Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mi podařilo pustit moje pracovní Orienty automaty ze slušné výšky asi 1.5m přímo na dlažbu. I byla to rána jako kráva. Když hodinky dopadly, ručičky se roztočily jako zběsilé a vteřinovka lítala tak rychle, že ji ani nebylo vidět. Usoudil jsem tedy, že nejmíň krokové kolo je po smrti, teda jeho čep. Po rozmontování strojku jsem byl mile překvapen, protinárazové uložení zapracovalo výborně, krokové kolo sice vyletělo z uložení a bylo šejdrem, ale oba čepy byly OK. Ale dále jsem zjistil, že na vteřinovém kole se uvolnila hřídel od kola. Sice to bylo v záběru, protože na hřídeli i kole je takové jemné drážkování, ale nějak to jakoby plandalo a bylo to vyosené. Opravil jsem to tak nějak provizorně tím, že jsem to kolo na hřídel prostě natlačil-samozřejmě tak abych nic nepokřivil. Jaksi to drží, strojek jsem složil a normálně běží. Jen mám takový pocit že to asi není v pořádku, tak bych chtěl poprosit o radu, jakým nářadím a postupem by se to kolo mělo opravit. Díky.

Odesláno

Zkus tohle a kladívko s polovičním úderem.

post-2877-1276698336,07.jpg

Počkej, tak ono se to tam fakt jenom narazí tak jak je a hotovo? Já myslel že se musí ještě nějak pracovat s tou dírou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...