Přejít na obsah

Reply

dagou

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

to Traveller - neuvěřitelné, jsi pro mě kouzelník. 911 mně poslal návod, ale nepochopil jsem ho jsem totální debil a vícenásobná citace je pro mě zakletá  :(.

Návštěvník Kamil
Odesláno

takže to neni nijak jednoduchý, protože musíš vyhledat původní příspěvky. Ale jde to. Ale citovat "schody" je opravdu zbytečně nekomfortní. Díky Kibi, aspoň víme, jak funguje vícenásobná citace. Dobrá funkce.

to Traveller - neuvěřitelné, jsi pro mě kouzelník. 911 mně poslal návod, ale nepochopil jsem ho jsem totální debil a vícenásobná citace je pro mě zakletá :(.

Je to jednoduchý.:) Vezmeš původní, nejstarší citaci (tu, kterou chceš mít nahoře):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V novém okně nebo panelu (záložce) zkopíruješ druhou citaci (která bude navazovat):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A musíš ji celou vložit před poslední (/quote), někam sem:

A takhle to bude pak vypadat, dáš odeslat:

Odesláno

to Traveller - neuvěřitelné, jsi pro mě kouzelník. 911 mně poslal návod, ale nepochopil jsem ho jsem totální debil a vícenásobná citace je pro mě zakletá  :(.

[citace]

level 1

[citace]

level 2

[citace]

level 3

[citace]

level 4

[citace]

level 5

[konec citace]

[citace]

druhý level 5

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

Tak to vypadá napsáno - jen místo [citace] je quote a místo [konec citace] je /quote - samozřejmě stále v hranatých závorkách.

Odesláno

[citace]

level 1

[citace]

level 2

[citace]

level 3

[citace]

level 4

[citace]

level 5

[konec citace]

[citace]

druhý level 5

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

[konec citace]

Tak to vypadá napsáno - jen místo [citace] je quote a místo [konec citace] je /quote - samozřejmě stále v hranatých závorkách.

Děkujeme za návod tobě i Kamilovi. Předpokládám, že nic nového už z toho nevypadne a aby návod nezapadl, vlákno zavírám.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...