Přejít na obsah

Longines Master Moonphase

Doporučené příspěvky

Návštěvník Arma888
Odesláno

Krome Maurice de Mauriac, ktere se mi libi hodne bych rad zvolil jako prvni poradne hodinky tyto:

Posted Image

Prosim o Vasi kritiku, zda je povazujete za spravne hodinky z pohledu zkusenejsich, zda znacka Longines je kvalitni a tak dale.. chtel bych je na kazdodenni noseni, k dzinam i ke kosili.

Odesláno (upraveno)
  V 31. 5. 2010 v 22:10, 'Arma888' napsal:

Krome Maurice de Mauriac, ktere se mi libi hodne bych rad zvolil jako prvni poradne hodinky tyto.

Prosim o Vasi kritiku, zda je povazujete za spravne hodinky z pohledu zkusenejsich, zda znacka Longines je kvalitni a tak dale.. chtel bych je na kazdodenni noseni, k dzinam i ke kosili.

Což o to, hodinky to jsou krásné a určitě i kvalitní, ale ten Tvůj podpis...to se asi adminům moc líbit nebude :sad01_anim:

post-5298-1275371022,91.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Návštěvník Arma888
Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 5:43, 'Diamondking' napsal:

Což o to, hodinky to jsou krásné a určitě i kvalitní, ale ten Tvůj podpis...to se asi adminům moc líbit nebude :sad01_anim:

Ahoj, mne se take nelibi, ze jsem zatim bez hodinek :-) ovsem proto jsem zde, ze? :-) No dobre a ted vazne - ja pisu slusne, spisovne, k veci, s nikym se nehadam.. jestli adminum bude vadit, ze mam v podpisu popis meho stavu (po 7 letech prodavam stare a jsem tu, protoze chci koupit nove) na kterem neni nic ofenzivniho ani to neni spam ani neprodavam cinske fake .. tak o co jde? To jestli je zde takova nesvoboda a admin mi bude urcovat jak vtipny bude muj podpis tak to rovnou rikam, ze zde prispivat nebudu. Pokud jsem nepochopil cos' mi chtel napsat tak prosim lepe vysvetli.

Odesláno

Proč si teda nedáš inzerát?... ha, nejde to?... proč asi... četl jsi pravidla? Svým podpisem je obcházíš...

Takže radši opravdu nepřispívej, vohnouty tu nikdo nemusí a je jedno jestli prodáváš fejk nebo prodáváš ilegálně - obojí je porušení pravidel fóra.

Návštěvník Arma888
Odesláno

OK kluci, vymenil jsem svuj podpis za takovy, ktery se zarucene bude vice libit adminum. Bandicoot - opravdu nechapu, ze mne neznas a nazyvas mne vohnoutem - to je docela nepekne. Myslim, ze bude opravdu lepsi, kdyz sem chodit nebudu, vy si vystacite sami. Tak ahoj.

Odesláno (upraveno)
  V 1. 6. 2010 v 6:47, 'Arma888' napsal:

<br />OK kluci, vymenil jsem svuj podpis za takovy, ktery se zarucene bude vice libit adminum. Bandicoot - opravdu nechapu, ze mne neznas a nazyvas mne vohnoutem - to je docela nepekne. Myslim, ze bude opravdu lepsi, kdyz sem chodit nebudu, vy si vystacite sami. Tak ahoj.<br />

Pravidla jsou pro vsechny stejna. Je mozne, ze se ti nelibi - stejne jako nam se nelibi jejich obchazeni... A neurazej se.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník Arma888
Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 6:42, 'bandicoot' napsal:

Proč si teda nedáš inzerát?... ha, nejde to?... proč asi... četl jsi pravidla? Svým podpisem je obcházíš...

Takže radši opravdu nepřispívej, vohnouty tu nikdo nemusí a je jedno jestli prodáváš fejk nebo prodáváš ilegálně - obojí je porušení pravidel fóra.

Takze kdyz ted prolezu forum a 50x se nekde vyjadrim tak se stanu memberem, ktery muze prodavat hodinky, no to je genialni system.. tohle je preci kvuli spammerum, aby se nemohli regnout a hned tapetovat forum inzeraty. Asi jsi v zajeti nejakeho sveho pojeti "spravneho sveta", kde vsichni dodrzuji pravidla a zakony, ikdyby byly sebedebilnejsi.. sorry, mas se jeste hodne co ucit a urcite na to casem prijdes :clap:

Diky kluci, uzijte si to tady!

Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 6:54, 'Arma888' napsal:

Asi jsi v zajeti nejakeho sveho pojeti "spravneho sveta", kde vsichni dodrzuji pravidla a zakony, ikdyby byly sebedebilnejsi.. sorry, mas se jeste hodne co ucit a urcite na to casem prijdes :clap:

Diky kluci, uzijte si to tady!

Nu, co na to říct...... :sad01_anim: Tady jsem v zajetí toho správného světa a cítím se tady opravdu dobře. :smile_anim:
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 6:54, 'Arma888' napsal:

Asi jsi v zajeti nejakeho sveho pojeti "spravneho sveta", kde vsichni dodrzuji pravidla a zakony, ikdyby byly sebedebilnejsi..

Arma888 má ban na tři dny, smazaný podpis a varování. Jestli se mu nelíbí zdejší "správný svět", dostane ban trvale.
Odesláno

Škoda, že pro některé lidi tu nemáme nějakou zhuštěnou formu "našeho správného světa", aby se o něm dozvěděli a buď okamžitě zmizeli nebo se do něj zařadili, protože cítí, že tu prostě bude fajn ... B)

Odesláno

Já nestačím koukat, jak jsou někteří lidé oprsklí. Když někam vstoupím, tak se chovám slušně a ctím pravidla, protože je asi někdo s nějakým cílem stanovil. Alespoň taková je, podle mě, slušnost. To, co tady předvedl Arma888, to je zajímavý vstup a doufám, pokud je zvyklý se tak chovat, že zase i definitivní výstup.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...