odklizec Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Jinak jsem podstatný úbytek zájemců očekával, možná můžeme prodloužit termín, nebo čekat až všichni přihlášení odmítnou, ale nevím, proč dělat víc kusů té l.e. a prodat ji trochu jako nevyzvednuté zboží lidem, co se na diskuzi nepodíleli, to jsem za sebe tedy proti, co to toho odklízeče jenom napadlo? S tim poctem kusu mi jde hlavne o to, aby byla ta l.e. ukoncena nejaky rozumnym cislem jako 10, 20 nebo 30. Cisla typu 22, 23, nebo tak nejak, mne jako konecna cisla limitovane edice prilis neuchvacuji
cigi Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 No pro mne ani ne..l.e. by dle meho nazoru proste mely koncit nulou Ale kazdy mame jiny nazor, coz respektuji. Definitivni rozhodnuti je stejne na panu Prokopovi Co se tyce te diakritiky.. ja jsem sice psal, ze zapadaky to silne pritahuje, ale na druhou stranu, vubec to nezapada do filozofie PRIM a snahy stat se uznavanou hodinarskou firmou a to i ve svete. V teto snaze by totiz pouziti diakritiky bylo znacne kontraproduktivni, protoze to dle meho nazoru znacne degraduje znacku na jakousi "lokalni" firmicku tam odnekud z vychodu, ktera chce uspet jako rusove. A obavam se, zo o nejake exkluzivite se v pripada poljotu a jinych ruskych znacek neda ani jen pomyslet. Takze za sebe jsem proti pouziti ceskych nazvu a diakritiky vubec. Jina vec by byla, kdyby byl vzadu na vicku njaky motiv s ceskym popisem. V pripade ze to ma nejake zduvodneni je to OK. Ale delat to jen proto, ze to chcou na zapade je podle mne blbost. Ale zase, ostatni, vcetne pana Prokopa, na to muzou mit odlisny nazor?
Wachn Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Uff, toho zase přes víkend je... Tak jsem si udělal takový PRIMkový průzkum svého nejbližšího okolí a překvapilo mě, kolik kousků jsem objevil! Válí se to po šuplíkách jako nějaké bezcenné smetí, takže výsledek: Mám svoji vlastní novou sbírku starých PRIMek. 1x kal. 50, 1x kal. 52, 2x kal. 68, 1x kal. 66. K tomu jsem přidal své zrenovované PRIM Sport a najednou mám ve své "hodinkové krabičce plno! Plus na ruce kal. 69. Ty čísla kalibrů kde jsem si nebyl jist, odhaduju dle popisu z webu. P. S.: Pane Prokop - NEPRODÁM
Prokop Odesláno 12. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Tak jsem vám ještě připravil náhled variant bez nápisu sdělujícího počet ložiskových kamenů. Myslím, že mi dáte zapravdu, že je ten číselník nevyvážený. Horší je to pak ještě ve verzi se sekundovkou v barvě číselníku.
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Máte pravdu, jsem pro nápis počet kamenů. Ten bílý číselník a bílá vteřinovka je opravdu zvláštní. to Wachn: doma se mi objevilo také hodně kousků, ale tu přestavbu na 66 asi zaplatím, mám rád to tikání všech PRIMek
nardin Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Místo toho nápisu 17 jewels bych zkusil dát Chronomag.Zkusil bych v provedení:rovně ,oblouk nahoru,oblouk dolu. Sekundovou ručičku nedávat v barvě číselníku. Pokud dáváte do této l.e strojky Prim 66 tak dát tu verzi s lesklým povrchem a nápisem na západkovém kole Prim + Czechoslovakia.S tím průhledným dýnkem to bude lépe vypadat a bude to mít identifikaci,kde byl strojek vyroben. Ještě mám takový návh k Primovi.Dávat napis Prim cal.xx na můstek soukolí a Czech made a 17 Rubis na západkové kolo(66,68). Bude lépe identifikovat strojek i výrobce.
Wachn Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Lukáš: Jsem rád, že tuto úchylku nemám sám Hrozně rád poslouchám to nádherné tikání před spaním (hodinky na ruce). Jak jste na tom ostatní, jste taky "naslouchači"?
Prokop Odesláno 12. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 To nardin a wachn: Koukám jak se angažujete v ladění Ch. l.e. a vrtá mi hlavou, že nejste mezi zájemci?! Nebo se mýlím?
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Wachn: Já bych byl pro nápis 17 Jewels, přeci jen je to klasika. Chronomag bude na dýnku a na ten číselník mi to moc nesedí.
nardin Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Když se dělá l.e tak by neměla vypadat jako klasická série. to Prim nešlo by ukázat ten číselník s tím nápisem Chronomag v těch návrzích?
odklizec Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Ja si myslim, ze napis Chronomag na ciferniku neni dobry napad. Je to stejne, jako kdyz das na hodinky napis "KGB" nebo "jagdbomber" Je to vsechno jen ne ciste a vhodne pro seriozni hodinky a znalci se takovym pokusum spis smejou. Ty kameny pripadne automatic na ciferniku jsou zauzivane a opravdu neni duvod tam psat cokoliv jineho..verte mi, nikdo mimo chronomag by to neocenil! Ty hodinky by pak vypadaly jako lacine reklamni hodinky, ktere se necha vyrobit nejaka firma k x-temu vyroci zalozeni. A i kdyz jsou vyrobeny znamou znackou, jakykoliv nepatricny nazev je v mych ocich (a rozhodne nejen mych) znacne degraduje.
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Nardin: Jste zájemci o L.E. nebo ne?
nardin Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Ten nápis nebude vypadat lacině.Něco v sobě skrýva a něco bude znamenat. 1.Chrono 2.Tato serie hodinek s tímto názvem byla vytvořena nadšenci pro mechanické hodinky Prim z diskusního fora o hodinkách 3.Byla opět osazena českými strojky Prim(ne asie ani swiss) Toto by muselo být prezentováno člankem na stránkách Prim jak a proč tato serie vznikla. Pro tuto serii bych dal název Prim Chronomag 40mm ne linea elegant Ten nápis na dýnku bude většinu času ukrytý ve spodu.
Wachn Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Lukáš a PRIM: Nemýlíte se, nejsem zájemce. Jak už jsem tady někde psal, výsledný produkt celé této, byť zajímavé akce, je nad rámcem mých finančních představ. Navíc ani ty samotné hodinky mi tolik nesedí, ale to bych zvládl. Problém je cena - chápu přitom všechny argumenty, které uvedl PRIM. Možná, že bych se tedy neměl do téhle diskuze plést, ale: Mám rád PRIMky, nosím PRIMky, chci nové PRIMky, ale ne tyhle. Věřím, že jednou postaví Elton model, který naplní moje hodinkové sny a já si je pořídím. Takže drze vyčkávám
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Souhlasím s odklízečem! Chci počet kamenů, s jiným nápisem to vypadá dost lacině, jak jsem psal, chce to klasiku. Teď mě spíš zajímá jestli se dohodneme na většinové variantě. to odklízeč: Jsem rozhodnut pro 66, doufám, že jsi se také rozhodl pro tento kalibr. PRO NARDIN: ještě jednou...jste zájemci o l.e. nebo ne? Jestli ne, tak přemýšlejte..........
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 To Wachn: Hodinky si nekupuješ každý den! A tohle je šance získat kus kvalitní a hlavně české práce. Zkus peníze někde sehnat i když své možnosti znáš asi nejlépe.
nardin Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 To Lukáš zatím ne.Byl to jenom můj příspěvek do diskuze.
Wachn Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Lukáš: Nejsi Ty převlečený PRIM? Sehnal bych ty peníze, ale jak říkáš, hodinky si nekupuju každý den, takže čekám na hodinky, které mi budou 100% sedět a nemusí to být nutně l.e.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se