PeterG_SVK Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Teraz som prišiel a bola to prvá vec po vyzutí, čo som spravil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Teraz som prišiel a bola to prvá vec po vyzutí, čo som spravil Děkuji moc !
Dantechno Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Petre , ty ti zavidim.... Me se nejvic zamlouvaji bile jako ma Nig.
PeterG_SVK Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 (upraveno) No mne tiez o chlp, ale podarilo sa vydrazit na eBayi modre. Co uz, ved sa ne kvoli tomu . Upraveno 29. února 2012 uživatelem PeterG_SVK
jacob Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Pomohlo v rozhodovaní? Pomohlo a bohužel jsem je nekoupil. Těch 43.9mm je na mojí ruku málo :-(. Nosily by se určitě pohodlně, ale díky výrazné lunetě by pro mě byly opravdu malé. Škoda.
PeterG_SVK Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 A ja som si stále doteraz myslel, že hodinky nie sú topánky ...
jacob Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 A ja som si stále doteraz myslel, že hodinky nie sú topánky ... Už jsem si toho zkusil hodně a vím, jak mě štve, když hodinky po týdnu prodávám :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se