H-B Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Na Upscaletime jsem nasel vyprodej starsich modelu, jako je tento a to me privedlo na stranky AN, kde je nova kolekce a moooc se mi libi. Strucne info: Water Resistance: 30 ATM Diameter: 44mm Thickness: 15mm Pro nejkomplikovanejsi verzi (chronograf, kompletni kalendar) pozivaji Calibre AN 7751 TNK, pro verzi jen s kompletnim kalendarem Calibre AN 9201/2824-2 TNK a pro zakladni Day-Date Calibre AN 2834-2 TNK. Pokud to dobre chapu, je to vzdy de facto ETA. Nize je priklad vsech verzi plus nadherna all black verze (zde varianta s komplet. kalendarem, libi se mi nejvic). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se