Prokop Odesláno 10. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 No to je pěkné, ale osobně si myslím, že než toto všechno udělat, to už by snad bylo jednodušší to celé nově vyrobit. Zatím po nás v těchto otázkách nechtějte zázraky. Určitě k tomu hodláme směřovat, ale nebude to hned.
cigi Odesláno 10. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Prokop Odesláno 10. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 Moc si koukám nerozumíme, pokud jde o politicko ekonomické prostředí. Zdůraznil jsem, že by mi stačilo, kdyby stát plnil své povinnosti ohledně ochrany našeho podnikání. Ostatní se točilo okolo tématu: "jak kompenzovat dopady zastavení vládní podpory zbrojním zakázkám, které přišlo bez jakéhokoliv varování a bez jakéhokoliv přechodného období, které by umožnilo se tržním způsobem přizpůsobit. Nestýskám si, jenom pochopte, že když se má člověk prát běhěm jediného roku s: 1) přezaměstnaností 2) privatizačními problémy 3) rozpadem distribučních kanálů 4) skokovým otevřením trhu a k tomu ještě se ztrátou více jak 50% výrobního programu (zbrojní výroba), o který příjdete rozhodnutím vládního úředníka a nikoliv vlastním přičiněním. Připočtete-li praktickou nevymahatelnost práva, kvůli které jsme přišli o cca 50 mil. korun... ..asi pochopíte jak nám je, když vidíme, kolik peněz se v tomto státě rozkrade anebo rozdá zahraničním investorům. Doufám, že teď už je to ale fakt zřejmé, jak to myslím.
HonzaX Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Pánové,nechci Vás poučovat , ale zdá se mi,že se odchylujete od tématu. Chcete vytvořit edici hodinek,nebo diskutovat o podnikatelském prostředí?
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Chceme diskutovat. Nečekám, že by se hned začala vytvářet diskuze o další limitované sérii. Mám totiž zdrcující fakta: Závaznou objednávku poslalo pouze 12 lidí (z 24 ohlášených tedy 50%). Výsledkem letmého průzkumu je, že: 1) jedna objednávka je spíše solitér 2) 1 chce standardní kalibr 73 a budoucí standardní číselník (černý s bílým tiskem, ručkami a s datumkou) 3) 2 váhají mezi kalibrem 66 a standardním kalibrem 73 4) 7 je napevno rozhodnuto jít do provedení s kalibrem 66 - 6/2 ve prospěch bílého číselníku s černým tiskem. - 6/2 bílá vteřinovka Na to, že se všem na začátku nejvíce líbilo provedení linea v černé s bílým tiskem, je to docela obrat. Co z toho nyní udělat? Doporučuji se sjednotit na variantě s černým nebo bílým číselníkem bez datumky. (ti co budou chtít inversní variantu se shodnou grafikou, dostanou ji bez příplatku stejně jako vteřinovku v barvě číselníku) (rovněž je mi jedno, zda se rozhodnete pro vestavbu kalibru 73 nebo 66 - 73 je standard sériové verze a proto bez příplatku) Všechny operace se původním kalibrem 66 (repase, zušlechtění, zlacení atd.) budou dohadovány individuálně a cena těchto operací není zahrnuta v ceně konverze pouzdra z kalibru 73 na 66. Doposud mi e-mailem objednávku zaslali: Kalimero, Lukáš, Viktor, Peca, cigi za 3ks, ondraj, zdenda, Dali, Kamil, odklizec Od ostatních potřebuji dát vědět, zda se své účasti zříkají anebo poslat vlastní specifikaci. Poněkud mám chaos v tom, kdo mi telefonicky odřekl nebo naopak potvrdil - prosím o zaslání mailu! Chaos byl způsoben tím, že na internetu vystupujete pod přezdívkou a v telefonu občanským jménem.
Lukáš Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Já souhlasím s tím co jste zde již napsal, že l.e. má cenu pouze s kalibrem 66 a proto i já váhající jsem se teď rozhodnul pro 66. Číselník jste navrhoval černý, jsem pro něj taky, ale bílý nás drtí, takže jsem ochoten se přizpůsobit. Ručičky všechny černé (na bílem číselníku) nebo naopak. Bylo by úžasné mít pouze jeden druh l.e. Max. dvě barvy číselníků. Pokud má být číselník vyvážený ať obsahuje nápisy - počty kamenů. Asi by bylo dobré to vidět, šlo by něco vytvořit Prime? Co vy na to?
odklizec Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 No to je teda neprijemne zjisteni. Kde jsou vsichni ti diskutujici a ti co se hlasili ke koupi a ted nic? Nekdo sice odrekl, ale 12 lidi to teda nebylo, takze kde jste panove? Kdyz uz se k necemu prihlasim, bylo by dobre drzet slovo, pripadne otevrene rict, ne uz nemam zajem. Chtelo by to korektniho jednani panove..budme gentlemani drzici slovo a ne jako ta banda "zas.. politiku" diskutujicich o vsem a nicem, ale skutek utek.. Asi bych navrhoval v novem threadu vypsat prezdivky lidi co objednavku udelali a budeme aspon vedet, kdo sice na foru "objednal", ale samotnou objednavku neudelal. Treba se pak nekdo z tech co "zapomeli" vzpamatuje a posle dodatecne? Jinak ja si troufam tvrdit, ze i kdyby se vyrobilo par kusu navic, ke kterym se nikdo nebude hlasit, urcite se driv nebo pozdeji (spis driv) prodaji. Porad sem chodi novi lide a jakmile hodime fotky a recenze na zahranicni fora, i ti cizinci prijdou A nejakych 8-10 kousku navic by snad PRIM nemelo polozit?
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 To odklizec: Já jsem pro, jen je otázka, jak s těmi kalibry 66. Hlavně funkčními. Zatím je to tak, že si ho každý sehnal sám za sebe.
odklizec Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Takhle, jestli jde jen o to sehnat dalsich 5-10 strojku, nemam problem projit zastavarny a bazary a koupit par dalsich primek a odprodat vam je za nakupni cenu? Pocitam, ze vic jak 200-300 za jedny hodinky nikdo chtit nebude? Maximalne budu za divneho, ze budu skupovat Primky a nechavat lezet omegy a doxy,...
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Pokud je to tak a strojky budou funkční, jmenuji Vás hlavním nákupčím:). Strojky v takovýchto cenách rád vykoupím (jekékoliv funkční mechanické kalibry PRIM - nejen 66 a 68). Pokud jich bude alespoň zmiňovaných 5-10, dostanete ode mne za odměnu tu konverzi na kalibr 66 zdarma! Nabídka platí i pro ostatní.
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 S heslem čím víc, tím líp. Ale dělejte alespoň trochu drahoty, ať nám ta cena strojku v zástavárnách moc neroste.
nardin Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 To Prim ty Diplomaty vypadají skvěle.Dobrá práce.Jen tak dál.
Chronomag Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Co mne se týká, jsem stále ve hře a moje objednávka na hodinky platí, jen jsem přehlédl, že se někomu má něco zaslat či poslat... A sehnal jsem si kalibr tuším 68, s datumovkou ...
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Koukal jsem,... číslo 6 Pokud ale budeme chtít trošku sjednotit a zvýraznit l.e. pak by to chtělo kalibr 66 a provedení bez datumky. To teď momentálně vede. S kalibrem 68 by teď byly jediné. To nardin: Je to skutečně krásný kousek. Největší "frajeřina" je tam to cylindrické safírové sklo. Popravdě je to to nejdražší hned po pouzdře ze zlata nebo platiny. Za cenu tohoto sklíčka už byste si byli schopni pořídit velmi slušné hodinky. Jde o ručně vybroušené sklo z hodně tlustého kusu safíru. Ve středu snad budeme mít už i kvalitnější fotky.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 2Prim - Chtělo by to opravit chyby v popisu hodinek Diplomat: Zadní víko je VYROBENO a ne VYROBENY, hodinky jsou opatřeny PUNCY a ne PUNCI.
Kalimero Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Prim zveřejnil jména nás, kdo jsme mu zaslali objednávku nebo alespoň takové vyjádření se, jež mohlo objednávku připomínat. Jsem uveden jako první, ale nejspíš jsem byl ten poslední, kdo se mu ozval (bylo to až v pátek v noci). Dlouho jsem váhal, nebylo to proto, že bych hodinky nechtěl (je tomu právě naopak, hodinky chci a to moc), ale poněvadž jsem si dlouho nemohl ujasnit, jaké je vlastně chci mít. Limitovaná série Linea-40 je skvělá věc, věřím, že všechno dobře dopadne a hodinky budou a budou krásné. Předpokládám ale, že právě mé hodinky mají být oním solitérem, o kterém se Prim zmiňuje. Od začátku pro mne připadala v úvahu jediná verze Liney - černá s kalibrem 66 a tedy bez datumovky. Budou krásné, ale celou dobu mi na nich trochu překáží jediná věc, resp. dvě věci: položené trojka a devítka. Byly úvahy, zda problém obejít ciferníkem bez číslic (to je dobré, číselník bez čísel !) nebo zvolit ciferník s trojkou a devítkou "nastojato" a v jiném fontu. Tak jako tak už v tuto chvíli jsem šel mimoběžně s hlavním proudem. Nakonec jsem Prima požádal o nacenění hodinek s ciferníkem a la Numera a s modrými ručkami. Položené trojku a devítku jsem zkrátka nezvládl a vyřadil se tímto z vaší Ligy gentlemanů. Jdu tedy trochu jinou cestou, ale dlužím vám dík. Bez vás, kdo jste vyprovokovali Prima k hodinkám Linea-40 a vytvářeli jejich konečnou podobu pro limitovanou edici, by nebyla ani limitovaná edice ani mé hodinky. Obojí zatím není, ale věřím, že je to už jen otázkou ne moc dlouhého času. Na několika místech fóra zaznělo, že cenu hodinek do značné míry určuje jejich příběh. Souhlasím, moje hodinky budou mít také svůj příběh a ten bude mimo jiné spojen s fórem Chronomagu a tedy s vámi.
Prokop Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 To Kamil: Díky, nepsal jsem to osobně a přehlídl jsem to při čtení. Díky!
cigi Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se