georgez Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Panove odbornici, opet a zase vas zadam o pomoc a odbornou radu. Obdrzel jsem tyhle stare hodinky Glashutte po dedovi a rad bych je nechal dat trosku dokupy. Potrebovaly by prelestit, vymenit nebo vylestit "sklicko", procistit strojek a tah + mozna nejaky dalsi zakroky. To nevim. Nesl jsem je pred nejakou dobou k panu Strnadovi v Brne, ale zrovna byl asi v nejake spatne nalade a tak me rychle odpalkoval, ze s tim nic nejde a ze to delat nebude. Takze se ted obracim na vas a doufam, ze mi poradite, kam jinam tyhle krasavce zanest. Rad bych je nosil, protoze maji takovej peknej nadech nostalgie a hlavne porad krasne jdou!! Diky za rady.
Karlos Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Pouzdro je mosazné chromované, s tím nic dělat nepůjde. Maximálně přeleštit sklíčko, jestli není prasklé, nebo nemá nějaké hluboké škrábance... takovéhle nové se už asi nesežene. No a s vyčištěním a promazáním strojku by si měl poradit každý hodinář, ale ne každému bych je svěřil. Ale vždyť tu nejsi nový, tak už o tom jistě něco víš a určitě už jsi v sekci Opravy narazil na vlákno Doporuč dobrého hodináře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se