Peter2 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Nejde to nepochvalit sa, manzelke som kupil na okruhle narodky taketo diverky, je fakt ze si ich sama vybrala, tak posudte sami ci dobre. Kupovane na www.watchshopuk.com a maximalna spokojnost. tu je link
saida Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Jsou hezké a hlavně zajímavé. Ještě jsem takové neviděl.Moje žena si umanula nějaké skeletony, tak se také rozhlížím.
Helex Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ty jsou moc pěkný, akorát to nejsou diversky ne?
sureshot Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 su cool! nie moc zenske a elegantne. dik za tip
Peter2 Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 tak to som rad ze sa pacia aj manzelka sa ich pochvaluje.
Peter2 Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Ty jsou moc pěkný, akorát to nejsou diversky ne? Yasne s tymi diverkamy som to prehnal. Ma to len 30m.
NIGHTinGALE Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Hezký holčičí hodinky, dobrý je to zdobení tahu korespondující s tou "tepanou" ozdobou u sklíčka.
vincenc Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 velmi fotogenicke hodinky...! Ač neodborník tak musím říct...bomba! Jsou moc pěkné.
obchodnik-o3 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 ...a co je hlavne,vybrala si ich sama! nemoze byt nespokojna fakt pekne
Hellé Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 jeeej tie su naaadherneee ..ale nie, robim si srandu..ja by som to na ruku nedala, ale ja mam na zenu vraj divny vkus co povedat..typicke hodinky pre zenu /podla muzov/...kvetinky, zirkoniky, ..a baterka o co v tej teme ide? manzelka si vybrala a ty sa chvalis, aky si dobry manzel ze si jej ich kupil???
WCB Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 (upraveno) Mně se líbí také. Rád bych nějaké podobné od renomovaného hodinkového tvůrce zakoupil i svojí ženušce, ale mám problém s trefou do jejího vkusu. A špatně se mi chápe, jak je ochotna si pořídit rádoby módní barevnou schránku bez sofistikované duše, kterou já ani vzdáleně hodinkami nenazývám. Upraveno 11. února 2011 uživatelem WCB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se