newbie Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Máte někdo zkušenosti s tímto modelem? Zvažuji nákup- děkuji za radu
kubson Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 dobře udělané automaty decentní velikosti s kvalitním strojkem a gtls za rozumnou cenu. již přes 2 roky nejsou ve výrobě, takže budeš pravděpodobně kupovat starší skladové zásoby, což v podstatě nevadí, jen to tritium už prostě bude mít minimálně 2 roky z celkové životnosti odsvíceno
newbie Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Aha, takhle jsem o tom neuvažoval díky moc budu si to muset tedy ještě pořádně promyslet
kubson Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 já bych ty trubice asi neřešil.. záruka výrobce na ně je 10 let a vydržet by měly ještě delší dobu a když tak se to nechá vyměnit..
sgonza Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Koupil jsem je před měsícem v černé s koženým řemínkem na webu autorizovaného dealera v Londýně, chodí moc hezky (nabírají sotva 2s za den) a svítí perfektně. Oproti superluminově se ale výhoda objeví až po delší době, v prvních minutách je to docela slabota.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se