hitmi Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat jestli nevíte nějaké bližší informace o mích hodinkách Langendorf(jaký jsou rok atd.). Předem děkuji za odpovědi Zde je foto:
Vit Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Tady máš něco o firmě: Langendorf Jak jsi k nim přišel? Upraveno 9. června 2010 uživatelem Vit
hitmi Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Tady máš něco o firmě: Langendorf Jak jsi k nim přišel? Díky Z Aukra za pakatel.
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Stříbrné pouzdro řekl bych, strojek jakýsi nevalný, datoval bych je někdy kolem 20tých let, možná mladší.
hitmi Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Stříbrné pouzdro řekl bych, strojek jakýsi nevalný, datoval bych je někdy kolem 20tých let, možná mladší. Děkuji za informace
hommer1 Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Zdravím mám po dědovi cibule této značky,jsou obyčejný mají prasklé sklo a nejdou. Ptám se má smysl je opravovat? já myslím že asi ne,ale přesto bych chtěl slyšet i nějaký jiný názor.
Karlos Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Jiný názor chceš slyšet? Tak tedy ano EDIT: tak jo, trochu vážněji. Jestli je nechat opravit, nebo ne, to záleží přece jen na tobě. Ty to budeš platit, tak ty sám si to musíš rozhodnout. My to za tebe dělat nemůžeme. Jestli tedy chceš, nech si je opravit, jestli do nich nechceš investovat (cenu ti řekne hodinář), tak to nedělej. Sám jsi poznal, že jde o obyčejné hodinky bez nějaké obecné hodnoty, která se opravou nijak nezmění. Upraveno 16. října 2010 uživatelem Karlos
hommer1 Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Dík Karlosi vlastně jsi mi řekl to co jsem chtěl slyšet,hodinky nechám být tak jak jsou.:-) a bude klid.
Karlos Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 No ale zase hodinky po dědovi by se slušelo nechat opravit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se