Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové, tak a jsem taky v tom!!!

Vysvětlení: odjakživa jsem měl slabost pro hodinky, kterou jsem uměl vždy nějak zkrotit a utlumit. Co se ale nestalo... před cca 3 týdny mě otec požádal s pomocí výběru a koupě hodinek, jeho limit byl 5tis. Kč a nejdůležitějším kritériem byly swiss made, safírové sklíčko a dobrá čitelnost hodinek. No nakonec jsme vybrali Swiss Military s modrým ciferníkem (omlouvám se přesný typ teď nevím) a otec je s výběrem velmi spokojen a happy... ovšem u mě o spokojenosti nejde mluvit... asi víte proč... objevila se u mě opět slabost pro hodinky, která se změnila v posedlost hodinkama a už tři týdny trpím nutkavou potřebou (při příležitosti 30tých narozenin v příštím roce) pořídit si konečně pro mě luxusní hodinky, které mi budou dělat společnost jak v práci k obleku, tak i ve volném čase v přírodě, kině, divadle apod... a budou to swiss made, se safírovým sklíčkem, chronografem a budou dobře čitelné... cena opravdu max je 15tis. Kč... a chtěl bych je koupit v ČR (vím že mě asi za to budete napomínat, ale chci mít jistotu orig hodinek a servisu).

Tak to bylo malé vysvětlení a teď k mým horkým favoritům:

hodinky, které jsem už měl na ruce a zkoušel je a skvěle mi padly byly tyto tissoty (ale s kovovým řemínkem) Tissot t trend Pak jsem si ale vzpoměl na mou velmi oblíbenou značku, kterou je Victorinox a okamžitě mi padly do oka tyhle Victorinox Alliance Přesně splňujou můj požadavek na vzhled a podle mého velmi laického názoru by měly být i kvalitně zpracované a přesné... ještě jsem je ale neměl na ruce a nevím jak mi budou sedět... mohl by někdo poradit kamenný obchod, kde hodinky victorinox mají?

A teď vás prosím o radu, zda není výběr Victorinoxu a jejich hodinek hovadina a jestli jsou opravdu tak kvalitní a naplňují značku Swiss Made... Taky budu rád za každý další tip na hodinky, které by vyhovovaly mým požadavkům... Dostal jsem se do pasti a proto prosím o pomoc... ach jo...:huh:

Odesláno

Mno a jsi si fakt jistej že nechceš mechaniku? Za tyhle prachy by mohl být trošku problém ten chronograf, ale taky se takový daj najít..

No právě, že si jistý nejsem. Doteď jsem měl vždy hodinky na beterku, s mechanikama nemám vůbec zkušenost a ani jsem se na netu po žádných takových nedíval, musím mrknout, určitě bych byl rád za jakékoli doporučení... mám na rozhodnutí 11 měsíců  :-)

Odesláno

Jedenáct měsíců? Hm tak to vidím na klasickej chronomag postup - tj. budeš se tady ometat, ujasníš si co chceš, zjistíš že to co se ti líbí je třikrát dražší než oněch patnáct, založíš pár témat kde se budeš ptát na názory na jednotlivý favority, a nakonec si tady z náhlýho impulsu v prodejní sekci koupíš Breitlingy/Omegy za padesát. Jen počkej..:)

Ale jinak, dotazů na hodinky v týhle ceně je tady milión tak si projdi historii, najdeš toho spoustu..

Odesláno

Jedenáct měsíců? Hm tak to vidím na klasickej chronomag postup - tj. budeš se tady ometat, ujasníš si co chceš, zjistíš že to co se ti líbí je třikrát dražší než oněch patnáct, založíš pár témat kde se budeš ptát na názory na jednotlivý favority, a nakonec si tady z náhlýho impulsu v prodejní sekci koupíš Breitlingy/Omegy za padesát. Jen počkej..:)

Ale jinak, dotazů na hodinky v týhle ceně je tady milión tak si projdi historii, najdeš toho spoustu..

mno toho se taky bojím :-) ale ne, pro mě je fakt strop těch 15tisíc Kč, už tak to byl boj s přítelkyní, podle které by mi stačily mnohem levnjěší hodinky... 

mě by hodně zajímal názor na značku Victorinox, jestli jsou opravdu dobří a za ty peníze dostanu kvalitní výrobek...

Odesláno

no a co říkáš na tyhle Alpnach ?

jsou pěkné, líbí se mi, ale zdá se mi, že jsou méně čitelné než ty Alliancy...

lidi to je konec, ten tata mi to neměl dělat, že po mě chtěl pomoct s hodinkama... :-(

Odesláno

Co tyhle tissoty z ebay http://jewelry.shop.ebay.com/Watches-/14324/i.html?LH_BIN=1&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_jgr=0&_localstpos=&_ssn=ishopping-668&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m301&gbr=1 . Jsou dost podobne tem victorinoxum, cena od solidniho obchodnika pod 3000 (u nas cca 9000), pouzivaj stejne strijek jak victorinox (eta g10, je levne, svivari ho davaj snad do vsech baterkovejch chron, cena hodinek s nim zacina asi na 100US).

PS: Nevyhazuj u nas nasobek ceny, ta uspora je lepsi jak zaruka a prachy jsou doma u pri nejhorsim si muzes koupit dalsi nebo jine, coz je dost nepravdepodobne, protoze nekupujes noname cinske sunt.

Pokud nechces chytit chronobundus nebo jak se te nemoci na hodinky nadava tak uz sem nechod nebo rychle neco kup, 11 mesicu vybirat a hlavne stravit na tomhle foru je o hubu.

Odesláno

uteč!!!! dokud je čas,

budeš stále nespokojen ať pořídíš co pořídíš :smile_anim:

Odesláno

Co tyhle tissoty z ebay http://jewelry.shop....6.c0.m301&gbr=1 . Jsou dost podobne tem victorinoxum, cena od solidniho obchodnika pod 3000 (u nas cca 9000), pouzivaj stejne strijek jak victorinox (eta g10, je levne, svivari ho davaj snad do vsech baterkovejch chron, cena hodinek s nim zacina asi na 100US).

PS: Nevyhazuj u nas nasobek ceny, ta uspora je lepsi jak zaruka a prachy jsou doma u pri nejhorsim si muzes koupit dalsi nebo jine, coz je dost nepravdepodobne, protoze nekupujes noname cinske sunt.

Pokud nechces chytit chronobundus nebo jak se te nemoci na hodinky nadava tak uz sem nechod nebo rychle neco kup, 11 mesicu vybirat a hlavne stravit na tomhle foru je o hubu.

a není to nějaký padělek? ta cena mi připadá hoooodně nízká... fakt mají stejný strojek jako ty victorinoxy? protože jestli jo, tak za tu cenu je beru... případně jiné tissoty...

Odesláno (upraveno)

Je registrovanej od 17.4.2009 v cine, za tu dobu prodal 3500 veci, za tu dobu ma 50 negativnich hodnoceni (z toho 17 editovanejch, negativa ma driv za usb bluetooth, coz se muze stat, co taky cekat pri tech cenach, proste levna elektronika, zadna tragedie). Polde zbozi co je videt v hodnoceni ty hodinky neprodava prvni den (za minule mesic jich tam vicero) a lidi jsou spokojeni. Pokud by te podrazil tak se mu napises a ver tomu ze se s tebou rad viridi (chtel bych 100% zpet i s dopravou, je to jeho boj, kdyz proda fake), protoze pokud ne tak ho udas ebay. Pro nej to znamena negativni hodnoceni (lidi neradi kupuji od nekoho se spatnym hodnocenim, neni duvod, je dost jinejch), blokle ucet (muzou mu bloknout ebay i penize na paypalu), tobe je vrati ebay (jen na ebay.com, jidne je to pres paypal a asi by nevratili vse). Ja mam jen dobre skusenosti, ebay me vsechno vratila a ti co nechteli skoncit se se mnou taky slusne vyridili.

PS: Ja bych je vzal, s tim ze zajdu do hodinarstvi a necham si je otevrit a ukazat ( http://mr-coo.com/blog2/eta-g10.jpg ) a teprv potom chych mu dal hodnoceni. Po me ani nechteli penize.

Jinak ja kupoval podobny wengery (taky eta g10) na kuzi za 125 US (tehdy 2500kc) a jsou prave, cena u nas cca 8000kc.

Je to o tom ze se ve svete najsou lidi, kterejm je fuk kdo ses (firma nefirma) a proda ti to za cenu pro velkoodberatele, nakonec z toho dobre zije.

edit- u nas je berou od tissotu oficialne, musi zaplatit dph, clo, naklady na lidi, najmy, propagace, zajistit servis, dan ze zisku, co by jim zbylo, proste to na krame nikdo u nas za ty prachy neproda, protoze by se neuzivil

Upraveno uživatelem cejny
Odesláno

Je registrovanej od 17.4.2009 v cine, za tu dobu prodal 3500 veci, za tu dobu ma 50 negativnich hodnoceni (z toho 17 editovanejch, negativa ma driv za usb bluetooth, coz se muze stat, co taky cekat pri tech cenach, proste levna elektronika, zadna tragedie). Polde zbozi co je videt v hodnoceni ty hodinky neprodava prvni den (za minule mesic jich tam vicero) a lidi jsou spokojeni. Pokud by te podrazil tak se mu napises a ver tomu ze se s tebou rad viridi (chtel bych 100% zpet i s dopravou, je to jeho boj, kdyz proda fake), protoze pokud ne tak ho udas ebay. Pro nej to znamena negativni hodnoceni (lidi neradi kupuji od nekoho se spatnym hodnocenim, neni duvod, je dost jinejch), blokle ucet (muzou mu bloknout ebay i penize na paypalu), tobe je vrati ebay (jen na ebay.com, jidne je to pres paypal a asi by nevratili vse). Ja mam jen dobre skusenosti, ebay me vsechno vratila a ti co nechteli skoncit se se mnou taky slusne vyridili.

PS: Ja bych je vzal, s tim ze zajdu do hodinarstvi a necham si je otevrit a ukazat ( http://mr-coo.com/blog2/eta-g10.jpg ) a teprv potom chych mu dal hodnoceni. Po me ani nechteli penize.

Jinak ja kupoval podobny wengery (taky eta g10) na kuzi za 125 US (tehdy 2500kc) a jsou prave, cena u nas cca 8000kc.

Je to o tom ze se ve svete najsou lidi, kterejm je fuk kdo ses (firma nefirma) a proda ti to za cenu pro velkoodberatele, nakonec z toho dobre zije.

edit- u nas je berou od tissotu oficialne, musi zaplatit dph, clo, naklady na lidi, najmy, propagace, zajistit servis, dan ze zisku, co by jim zbylo, proste to na krame nikdo u nas za ty prachy neproda, protoze by se neuzivil

na tom něco je. Musím si to nechat projít hlavou a ještě popřemýšlet... protože tohle je opravdu zásadní cenový rozdíl a ušetřené peníze se dají určitě využít jinak... každopádně moc díky za tip

ještě určo mrkni na tyto krasavce Hamilton

Posted Image

ahoj, díky za tip, já bych ale chtěl hodinky swiss made a tyhle jsou american...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...