navi Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Co vy na to kolegové: Poljot 3133 hand-winding movement,stoppwatch, date, Shock resistance balance Mineral glass 5 atm water resistant Date calendar Luminous hands All stainless steel 43 mm case, polished Screw-down crown, Limited Edition, Screw-in back cover with engraved serial number (serie 200ks) Leather strap [/font] Width 20 m[/size]m[/font]. Pro srovnání velikosti foto s Archimede Outdoor.[/font] 2
atim Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 No tak to jsou moc pěkný krasavice, gratuluju!
kuncák7 Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Dobrý večer, jsou překrásné, mohl byste mě říci, kde jste je sehnal a za kolik přibližně? Nikde jsem je totiž neobjevil. Děkuji za odpověd Martin K.
jara Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Zajímavé je, že ministerstvo obrany Ruské federace objednává pro své ozbrojené síly dvousetkusové série hodinek a ještě zajímavější by bylo, vědět podle jakého klíče je mezi vojska přiděluje. Tož tak. 1
Rudina Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Tady máš odkaz http://cgi.ebay.de/PILOT-Poljot-3133-limited-200stk-Chrono-Aviator-pol-/380203261007?cmd=ViewItem&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item5885e15c4f
pato31681 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 (upraveno) To navi - hodinky su pekne, kaliber je tiez dobry, mam jeho odvodeninu 31681, ale zaujima ma kto to vlastne vyraba? Na ciferniku je znacka Pilot, na denku znak povodneho Poljotu a tiez ta bomba s kridlami - taky znak mali Sturmanskie predtym, ako sa 1. MCZ premenoval na Poljot. Edit: upresnenie Upraveno 29. června 2010 uživatelem pato31681
navi Odesláno 29. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2010 To navi - hodinky su pekne, kaliber je tiez dobry, mam jeho odvodeninu 31681, ale zaujima ma kto to vlastne vyraba? Na ciferniku je znacka Pilot, na denku znak povodneho Poljotu a tiez ta bomba s kridlami - taky znak mali Sturmanskie predtym, ako sa 1. MCZ premenoval na Poljot. Edit: upresnenie Podle mne je PILOT jen další z "podzaneček" POLJOTu (Asi jako Albatros, Strela, i Šturmanskie patří Pojotu.) Kalibr, jak doufám vyrábějí rusové. Když nebudeš liný, tak ve vyhledávači ve světě si to určitě najdeš jak k němu přišli. Já už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že od francouzů! Hodinky jsou bezva!
pato31681 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Podle mne je PILOT jen další z "podzaneček" POLJOTu (Asi jako Albatros, Strela, i Šturmanskie patří Pojotu.) Kalibr, jak doufám vyrábějí rusové. Když nebudeš liný, tak ve vyhledávači ve světě si to určitě najdeš jak k němu přišli. Já už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že od francouzů! Hodinky jsou bezva! To ano je to povodne Valjoux, myslim ze oznacenie sa zacinalo na 7, samozrejme rusi ho casom trochu zlepsili. Kaliber sa vyraba v Rusku, aj ked uz ho nevyraba povodny Poljot, ten predal stroje na vyrobu aj licencie ku kalibrom MakTimu a ten ich teraz predava vsetkym firmam. Hodinky su pekne, vsak som ti ich aj pochvalil, len som chcel vediet ktora firma to vyraba, lebo v poslednych cca 5 rokoch vzniklo nespocetne mnozstvo znaciek... Este mala oprava - znacku Sturmanskie ma registrovanu Volmax
gratianus Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Mám jednu otázočku, určite ste v tomto zbehlejší: Kúpil som si hodinky Poljot "Ruslan": http://www.smirs.com...tch/31334466689 Myslel som si, že z návodu jednoducho vypátram, kto je ich výrobcom. Návod však v zásielke jednoducho nebol, iba certifikát s logom "Pilot" a tým, že vo vnútri je kaliber 3133 Poljot. K tomu, že súčiastky sú originál ruské... Nechcem ich zatiaľ otvárať, pokiaľ nemusím, aby som sa pozrel na strojček. Viem, že asi tých výrobcov je už v Rusku mnoho, ale predsa by ma zaujímalo, či to robia v Rusku a či sa vôbec dá vypátrať dielňa :-).
Jiribartl Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Blízko Ruska je i Čína ... (jenom provokuju)
pato31681 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Strojcek je urcite vyrobeny v rusku - bud ma este logo poljot, alebo je to uz vyroba MakTime - popravde vsak neviem ci na strojceky davaju svojo logo alebo je tam nadalej logo poljot. Puzdro a zvysok by mal byt tiez z ruska, a snad to este vyraba Poljot, lepsie povedane to co z neho ostalo...Inak len pre zaujimavost fabriku na najdes na Marksistskaya ulitsa 34.
gratianus Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ďakujem za odpoveď. Hodinky som zatiaľ neotváral, až nedajbože keď sa pokazia. Radšej už do toho nerýpem, jedny som si tak nedopatrením poškriabal. Takže tých fabrík je dnes už viac, ale aspoň že sú stále ruské a to som rád, že by to nemala byť (čínska) mačka vo vreci :-). Strojcek je urcite vyrobeny v rusku - bud ma este logo poljot, alebo je to uz vyroba MakTime - popravde vsak neviem ci na strojceky davaju svojo logo alebo je tam nadalej logo poljot. Puzdro a zvysok by mal byt tiez z ruska, a snad to este vyraba Poljot, lepsie povedane to co z neho ostalo...Inak len pre zaujimavost fabriku na najdes na Marksistskaya ulitsa 34.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se