Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 19:25, 'makocz' napsal:

Chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo ze znalců originálů a padělků dokáže něco říci o těchto hodinkách.

A co přesně by tě zajímalo?

Čínskej brak, kterej na Aukru chodí kolem 2.000Kč, reálnou cenu má 500Kč a já bych za ně nedal ani 1Kč.

post-1118-1275421212,77.jpg

post-1118-1275421233,58.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 1. 6. 2010 v 19:25, 'makocz' napsal:

Chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo ze znalců originálů a padělků dokáže něco říci o těchto hodinkách.

Já bych řekl, že to jsou echt čínské Breitlingy...tomu Germany bych nevěřil... dej si do vyhledávače MZI... :)

NIGHTinGALE byl rychlejší :)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 19:52, 'makocz' napsal:

Ještě bych se k tomuto tématu zeptal ohledně aukcí zn. Calvaneo 1583.

Jestli to také nejsou china produkty...

Psát velkými modrými písmeny umíš, ale Hledat to ne víď?
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

promiň, ale já to nepsal ale použil jsem kombinaci kláves ctrl + v (to je vložit, víš)... Jinak ptal jsem se na názor, samozřejmě, že tato značka se normálně prodává, neboj, že jsem nehledal, zase nejsem analfabet, jen se v hodinkách tolik nevyznám, mám jenom Casio a tak jsem si chtěl rozšířit obzory.. A díky za odpověď k tématu..

Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 20:03, 'ricous' napsal:

Všechno jsou to čínský kšunty hrající si na luxus, zejména to o nich tvrdí prodejci na Aukru.

Tady šly zrovna jedny za 600,- Kč - chudák prodejce, ten musel prodělat, když doporučená cena je 12.740,- Kč... http://aukro.cz/item...o_lgb_nove.html

takže myslíš, že na aukcích jsou to padělky hodinek které se normálně prodávají, nebo to je celé aušus?? já se v tom nějak nevyznám.. je pravda, že dokud jsem se nepodíval na Aukro, některé v uvozovkách značky jsem v životě neslyšel..:-)

V 1. 6. 2010 v 20:09, 'makocz' napsal:

takže myslíš, že na aukcích jsou to padělky hodinek které se normálně prodávají, nebo to je celé aušus?? já se v tom nějak nevyznám.. je pravda, že dokud jsem se nepodíval na Aukro, některé v uvozovkách značky jsem v životě neslyšel..:-)

ještě se tě zeptám, co tedy říkáš na Calvaneo 1583 ?

co třeba tyhle? http://www.aukro.cz/item1060211472_luxusni_panske_hodinky_doc_27300_kc.html

Odesláno

Přímo padělky to nejsou, protože na nich nemáš nápisy Breitling apod., ale jsou to hodinky hooodně inspirovaný... O kvalitě si nedělej žádný iluze. Pokud sháníš nějaké hodinky, projeď si to tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=32 , máš tam spoustu rad na hodinky ve všech cenových kategoriích. A "no-name" krámům z Aukra se vyhni, zbytečně vyhozené peníze.

Odesláno
  V 1. 6. 2010 v 20:21, 'Adam99' napsal:

Přečti si např. toto.

Musím říct, že jsem tento článek přečetl jedním dechem. Je ale docela smutné, že se tyto "rádoby značky" vetřely do prodejů normálních solidních výrobců kvalitních hodinek.. zlaté moje Casio..ikdyž nejsou luxusní..

• po měsících...
Odesláno

Hodne spatna napodobenina Breitlingu.

Tohle bych na ruku nedal ani zadarmo, navic uz z principu nesnasim na ciferniku tachometer, copak to nekdy nekdo nekde nejak vyuzije? Naprosta a hrozne vypadajici zbytecnost.

• Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...