Prokop Odesláno 23. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Cigi, trochu to všechno překrucujete. Přiznám se, že už mě to trochu nebaví. Jestli Vám to ostatní odsouhlasí, tak Vám tam udělám prominentní češtinu. Mě to bude stát méně úsilí, než diskuze o tom, kdo má na co právo. Vaše dýnka skutečně ještě vyrobené nejsou (na rozdíl od většiny ostatních). Jen se mi nelíbí, jak se mi snažíte nasadit psí hlavu. Jednotné dýnko doposud je - popisy jsou ve francouzštině a drtivá většina (až na 5-6 lidí = 1/8 účastníků L.E.) s tím takto souhlasila. Rozdíl je pouze v tom, že ti co si přáli individualizované hodinky tam mají jméno, a to jak je známo identické nebude. Pokud mi z naší diskuze někde vytáhnete nějaký můj výrok o dohodě, na kterou se odvoláváte, tak své slovo dodržím, ale mám pocit, že takováto dohoda fakticky ani teoreticky neexistuje. Takže, mám-li něco dodržet, tak mi připojte můj citát, který takovou dohodu deklaruje! Cigi, uvědomte si, že se snažím brát ohledy nejen na Vás, ale i na všechny ostatní. V tom není nic osobního! V okamžiku, kdy spolu budeme připravovat hodinky na základě vaší vlastní specifiace, výjdu vám ve všem maximálně vstříc. To přeci moc dobře víte!
Pachollini Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Také nemám pocit, že by individualizace na dýnku zakládala nejednotu: jednotná specifikace je pro mne 5 polí ve franštině + jedno volitelné. Není to sice absolutní stejnost, ale je to jednota. Pokud budou mít některé hodinky popisky úplně jiné, jednota bude jen v tom, že na dýnku nějaké popisky jsou, což mi připadá poněkud málo ;-)
Ondraj Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Nebudu znovu číst všechny příspěvky, ale ohledně dýnka si pamatuji tuto dohodu, na které jsme se všichni shodli. Dýnko bude pro všechny stejné ve fr, akorát a pouze napis "ACIER INOX" (nevím, jestli je to dobře napsané) je možné vyměnit za individualizační nápis. Takže takhle a myslím, že Cigi je dosti inteligentní člověk, aby si to pamatoval taky.
Ondraj Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Jo a nesouhlasím s jinými popisy, než jak již bylo definitivně odsouhlaseno. Pokud si to Cigi nechá vyrobit "navíc", to už je jeho věc, ale do LE bych to již nezatahoval. Takhle si každý může vzpomenout na něco jiného. To co vám odepře LE z možností vlastních individualizací vám právě LE vynahradí tím, že jde o takto jedinečnou LE. Nevím sice, kolik LE tu ještě vznikne, ale tato byla minimálně první, tudíž zásadního významu.
cigi Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Ondraj Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Ondraji, ty nemáš co nesouhlasit s mými popisy Tak když ne, tak ne. Prim si s tím poradí.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Na hodinky se těším, dokud je budu nosit, budou mi připomínat, jak se mám chovat. Už abys je měl na ruce a začal se OPRAVDU chovat jako kultivovaný člověk a ne jako malé dítě. Ty nejsi Čech? ...na čechy si holt kultivovaný člověk musí dát bacha.... Už chápu, proč vy češi nechcete mít nic společnýho sami se sebou se svým jazykem minulostí a kulturou. Poučení pro příště.
Honza49 Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Navrhuji tedy, v rámci jednotnosti, aby se místo nerezu napsalo jméno. Jméno je sice každé jiné, ale je to jméno. Pak to budeme mít všichni dýnko stejné. Honza 49
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Já tam jméno nechci a nikdy chtít nebudu!
old black Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Snad nemáte v plánu Ch.l.e zrušit?!? Já chci hodinky!
Ondraj Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Snad nemáte v plánu Ch.l.e zrušit?!? Já chci hodinky! Jak tě mohlo něco talového napadnout.
old black Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Tak co ten stres na konci, vždycky jsem tu debatu tak rád četl ...
old black Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Teda až na to, že mají víc hodinek, než rukou a nohou.
Prokop Odesláno 24. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Já myslím, že situace je asi stejného charakteru, jako když jsme se snažili o konsenzus s odklizecem, ohledně rozšíření edice na 40ks. Nikdy bych nevěřil, jak je konsenzuální rozhodování náročné.:)
zdenda Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Já myslím, že situace je asi stejného charakteru, jako když jsme se snažili o konsenzus s odklizecem, ohledně rozšíření edice na 40ks. Nikdy bych nevěřil, jak je konsenzuální rozhodování náročné.:) .............a není to o co jste se snažili s odklízečem nějak v rozporu se zákony této země že ne :D jo aha koncenzus není to co jsem si myslel
odklizec Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Hehe cekal jsem, kdy s tim kdo prijde? Podle mne je ale tato situace trochu jina. Predevsim, ja jsem sice nesouhlasil (a porad vnitrne nesouhlasim ), ale od zacatku jsem prezentoval, ze se podridim vetsine! Vy jste ale vsichni chteli slyset, ze bez vyhrady souhlasim! To co tady momentalne predvadi cigi, je podle mne prinejmensim smesne. Cigi se proste nedokaze smirit s faktem, ze pro svuj zamer opakovane nepresvedcil vetsinu. A taky zapomina na to, ze to jedno pole bylo myslim od zacatku planovano na customizaci. Acier Inox se tam daval jen aby to pole v pripadech bez pozadavku customizace nezustalo prazdne.
Ondraj Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 To co tady momentalne predvadi cigi, je podle mne prinejmensim smesne. Cigi se proste nedokaze smirit s faktem, ze pro svuj zamer opakovane nepresvedcil vetsinu. A taky zapomina na to, ze to jedno pole bylo myslim od zacatku planovano na customizaci. Acier Inox se tam daval jen aby to pole v pripadech bez pozadavku customizace nezustalo prazdne. souhlasím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se