Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tovíš Býk no, když si postavim hlavu tak se mnou nic nehne, někdy je to ale na obtíž i mně. Lidi co mě znají mě k ničemu už ani nepřemlouvaj. Jinak s tim dýnkem nevidím problém s technikou jakou disponuje společnost Elton, upnou do svěráku vyfrézujou otvor a to samé zopakují se sklíčkem, pak nejakým lepidlem nalepí, nechají zaschnout, zabalí a pošlou mi to s věnovánim. Asi napíšu panu Prokopovi. Teď sem to trochu zlechčil, ale vlastně tak nějak by to mohlo proběhnout.
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 J.K. dekl opravdu nemá, chtěl si link na ty fotky na ruce, tak sem Ti ho napsal.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2Tazatel: jo aha ten link no s aviatorama IV jsi si naprosto jistej i s tím deklem-prostě to hodíš do svěráku a vyvrtáš tam jednu monstrďuru:-) hele koukni na tohle a řekni mi že se ti nelíbí pouzdro?průměr 44!ale ten zbytek(myslím ciferník-a to ufo na něm ach jo,podělaná moderna moscow clasic) http://www.poljot24.de/en/pd-520145964.htm...tm?categoryId=0
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 blackbiker: Tak ty z toho odkazu se mi nelíbí ani trochu.
blackbiker Odesláno 13. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2006 2tazatel:no máš recht-já to sem ani nedával jako fotku-o ničem-jen to pozdro jen to pouzdro.Proč neudělají něco hezkého ve velkém pouzdře?. teĎ jsem našel jedny zajímavé-ale ne chrono , nýbrž 2614-je to novinka volmaxu
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 To mi mluvíš z duše. Taky nechápu proč pěkné hodinky dělaj jen v menších průměrech, asi proto že více se prodávájí hodinky s menším průměrem. Zvětšování pouzder je modou až poslední dobou. Chrono by ty hodinky být měly.
Tazatel Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 blackbiker: Ještě by byla možnost, kdybych oželel 2mm, pořídit malé Aviatory IV(40mm) a k nim průhledné dýnko. Asi půjdu do těch Aviatorů, teď jde o to, zda raději zvolit menší s průhledem nebo větší bez možnosti častého kochání se strojkem s černou barvou pouzdra.
pavel23 Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 Já jsem se byl podívat v Praze na Slunečním náměstí vprodejně Poljotu a kecal jsem tam s tím chlápkem hlavně o A IV a on mi tvrdil, že skleněné dýnko není žádný problém. Akorát se snižuje vodotěsnost. Zeptej se tam.
Tazatel Odesláno 15. října 2006 Nahlásit Odesláno 15. října 2006 pavel23: Skleněné dýnko na Aviatory IV s průměrem 40mm problém není, ale na Aviatory IV s průměrem 42mm se prý nevyrábí. O jakých Aviatorech byla řeč?
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 2Tazatel zhodnoť si to swot analýzou::-) aviator IV 42mm: silné stránky větší průměr lépe vyvedené ovládací prvky lepší vodotěsnost 10atm ,,neuseklá" čísla celkově preciznější pouzdro slabé stránky nemožnost průhledu na strojek aviator IV 40mm: vše přesně naopak:-) jednoznačně mi vychází pro tebe lepší 42mm jiná věc je, jaký z toho budeš mít celkový užitek že?:-) protože mezní užitek(průhledného dýnka) bude s další ,,spotřebovávanou" jednotkou(opětovné prohlížení) klesat. důležité vždy pro tebe dobudoucna bude celkový užitek(kolik je hodin!:-)) ekonomicko marketingové zhodnocení máme a teď to zcela jiné a to jsou pocity že:-) Prostě je mi jasné že stejně zvolíš pocitově-stejně jak já:-):-) ale proč si to nezdůvodnit, že?:-):-)
pavel23 Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 No asi to byly A IV. 40mm, ale já bych si taky koupil jedině 42mm, viděl jsem a měl je na ruce ty 40 a byly dost malé. A s tím dýnkem bych si nelámal hlavu až se těch 42 prodá dost v německu tak bude i skleněné dýnko uvidíš. Kuli němcům by se po...
Tazatel Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Přesvědčili jste mě . Budou to Aviatory IV se 42mm pouzdrem. Uff ... a mám to vyřešené, to se mi ulevilo. :)Díky
blackbiker Odesláno 16. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Takže Tazatel si vybral:-)uf to se ,,nám" ulevilo.Prostě takhle se vybírají hodinky:-) Aviator IV 42mm:-) tyhle jsou opravdu krasivyje:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se