Dantechno Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Rikal jsem si jestli se v tom nehrabal.... :-D
skalis Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 V 12. 7. 2010 v 5:55, 'Dantechno' napsal: Rikal jsem si jestli se v tom nehrabal.... :-D A moc se mu to nevyvedlo. Dalsi lumi na na hornim subdialu vlevo od 30.
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Vypada to jako joghurt nebo nedejboze...... no jo zase onanoval nad Breitlingenama... von je hroznej uchyl. To je preci zakladni pravidlo je pred focenim otrit Spajdy :-D Upraveno 12. července 2010 uživatelem Dantechno 1
spiderer Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Predtim jsem je mel ve vode kde jsem neco fotil, ale stalo to za *****, pak uz jsem je ani neotiral
sect Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Trochu to tady oživím, pár dnešních fotek z mobilu Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem sect
Návštěvník dlubix Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak za oziveni tohodle vlakna se primlouvam a az budu mit chvili, taky sem nejaky to foto prilepim, az budu mit chvili.Kazdopadne jsi dobre udelal, ze jsi je neprodal. Ty novy chrona se mi uz tolik nelibi a podle mne jsou to spolu s Navi a Emergency ty nejlepsi Brejtlingen :-D
xoslic Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Vyborna kombinacia Chronomatu na kaucuku s preklapackou. Mam rad B na kaucuku. Tah ma nejak esteticky neberie a vadi mi aj vaha na mojom minizapasti.
Návštěvník dlubix Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Diky. Muj prvni pokus zrcadlovkou. Moc s ni zatim neumim. Casem jeste neco pridam.
spiderer Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jak dlouho a odkud je mas? Jedny stejny mi pred casem nekdo vyfouknul, tak at vim jestli nemam mit pifku na tebe Jinak fotky jsou pekny, po par pokusech s kompozici, svetlem, aranzma a podobne to bude jeste o chlup lepsi, ale i tak si myslim, ze slusnej zacatek!
Návštěvník dlubix Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Od dvou matadoru foceni, jako jste vy dva, to vazne potesi :-) Diky! Spajdy: mam je,.... Nevim presne. Tri ctyri mesice. Dyl to nebude. Jsou od Mrakodrapa. Byly to ty, co jsi chtel? ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se