Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

hele stopari nez dojde i mydlo...tak nejen pro tebe:

nezmenim nazor na blbost te funkce...ikdyby prvni jeho vec po 50 bylo to ze pujde kseftovat...o hanba.

tak jednak tu mame kapitalizmus a byznys je pilirem ne?

a jeste radi nekdo vydelate na ok nakupu od nej...nebo se radi neceho zbavite...na to vam bude dobry.

druhak si moc dobre pamatuju jmena tech kteri me pred drahne lety obvinovali...samozrejme nepravem...z toho sameho honeni postu...a jeste ted se mi za to maji omlouvat...na to opet cele ty roky nemeli koule...co jsem tu jsem nic neprodal ani nekoupil...ale oni chytraci byli hned s vsim hotovi.

jak muze tak blbe opatreni na foru vydrzet tak dlouho je mi zahadou...pri vasi inteligenci. 

nemusis byt kulturista...staci karatista nebo strelec...pripadne jako karlovarak muzes mit ochranku na spinavou praci.

Ani já nemám ze slavových příspěvků dobrej pocit, ba ani z jeho rázovitých SZ. Ale vyhrožovat násilím tady nikdo nebude - Slavo, máš na měsíc ban a do SZ mě napiš, co chceš - jak jsem řekl, nebudu na tvoje slinty reagovat. Nazdar za měsíc.
Odesláno

Nevim proc nejde hodnotit moderatory, stve me ze mam jenom Reputaci 2 a Tada uz ma skoro minus dve ste, mam co delat :D kazdopadne by bylo fajn mit moznost si u prispevku rozkliknout to cislo a videt kdo a jak hlasoval, byla by to celkem legrace a mozna by se ani tak divoce nehodnotilo :)

Odesláno

Nevim proc nejde hodnotit moderatory, stve me ze mam jenom Reputaci 2 a Tada uz ma skoro minus dve ste, mam co delat :D kazdopadne by bylo fajn mit moznost si u prispevku rozkliknout to cislo a videt kdo a jak hlasoval, byla by to celkem legrace a mozna by se ani tak divoce nehodnotilo :)

no a jde to nebo ne?
Odesláno

no a jde to nebo ne?

Hodnoceni moderatoru mozne je, to musi nejaky rootadmin povolit, jestli je mozne neanonymni hodnoceni netusim.. ale spis si myslim, ze ne, byl by to slozitejsi kod a forum nevypada, ze by melo az takove moznosti..
Odesláno

Já už jsem to tady někde psal, ve stručnosti - některé příspěvky a jejich autor jsou i přes zjevnou slabou úroveň nebo blbost hodnoceny kladně a někteří, resp. některé rozumné příspěvky jsou hodnoceny špatně a nebo vůbec ... Má něco takového smysl?!? Odpovím si sám - NEMÁ ... B)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nevim proc nejde hodnotit moderatory....

Můžu přenastavit, jestli máš zájem. :)

Ještě bych měl dotaz: Není trochu paranoidní, když někdo dává plusové reputační body sám sobě? :lol2:

Odesláno

Můžu přenastavit, jestli máš zájem. :)

Ještě bych měl dotaz: Není trochu paranoidní, když někdo dává plusové reputační body sám sobě? :lol2:

Kdo? :)

Odesláno

Ani já nemám ze slavových příspěvků dobrej pocit, ba ani z jeho rázovitých SZ. Ale vyhrožovat násilím tady nikdo nebude - Slavo, máš na měsíc ban a do SZ mě napiš, co chceš - jak jsem řekl, nebudu na tvoje slinty reagovat. Nazdar za měsíc.

Dekuji.

Jo a reputaci bych nejspis vypnul, Tadovi to stejne zrcadlo nenastavi, tak k cemu to je?

Odesláno

Konecne spravnej moderator ... Slava mu :-)

Odesláno

některé příspěvky a jejich autor jsou i přes zjevnou slabou úroveň nebo blbost hodnoceny kladně a někteří, resp. některé rozumné příspěvky jsou hodnoceny špatně a nebo vůbec

Objektivně rozumný a objektivně blbý příspěvek neexistuje. Pokud se ti příspěvek jeví jako slaboduchý, ohodnoť ho minusovým bodem, ale naříkání "tak dobrý příspěvek a tak málo bodů" je blbost, protože jde jenom o tvůj subjektivní názor. Něco jako "proč tak dobrá strana dostala ve volbách tak málo hlasů".

Odesláno

Objektivně rozumný a objektivně blbý příspěvek neexistuje. Pokud se ti příspěvek jeví jako slaboduchý, ohodnoť ho minusovým bodem, ale naříkání "tak dobrý příspěvek a tak málo bodů" je blbost, protože jde jenom o tvůj subjektivní názor. Něco jako "proč tak dobrá strana dostala ve volbách tak málo hlasů".

ja bych rekl, ze objektivne rozumny prispevek existuje. jeden cas ho tady casto daval romulada, mischa s jeho super vlaknem a mnoho dalsich.

Odesláno

ja bych rekl, ze objektivne rozumny prispevek existuje. jeden cas ho tady casto daval romulada, mischa s jeho super vlaknem a mnoho dalsich.

kazdopadne zapominas na mejch 1005 prispevku protkanejch teplym lidskym slovem
Odesláno

Mě nějak nenapadlo studovat kdo má kolik "bodíků" a je mi to i celkem jedno :)

Odesláno

Mě nějak nenapadlo studovat kdo má kolik "bodíků" a je mi to i celkem jedno :)

to mozna i vetsine, ale treba to nove prichoziho muze odradit od obchodu s nekym, kdo ma -500 bodu :)

jinak je to kravina, kdyz nekdo napise hovadinu, tak se to dovi a pokud nekdo udela skvelou recenzi tak to ma taky odezvu. takze nejaky body...zbytecne se tu tim zvedaji emoce. staci, ze je dusno venku :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...