Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo. Sám to píšeš. Takže se tě zeptám, kolik maj teda ty hodinky o kterejch se bavíme průměr? 40, žejo. A když tohle napíšu, že maj průměr 40 mm, tak mi začneš vykládat něco o tom co bych měl po nějaký době tady vědět..?

EDIT: nechci, já v tom celkem jasno mám.

Kristepane, já se celou dobu bavím o tom kolik mají hodinky průmět VČETNĚ korunek a to si piš, že to bude 46mm.

Edit pokud to uznaš vyhlašuji všeobecný mír  :).

Upraveno uživatelem Lapierre
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Kristepane, já se celou dobu bavím o tom kolik mají hodinky průmět VČETNĚ korunek a to si piš, že to bude 46mm.

Edit pokud to uznaš vyhlašuji všeobecný mír Posted Image.

Tak to nechápu proč se bavíš o tomhle, když sám říkáš že se průměr hodinek udává BEZ korunek. No jo, jen jsem fakt moc nepobral proč mi říkáš abych si cosi nastudoval, žejo.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Tak to nechápu proč se bavíš o tomhle, když sám říkáš že se průměr hodinek udává BEZ korunek. No jo, jen jsem fakt moc nepobral proč mi říkáš abych si cosi nastudoval, žejo.

Škoda, že sis to přečetl jak jsem Ti doporučoval, debatu s Tebou vzdávám, na tohle nemám nervy. Musím se odhlásit, dokonale si mi to dnes znechutil. Díky.

Upraveno uživatelem Lapierre
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Škoda, že sis to přečetl jak jsem Ti doporučoval, debatu s Tebou vzdávám, na tohle nemám nervy. Musím se odhlásit, dokonale si mi to dnes znechutil. Díky.

Precti si po sobe co jsi sem napsal za hovadiny (slusne receno) a potom nekoho "napadej" - v tuhle chvili mas maslo na hlave ty, nikdo jinej ;)
Odesláno (upraveno)

Precti si po sobe co jsi sem napsal za hovadiny (slusne receno) a potom nekoho "napadej" - v tuhle chvili mas maslo na hlave ty, nikdo jinej Posted Image

Dík, já už fakt začal hledat jestli nejsem náhodou debil a neplácnul jsem nějakou blbost:) Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...