Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro ty z Vás, kteří se nekoukají denně na naše stránky:

Rád bych se pochlubil s naším nejnovějším dítkem. Jde rovněž o limitovanou sérii, a to dost exkluzivní neb jde o hodinky ze zlata a alternativně z platiny - Diplomat 50 l.e.

diplomat.jpg

Na nich je také nápis Československo (ale anglicky) . Je to proto, že jde o věrnou repliku jednoho z nejprestižnějších společenských modelů, které kdy byly pod značkou PRIM vyrobeny.

Dlužno podotknout, že první kousky ze žlutého zlata a ryzí platiny už mají své majitele.

Zřejmě se najdou lidé, kteří si značku PRIM a její výrobky cení výše než odklizec.;)

solichi.jpg

Jeden z 8 tento měsíc dokončených solitérů.

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Viktor: Rozměry Diplomatu jsou stejné (jde o přesnou repliku dle dobové výrobní dokumentace), strojek stejný, jen ty materiály jsou trošku kvalitnější.:)

Průměr pouzdra Diplomat je 34mm (stejně jako u modelu Premier) a fantastické je, že ho to vůbec nijak nediskvalifikuje. Diplomaty jsou důkazem toho, že krása hodinek není ve velikosti průměru pouzdra, ale v celkově vyvážených proporcích.

To cigi: Určitě si jeden kousek také nechám i kdyby tak jen pro firemní muzeum.:) Jinak ale kdybych měl nosit každý kousek, co vyrobíme, byl bych ověšený hodinkami od hlavy až k patě.:)

Co se týče mých osobních preferencí, tak mě se líbí takové hodinky, jaké jsou například na posledním vloženém obrázku. Jsem asi trošku extravagantnější.;)

Odesláno

Mě osobně vůbec nedělá problém angl nápisů při použití kalibru 66.

Odesláno

Jsem pro Československo, ať v jakékoliv podobě. To, že se Slováky (zrovna dočasně) nejsme v jednom státě považuji za historickou nahodilost, která je sice smutná, ale můj postoj ke Slovesnku nemůže nijak ovlivnit a stále ho považuji svým způsobem za svou domovinu ;-)

Odesláno

To, že se před mou přezdívkou objevil obrázek Diplomatu, je zásluha Viktora, který mě do role diplomata pasoval. Chci říci, že mě jeho mínění těší a doufám, že ostatní to nebude iritovat.;)

Odesláno

Ještě drobnost: kdybych mohl prosit, z nějakého důvodu se mi moc nelíbí číslo 19, vlastně bych asi bral cokoliv jiného z intervalu 1?23, s výjimkou 4 a 14, nebyla by možná nějaká výměna nebo přesun?

Odesláno

Mně by se Československo líbilo, kdybychom dělali nějakou hodně věrnou repliku nebo poctu nějakému historickému kousku z dob existence Československa, což ale není případ Linea 40. Dnes název Československo nic neznamená a jeho použití by mělo politický podtext, který já necítím a popravdě řečeno na hodinkách mít nechci. Podotýkám, že nemám nic proti Slovákům a nebyl jsem pro rozdělení. Rarita pro raritu je na nic a je IMHO spíš směšná a časem otravná, než zajímavá. Rád bych měl na hodinkách všechno jedním jazykem, zdá se mi, že tomu vyhoví jen anglické popisy.

Odesláno

Řekl jsem, že se již k tomuto vyjadřovat nebudu, ale myslím si, že PRIM má pravdu:

Použít pouze jeden jazyk a zde vyhovuje AJ. Byl to i počáteční návrh na kterém jsme se domluvili.

Kombinaci jazyků raději NE, Československo také NE, není to remake, tak jak píše Viktor.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsem pro ciferník anglicky, popis na dýnku anglicky nebo česky - obojí beru.

Tak jsem vyrazil po vetešnictvích a mám 6 ks různých funkčních kalibrů. A vlastně už jsem dvoje hodinky předtím osobně předal. Když počítám jeden strojek pro sebe, zbývá 7 pro Prima, což by mělo stačit :)

Narazil jsem také na tyhle hodinky:

PrimAvia.jpg

Řekne mi někdo, co to je za edici?

Pro Prima a Lukáše:

Kdyby se posunulo pořadí a zůstalo volné číslo 21, vzal bych rád ještě jedny hodinky pro kamaráda, ale jen s tímto číslem... Díky!

Odesláno

To kamil: Dohodni se s Lukášem, protože pokud by se chtěl přesunout z 21 na 19, uvolnilo by se číselné místo pro kamráda.:) Domnívám se, že 21 nebo 19 výjde skoro nastejno.

Reakpitulace objednávek a číselné řady:

1 odklizec

2 Dali

3 zdenda

4 ondraj

5 Mnovace ???

6 Chronomag

7 Kamil

8 Viktor

9 Lukáš

10 Magnus

11 cigi

12 cigi

13 cigi

14 JJ ???

15 Kalimero

16 Dusen

17 RadimK ???

19 Pachollini

20 Peca

21 Kamil II.

22 Honza49

MB ???

Peter ???

Pierre ???

Šarik ???

Pokud v tom mám jakoukoliv nepřesnost, tak se ozvěte. Kurzívou jsou ti, kteří se buďto neohlásili nebo jsem přehlídl jejich stanovisko.

Jsou na seznamu všichni, co mají zájem o CH.l.e.? Nebo se chce ještě někdo připojit dříve, než sérii definitivně uzavřeme na finálním čísle. Podmínkou není úhrada letos, ale zaslání závazné objednávky. Pro ty z Vás, pro které to není v době Vánoc realizovatelné, by to nemělo být podmínkou. Jde jen o to se definitivně rozhodnout, zda chcte mít přidělené svoje číslo v této sérii.

Odesláno

Kamile, kolik za tak hezké Primky? Možná si je nechala Avie vyrobit na zakázku jako reklamky.

S tou 21 to promyslím, je to moje oblíbené číslo a už jsem si na něj tak nějak zvykl. Ale změna je život......takže uvidíme

Myslím, že pořadí se ještě stejně trošku hýbne.

Prim byl rychlejší - takže, kdybych dostal 9, tak 21 pustím. Co ty na to Prime?

Odesláno

To Lukáš a Kamil: Vypadá to, že na to, aby mohla vůbec 21 existovat bude potřeba dohnat někde JJ, RadimK a Mnovace nebo za ně tři další náhradníky. Jinak 21 vůbec nebude.

Odesláno

Přiznám se, že o tom nic nevím, ale jsou to jinak standardní hodinky.

To Kamil: místo pro kamaráda už je díky rychlé dohodě s Lukášem evidováno.;)

Teď jen zbývá dořešit kurzívou označené zájemce, kteří se zatím neozývají. Co navrhnete, když se někdo z nich ani neozve?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zastavárník za ty Avie chtěl víc, tak jsem je nekoupil, jen vyfotil.

Navrhuji těm, co se do nějakého data nepřihlásí, zrušit objednávku. Řekněme do 18. 12.?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...