něčeho, co zákazník viděl u naší švýcarské konkurence, mne zkrátka netěší. A jak už jsem řekl, co mě netěší nedělám buďto vůbec anebo alespoň za tučné odškodné.
watch Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Svobodně se u nás může realizovat každý, ale ne tak, že bude spekulovat, jak si solitérní stavbou zajistit vizuálně (případně i technicky) podobný model, jaký už jednou vznikl v limitované sérii nebo v zákaznickém solitéru. Prostě u nás musí každý zákazník přijít s trochou vlastní invence Pro vsechny budouci majitele Ch le je to jenom plus. Jinak by cena le velice rychle sla dolu. Nevyhoda ale je, ze takovy soliter nejde tak jednoduse realizovat. Ja napriklad nemam nekonecne originalnich napadu jako cigi.
Prokop Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Takovým zákazníkům zase pomůžeme my. Máme v zásobě spousty nerealizovaných originálních nápadů a leckdy stačí člověka naťuknout a projekt se roztočí. Nebylo by to poprvé ani naposledy. Dokonce máme i takové projekty, pro které hledáme patřičného nadšence. Někoho takového, kdo nám řekne: "Pánové, udělejte to tak, aby vás ta práce těšila." To byl citát. Třesu se na práci tohoto druhu, protože pak teprve vznikají hodinky nedozírné hodnoty. Ne pro jejich materiál a zdobení, ale pro tu lásku, kterou do toho vkládáme!
cigi Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 5. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Není to jen o tom, že to hezky zní. Je to ve mě! Jeden z mých učitelů mi říkával. Dělej, co tě baví, protože když tě něco baví, dokážeš si sehnat informace a když máš špičkové informace a aplikuješ je s nadšením pro věc, budeš nejlepší. A když budeš nejlepší, nikdy se nemusíš bát o svoji práci.
Lukáš Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 to Prim: To zní dobře, to co říkával Váš učitel. Já se snažím úplně stejně, baví mě to, informace seženu, aplikuju je s nadšením pro věc a pak...........narazím na blba, který zájem nemá. Bohužel i takhle to funguje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se