Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rád bych vás požádal o názor na tyto hodinky a značku Atlantic.

Nikdy jsem se o hodinky moc nezajímal, ale tyto mě zaujali jistou čistotou provedení, také tím, že mají safírové sklo a jsou to automaty SwissMade.

V logu má Atlantic 1888 to bude nejspíše rok založení firmy, takže to asi nebude žádný nováček ve výrobě hodinek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem armando
Odesláno

V řadě Worldmaster byly i hezčí modely, řekl bych (plastický ciferník, zdobený strojek).

U těch černých byla velikost 38mm bez korunky, ale na ruce seděly parádně a nevypadaly vůbec malé.

Uvnitř ETA 2824, safír, WR 100... Kvalitně provedené a moc hezké oblekovky za málo peněz.

Odesláno

Ty bílé jsem viděl jen na intenretu v cenách 11500Kč a černé osobně za 12500Kč.

Z tohoto důvodu se ještě zeptám, jestli máte tip na spolehlivé prodejce v Brně nebo internetové prodejce ČR z Německa nebo Švýcarska, protože značku Atlantic jsem moc v obchodech neviděl.

Kdo ji zastupuje v ČR?

Prošel jsem spousty prodejců od hlavní stránky http://www.atlantic-watch.ch/ přes polské zastoupení http://www.atlantic-watch.pl/ ale nikde jsem zmínku o českém prodejci nenašel.

Odesláno

výhradní dovozce do čr je myslím firma fast a jinak se mrkni na prodejce koscom /www.hodinky-koscom.cz/,něco málo jsem tam viděl

Odesláno

Ty bílé jsem viděl jen na intenretu v cenách 11500Kč a černé osobně za 12500Kč.

Oboje je drahé. V ČR jsou ceny přestřelené.

Já za ty černé kdysi dal kolem 6 - 7.000Kč.

Hodinky to jsou pěkné, ale za ceny, které uvádíš, jdou sehnat i lepší kousky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...