FoxTrader Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Nové BREMONT: " Unavailable for general purchase if you have not qualified as a pilot from the US Naval Test Pilot School. " Viz: http://www.bremont.com/limited_ALT1-Z.php 2 1
FoxTrader Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Ještě jeden letecký topic BREMONT.
afrikab Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Ještě jeden letecký topic BREMONT. No jo frajerinka.....Bremont testuje hodinky na pilotove ruce....G-Shock ma na to pristroje
hitmi Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 No jo frajerinka.....Bremont testuje hodinky na pilotove ruce....G-Shock ma na to pristroje zájímavé testování
Petr_P Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Předmět: Bremont MB a Bremont U-2 Komu: všichni Musím přiznat, že mě fascinuje trochu jiná modelové řada od britské firmy Bremont ? řada MB. Už když se v roce 2009 objevila informace o řadě MB na stránkách firmy Martin-Baker, tak mě doslova a do písmene spadla čelist. To jsou skutečně hodinky, které mají leteckou odolnost, podle mého gusta Tyto hodinky už tady loni stručně uvedl Dantechno (zde), ale od té doby se objevila celá řada nových informací, které stojí za to publikovat. A letos byla veřejnosti představena nová řada leteckých hodinek, která na MB navazuje - Bremont U-2. Tak jsem se na tyto obě řady podíval trochu podrobněji. Celý článek o britských leteckých hodinkách Bremont MB a Bremont U-2 je publikován na mém blogu. A přidal jsem tam i pár (no, spíše více) témat, které podle mě souvisí s těmito leteckými hodinkami. 1 1
Petr_P Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Předmět: Bremont U-2 Komu: všichni Britské letecké hodinky Bremont U-2 ještě jednou, tentokrát ?naživo? v krátké . http://www.youtube.c...h?v=3XYgN8N7Arw 1 1
long Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Odesláno 4. července 2010 Jsem docela dost překvapen (pozitivně).Jednoduché, funkční.Teď jsem hodinu nasával informace stálo to za to !Dík
soigia Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Neni to spatne, skoda ze k leteckym hodinkam nemam moc vztah. Ja jsem spis tak na hodinky pod vodu.... ale kazdopadne - hezke vlakno.
911 Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 to Petr: precetl jsem si tvuj blog a diky. prijemne straveny cas + zajimave video s Jamesem
Petr_P Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Předmět: Bremont MB I Komu: všichni Bremont jsou opravdu letecké ?. Anglická firma Bremont využila domácí půdy a na tradiční letecké výstavě Farnborough Air Show kousek od Londýna prezentovala svůj kompletní sortiment. Poprvé se na veřejnosti objevily velmi vzácné Bremont MB I, konkrétně hodinky číslo 2124 (= číslo úspěšné katapultáže pomocí vystřelovacího sedadla Martin-Baker). Zdroj fotografií: www.mdracing.co.uk; respektive forum.atgvintagewatches.com ; respektive forums.watchuseek.com
Petr_P Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Předmět: Bremont U-2 ?Squadron? Komu: všichni Na základě fotografií pořízených ve Farnborough můžu také upřesnit některé detaily o modelu Bremont U-2 ?Squadron?, které mně nebyly zcela jasné v době psaní mého blogového článku . Na následující fotografii hodinek společně s katalogem je vidět, že ačkoliv private edition hodinek pro jednotku amerického letectva vyzbrojenou letouny U-2 nese název Bremont U-2 ?Squadron? (v překladu letka), je ve skutečnosti určena pro celý 9th Reconnaissance Wing (v překladu průzkumné křídlo, které zahrnuje celkem 3 průzkumné letky s letouny U-2, více viz můj blog). Z publikovaných fotografií lze také usuzovat, že hodinky Bremont U-2 ?Squadron? mají průhledné dýnko i za cenu toho, že přišly o důkladnou anti-magnetickou ochranu výchozího modelu MB. Zdroj fotografií: www.mdracing.co.uk; respektive forum.atgvintagewatches.com; respektive forums.watchuseek.com Uživatelé hodinek Bremont U-2 ?Squadron? ? piloti letounů U-2 také nelenili a pořídili následující ?reklamní? fotografie v kokpitu letounu U-2 letícího ve výšce 70 000 stop (21 336 m). Nejen můj odhad je, že šlo pouze o jednorázovou záležitost a hodinky se už nahoru moc často nepodívají vzhledem k prostorovým a bezpečnostním omezením daných rozměrným skafandrem a omezeným prostorem v kokpitu. Uvidíme? Zdroj: forums.watchuseek.com 1
Petr_P Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Odesláno 11. září 2010 Předmět: Brožura ?The Bremont U-2 Tested Beyond Endurance? Komu: všichni Bremont konečně na svých webových stránkách publikoval elektronickou verzi své brožury o hodinkách Bremont U-2, která byla v tištěné formě k vidění na Farnborough Air Show. Brožura je na tomto odkazu.
Petr_P Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Předmět: Video "Inside the Bremont MBII" Jedno pěkné instruktážní video o tom, z čeho se skládají hodinky Bremont MB II ( a také MB I). Zejména rozborka pouzdra názorně poodhaluje tajemství odonosti těchto hodinek. http://www.youtube.com/watch?v=8uT16ERpNCY Zdroj
sennori Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Diky, spousta novych, zajimavych informaci.
Martin JJJ Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Tema a pridruzene clanky jsem cetl uz 2x, a prectu znova... Fakt se ti tema povedlo, klobouk dolu )))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se